Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HUAWEI Ascend G 300  (Pročitano 709 puta)
09. Feb 2014, 04:23:07
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 70
Browser
Chrome 32.0.1700.107
Извињавам се администрацији и осталим члановима, нисам успео наћи тему за ово што ћу питати.

био у кафани некој и млатио рукама лево десно и успем да проспем бокал са водком, ај што сам себи сурдукнуо у крило пола бокала, него сам успео да поквасим и телефон (huawei ascend g300). извалио сам да му је поклопац био мокар, а можда је ушло и кроз ону рупу за слушалице (показивало ону нотификацију као да су ми укључене слушалице), обришем га стиснем оно дугме горе и видим да ради. ок, искуцам поруку, вратим га у џеп. извадим га после неког времена, покушам на то дугме горе, неће да се укључи. раставим га, извадим батерију, пробам поново..неће. извадим му батерију, оставим га да искулира једно сат времена, вратим све, покушам да га покренем..учита ми ону рекламу теленора и неће даље. поново извадим батерију, оставио сам га можда два сата да кулира, покренем поново, учита ми овог пута и рекламу и уђе у телефон, прикаже позадину, искључи се светло после пола минута што је ок, покушам поново на дугме да га укључим и опет неће. само засветле они доња три "дугмета" шта су ли већ и неће..црн екран.

зна ли ко шта да му радим?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
Apple iP5
Izvadi bateriju pa nju i telefon stavi u kesu sa pirincem.
Ostavi to tako 2-3 dana da pirinac izvuce vlagu pa onda probaj ponovo da upalis telefon.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Sony xperia
Da. Samo postoji rizk da je vec nesto otislo. Da nisi odmah ukljucivao fon vec izvadio bateriju i ostavio. plus da se brze osusi odradio sto kolega iznad rece.

Iako ne bi trebalo da je kvrknulo nesto. U sustini, svaki deo elektronike je hermeticki zatvoren. Sem zvucnika, motorcica za vibraciju i tako te mehanike. Ali i za njih postoji rizik ako je voda uspela da provede nezeljeni napon. Tamo na neku nozicu nekog elementa. Onda je vec ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 70
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
zaboravih da javim. proradio je fon i bez pirinca  Smile jednostavno bilo mu je potrebno neke vreme da se osusi valjda. iskreno uplasio sam se kad sam video notifikaciju da su mi slusalice ukljucene i kad mi se iskljucio pri load-ovanju naslovne strane tako da kazem. podsetilo me je na stresove koje sam imao sa kompom i plavim ekranom i ostalim zajebancijama Smile

hvala svakako na savetima, valjda nece trebati vise nikada. savet drugima, a i samom sebi, kad idete po kafanama ili gde god da je pice na stolu, telefon u DZEP Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: HUAWEI Ascend

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.