Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte
"Najčešća
pitanja korisnika" i
ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog
ponašanja igrača možete obavljati na način opisan
ovde.
Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek
nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte
pravilnik foruma, jer
svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Miko, ima fora i kad odigraš 10 partija i ne vidiš ni jedno od tog. To se zove verovatnoća. A možeš i da se potrudiš, da izdvojiš mnogo vremena i pošalješ nekoliko hiljada pitanja, pa će se možda bar u nekoj partiji pojaviti i tvojih 10. Zapravo pitanja onog kojeg prozivaš vidiš u 1 ili 2% od ukupnog broja, neki su slali i više. Jedino što nije fora jeste gledati ko je poslao, kakve to pa veze ima, pitanje je pitanje, a očigledno kada se nešto ne zna (pogotovo jer su to nova pitanja za tebe) onda su svi drugi krivi. Umesto da kažeš dobro je što se ne vrte 3 godine ista, što imaš priliku da naučiš nešto novo. Uostalom Lazar i Majkl su sve rekli. :)
Miko, ima fora i kad odigraš 10 partija i ne vidiš ni jedno od tog. To se zove verovatnoća. A možeš i da se potrudiš, da izdvojiš mnogo vremena i pošalješ nekoliko hiljada pitanja, pa će se možda bar u nekoj partiji pojaviti i tvojih 10. Zapravo pitanja onog kojeg prozivaš vidiš u 1 ili 2% od ukupnog broja, neki su slali i više. Jedino što nije fora jeste gledati ko je poslao, kakve to pa veze ima, pitanje je pitanje, a očigledno kada se nešto ne zna (pogotovo jer su to nova pitanja za tebe) onda su svi drugi krivi. Umesto da kažeš dobro je što se ne vrte 3 godine ista, što imaš priliku da naučiš nešto novo. Uostalom Lazar i Majkl su sve rekli. :)
Ne prozivam nikoga, vec kad vidim neko pitanje koje je po meni glupo obbratim paznju i vidim posalo ribarbel. Uostalom nisam ja nisam neki igrac udjem jednom u 3 meseca i odigram par igara, ranije mi se svidjao ovaj kviz zbog pitanja jer sam saznavao nesto korisno. sad je to vec drugacije ali , ok, nije moja stvar. Jedino sto sam hteo sa postavljanjem mog pitanja je to da saznam da li postoji neko ko kontrolise koja pitanja mogu a koja ne, nista vise. pozdrav svim ljudima velikoga srca
sto se toga tice u pravu si, iz njegovih pitanja se nista korisno ne moze saznati.. koga briga za tamo neke ZNJ planine i francuske, poljske i turske pisce iz 17. veka
Ja predlazem da se otvori tema Isuvise posebna pitanja u kojoj bi jednostavno samo pisali pitanja koja smatramo da su teska isuvise znaci bez diskusije zasto i kako samo bi nabrajali i time pruzili pomoc pregledacima na sta da obrate paznju prilikom sredjivanja baze.Znaci da ostane ova tema i u njoj da se diskutuje a ova nova da bude tu samo kao putokaz Daksu i Rasimu na konkretna pitanja koja su isuvise teska.
Ok je predlog, ali trenutno nema svrhe, razmotrićemo ga kad budemo mogli da diramo bazu, ili ćemo otvoriti takvu temu ili će se jednostavno gledati svako pitanje, od prvog do poslednjeg, pa bi sami za mesec-dva tog rada videli boljitak što se kvaliteta pitanja tiče. Trebali smo da počnemo s tim ovih dana, ali odlaže se malo zbog razmišljanja o selidbi firme u drugi prostor i ostalih stvari. U svakom slučaju tokom leta je prilika da se to odradi i odradićemo, verujem. :)