Evo prilike za jednu temu na kojoj mozete javno,pred svim Burekdzijama, da ispljujete one forumase koji u svojim postovima koriste gomilu smajlija i nikad nista konkretno ne postuju.Da bi izdigli rad foruma na visi nivo,i da ne bi umesto odgovora na temama zaticali gomilu tapsanja,smejanja i ostalih gluposti,zalite se ovde na konkretne spamere koji nas zatrpavaju sa ovom vrstom postova,pozz svima i pocnite
Pa,pravo da ti kazem,mislim da neko mora da pokrene ovo pitanje,jer u poslednje vreme kad god dobijem odgovor da je neko nesto postovao na raznim temama,zateknem gomilu koja samo aplaudira a dnevno nadrkaju i po 300 postova...e pa svih tih trista postova ja moram da pregledam dok neko ne dodje normalan i napravi post koji je vredan paznje.Uostalom,postoji svastara i blablaonica,pa nek se tu smajlira koliko hoce ako to moderatori dozvole,ali ovo je pocelo da se desava na svim mogucim temama...
And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.
Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.
Broj takvih korisnika i takvih postova koje mozemo videti van nekoliko foruma gde takvi postovi ne predstavljaju problem, vrlo je mali. Vise puta je receno da postoje forumi i teme gde je takav post u principu normalna stvar... Korisnici koji u tome preteruju bivaju upozoreni, a ako tu praksu nastave van opustenijih delova foruma, postovim im se brisu.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!