Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Nov 2024, 08:45:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanje za korisnike ISDN-a  (Pročitano 1643 puta)
17. Dec 2005, 13:45:01
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 65
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
У мом месту се ускоро прикључује дигитална централа. Ја сам се пре месец дана пријавио за ISDN (прво сам мислио да узмем други број али ми се ово учинило повољнијим; иначе код мене вероватно никад неће да дође ADSL а нема ни кабловског ни бежичног интернета). Исто се за ISDN пријавио и један другар и он је пре неки дан разговарао са неким надзорником радова из „Телекома“ који му је рекао да боље да узме други број него ISDN јер се касније плаћају неке таксе (за које ми нису рекли приликом пријављивања). Ако би могао неко од корисника ISDN-а да напише који су ту све трошкови и какви и да ми неко препоручи шта да узмем: други број или ISDN. Ово ми је хитно јер треба да ускоро пусте централу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
mob
LG Nexus 5
Pazi, ja kada sam uzeo isdn pre par godina, platio sam valjda oko 7 hiljada i to je to...posle ti dolaze racuni kao i pre....Nema nikakvih taksi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

If You Don't Believe In Yourself, No One Else Will

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 148
Zastava Pristina
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone
ISDN se sada nudi po ceni od 7 hiljada i to placas u nekoliko mesecnih rata koji ti dolaze sa telefonskim racunom, ja sam pre par meseci postao korisnik ISDN, cena impulsa ti je ista kao kod digitalne centrale, ali je pretplata malo veca. Ako se ramisljas izmedju isdn i drugog broja, isdn definitivno!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 65
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
ali je pretplata malo veca
Колико је већа, шта је све ту урачанато (чуо сам да има неке додатне услуге) и да ли се плаћа по броју или укупно за оба броја и да ли се нешто одбија од претплате као што су „бесплатни импулси" код обичне линије ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
mob
LG Nexus 5
Citat
Колико је већа, шта је све ту урачанато (чуо сам да има неке додатне услуге) и да ли се плаћа по броју или укупно за оба броја и да ли се нешто одбија од претплате као што су „бесплатни импулси" код обичне линије ?

Posto ne znam kolika je tacno pretplata, radi se o minimalnom povecanju, oko 50-70 din....
Placas potrosene impulse, a ne dva broja.....
A ovo za besplatne impulse, to mislim da ne postoji, imas tarifu za jeftinije impulse...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

357 kume, 357...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 1503
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
interni uredjaj ne kosta puno ali preptplata kosta toliko koliko kosta, cini mi se da verat nudi preptlatu na internet po ceni obicnog diul-up net-a, mozda i jos neki provajderi.. sto se tice tel. broja, moguca je promena u brzini prenosa ali ne toliko kako kod 56k modema..
IP sačuvana
social share
Be sociable - have a Pepsi
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
LG Nexus 5
Citat
sto se tice tel. broja, moguca je promena u brzini prenosa ali ne toliko kako kod 56k modema..

???

Isdn kod nas ti nudi max brzinu do 128 kbps.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Nov 2024, 08:45:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.