Vjerovatno da nisam obrćao pažnju uopšte na to iako sam na ovom forumu 2,5 godina, ali čitajući postove nekih forumaša mogu da zaključim da se radi ili o krajnje bezobraznim ili krajnje pormećenim licima.
Nemam ništa protiv toga da ljudi koriste Burek za propagiranje svojih ideja, ali u nekim granicama tolerancije.
A ono što sam pročitao prelazi sve granice racionalnog.
Ne bih volio da vam se nešto desi samo zato što ste nekom manijaku izbrisali post i ono što sam pročitao previše ste bili toleranti, a trebali ste odreagovati mnogo prije.
I... svake nedelje se neko zakaci na mene... pretece poruke, maltretiranje, urlikanje, skicanje... Vise se ne potresam... toliko... S druge strane, neki mi govore da jos uvek nisam dosla do visina mudrosti, tako da i dalje previse vremena trosim na te individue...
A, da li se plasim? Ne... ja verujem u narodnu miliciju... i sekirce... i pse... i prijatelje ciji je raspon kilaze 100-140
« Poslednja izmena: 08. Jul 2008, 00:31:11 od Anea »
Ako neko ima bas toliku potrebu da me napadne, ucini nesto nazao meni ili mojim prijateljima, ja tu slabo sta mogu da uradim... Ima prilika sasvim dovoljno...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!