Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 15:45:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Покреће се прича о 9/11 ?  (Pročitano 5622 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 831
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Bliznakinje možda i nisu bile akt terorizma, ali je niz masakara po gimnazijama u SAD tokom rata NATO protiv Srbije jasno pokazao CIA da svoje građane mora oštro polarizovati pre nego što pođe u rat.

Naravno pljačka nafte iz Iraka nema nikakve blage veze sa Al Kaidom. Ali za nekog ko smesti Francusku u Australiju sve je logično.

taj video jeste smesan i sve to stoji ali bezveze generalizujes,takav isti video ima i za engleze,a sto se tice nas ,dovoljno je setiti se pisane peticije venecuelanskoj ambasadi da se kasandra pusti iz zatvora,ili just reci milan tarot.
« Poslednja izmena: 15. Apr 2009, 18:20:09 od mln80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Са свиме се слажем, ал 9/11 је прилика да и ми бар мало ликујемо и кажемо 'ето вам га на!'  Smile
da,al to je opet u stvari jos jedan trijumf za americke vladare,jer su po 14929227272. put uspeli da izvedu ne samo prevaru,vec i masakr,u svojoj drzavi,zarad svojih interesa i prodju nekaznjeno...
to je kvaka...
pa pravi se neka zgrada , zgrada suda,ili tako nesto ,koja lici na akropolj u atini,na taj fazon,kao iz stare grcke
(usput)ne bi me cudilo,s ozbirom na to koliko Makedonci vole da sviraju o svojim navodnim vezama sa Aleksandrom Makedonskim i njegovom imperijom...  Smile
dobri su,(ako se izuzme stav "kako svi,tako i mi"za zelju za uclanjenjem u NATO i jos neke gluposti),i ja ih gotivim,pogotovu sto imam deo porodice tamo,ali vise su Boga smorili sa tom pricom o Aleksandru i konstantnim inatom oko imena...
« Poslednja izmena: 16. Apr 2009, 01:22:07 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
da budem iskren,nisam siguran ni dal je trebalo da kacim ovo,jer mi zaista nije do prepucavanja sa raznoraznim kreaturama ovde,ali,vredi videti ovo.

ovo je snimak BBCevih vesti koje su uzivo izvestavale o rusenju Svetskog Trgovinskog centra,ukljucujuci i Kulu 7,koju sam pominjao,istovremeno pisuci i govoreci da se "upravo srusila i 3. zgrada",dok pritom ista zgrada stoji iza voditeljke.isto se desilo i na nekoliko drugih TV stanica.

bas me zanima kakvo li je socno objasnjenje postena Vlada Amerike spremila/iznela za ovo...?  Smile
« Poslednja izmena: 21. Avg 2009, 11:42:07 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 6230
Ako mi iko pokaze Arapina koji moze da zapamti dve stvari, ja ga predlazem za Nobelovu nagradu i njega i Arapina.
Radio sam toliko godina sa njima, vec sam morao da kujem planove kad imam dve tri stvari da resim kako da to izvedem. Oni genetski, refleksno zapamte prvu stvar, a drugu odmah prepuste Alahu. In Shaalah!
Nemoj mu pominjati neki plan za sutra jer kad cuje 'bukra', odmah doda bukra? In Shaalah!
Obuciti pet Arapina za takav poduhvat, treba bar hiljadu njih da stalno treniras, vrsis selkcije, obucavas.
To da radis po pecinama i pustinjama se granici sa ludoscu.
Uz to, takve inteligentne ljude, trebas dobiti za samoubilacki akt, a zna se koji to rade?

I jos ovo: znate sta je bilo najvise porazavajuce za Engleze u bombaskim napadima u Engleskoj? Cinjenica da su svi bili Englezi, odnosno muslimani rodjeni u Englesku.
To pije vodu kod priprostog stanovnistva, a prosecan amer jeste priprost.
Isto kao sto Srbin veruje da mu cia ne da da sadi luk i kupus, isto i amer veruje u armije centara za obuku terorista. Sve se to dogadja u dzamijama na jihovoj teritoriji. Pare naravno daju Arapske organizacije koje reketiraju svoje sheike, koji obilno deru kozu sa sopstvenog naroda, prodajuci energente i ziveci na visokoj nozi.

Pri tom, obavestajne sluzbe to znaju, a treba im za militariste da dobiju pare za borbu protiv terorizma u Kongresu. Inace ide kljuc u bravu u 'say good bye' za plate od 7000$.
« Poslednja izmena: 22. Avg 2009, 00:46:34 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 15:45:57
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: wtc boce film zavera

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.