Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 17:42:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Телевизија Б92  (Pročitano 831 puta)
13. Nov 2006, 02:47:56
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 65
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Гледао сам вечерас на телевизији Б92 емисију „Утисак недеље“ у којој су гости били Драган Ђилас (Демократска странка) и Александар Вучић (Српска радикална странка). То је било после дужег времена да сам гледао неку политичку емисију, а и уопште врло ретко гледам телевизију. После вечерашње емисије доживео сам огромно разочарење, јер се десило нешто што нисам веровао да ће се у 2006. години десити у једној „демократској“ држави.
Када сам пре неколико година први пут видео телевизију Б92, мислио сам да је то светло у медијском мраку Србије, урбана телевизија која ће се борити против Пинковог примитивизма. Сада сам видео да је назив који сам чуо за Б92 (Пинк92) права слика ове телевизије, јер су рекламе преузеле примат у истој мери као на „ружичастој телевизији“.
Целокупна емисија је била исполитизована, тј. била је као нека врста пропагандне емисије једне странке, „Демократске“ странке. Водитељка је сво време противничког саговорника наводила да каже само оно што она жели, на један потпуно непрофесионалан начин. Затим су ту били предлози, који су сви били уперени против друге стране: једне те исте слике су вртели у свим предлозима. И на крају оно што је било поражавајуће су била укључења гледалаца. Нешто онолико очигледно се ради само у најгорим ауторитативним режимима. Свих петнаестак гледалаца је говорили против друге стране. Неупућени посматрач би рекао да је то случајно, али искусни познаваоци србијанских прилика знају да ће радикалски симпатизери се укључивати у сваку емисију где постоји могућност, то су радили и у време најгорег прогона њихове странке, а вечерас – ниједан. Не само ниједан радикал, него ниједан ко није пљувао по њима.
На крају ми остаје да се питам: да ли је ово тековина борбе против „режима“ и борбе за демократију?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 64
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nekada je B92 bio kanal simbol borbe za demokratiju i za slobodu govora ....

Danas pokazuju da je sve to bila samo buranija ...
Da li je iko od vas, bez obzira na vase politcke ideje pokusao da napise neki negativni komentar protiv sadasnje vlasti, protiv g17 ili neku poruku podrske Mladicu, Karadzicu ....

Nijedna takva poruka nebude objavljena, kad bi citao b92 ispalo bi da su svi ljudi u srbiji istomisljenici sto je daleko od istine ....

Najvise sto sam mrzeo u vreme SLobodana Milosevica je ta diktatura medijima i davao sam punu podrsku u to vreme B92 i verovao da ce jednog dana sloboda govora postojati medjutim ta ista televizija je mnogo gora sto se tog slobodnog govora tice nego u najgore vreme Miloseviceve vladavine

Pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1047
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung G880
Mislim da nikada necu zaboraviti momenat kada mi je stariji komsiija krajem 90 rekao da se planira otvaranje B92 Tv cim to bude moguce.I u Glavi sam stvarno imao anti pink televiziju koju nebi' gasio ni kada spavam.

Danas ne mogu da gledam a da ne popizdim.Prestao sam da gledam i utisak nedelje i vesti,Maja uzelac pobegla,ciklotron samo reprize,mile sa cubure koji je poceo da smara.
Tako da sam jedino redovan kada ima neka tekma Jadranske lige,mada i tu popizdim za sve pare jer degenerici nikako da skapiraju da timeout u kosarci traje manje od minut i da je u toliko vremena ne moguce uglaviti reklame od 2 minuta.Sto znaci da posle svakog timeouta propustimo 2 napada.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1213
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung R210
Pa sto gledas "utisak"
kad u isto vreme imas odbojkasice na RTS1
IP sačuvana
social share
I can't get a girl
cuz I ain't got a car
I can't get a car
cuz I ain't got a job
I can't get a job
cuz I ain't got a car
So I'm looking for a girl with a job and a car
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung S7
Pa sto gledas "utisak"
kad u isto vreme imas odbojkasice na RTS1

HAHA HA e ovaj je dobar  Smile

B92 ........kako su u Slobino vreme govorili za Radio92 da je izdajnicki .......evo posle 16 godina sam skapirao da je bio u pravu.Govna koja treba zatvoriti.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
« Poslednja izmena: 13. Nov 2006, 13:54:33 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 17:42:38
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: ciklotron
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.