E hardly, i ja sam tako mislila u pocetku, ali veruj mi MNOGO ZNACE! Oni su ti, kao sto sam vec negde rekla, ono malo sto ti fali za svako kompletno tumacenje! Obrati paznju na njih pa ces se uveriti
Mesec na 18 stepenu skorpije je Mesec na step Device sto moze doneti osetljiv stomak i nervozu koja se odrazava na stomak, a zbog skorpije u kojoj se nalazi ,u ekstremnim slucajevima moze doneti neke probleme sa matericom,kao reproduktivnim organom/skorpija.
Evo ti ovaj primer hardly, u mom licnom slucaju, sto mi je princgora napisala. Ako sam za nesto trazila objasnjenje u svojoj karti, onda sam trazila za osecaj nervoze u stomaku, i toga sto mi se svako raspolozenje prvo odrazi na stomak. Evo, sinoc, bila sam mnogo nervozna, nesto se svasta izdesavalo, i zbog tog osecaja u stomaku nisam mogla 3 sata da zaspim, odvratan osecaj, nikako ne mogu da se smirim...
Takodje, Sunce mi se nalazi na 13. stepenu Device (to je inace stepen Merkurove egzaltacije), 13. stepen-stepen Ovna, tata mi je Ovan i iako nemam konkretno neki vatren znak uticajan, zbog tog stepena Ovna mnooogo licim na njega... Ma imam primera koliko hoces.....
Shvatih priču o stupnjevima, ali za mene je to samo jedna od teorija koju će netko rabiti a drugi pak netko neće. Spadam u ovu drugu grupu, naravno, poštujući sve one koji su se našli u 'stepenovanju'.
« Poslednja izmena: 31. Jul 2006, 11:58:48 od hardly »
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.