2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Marija Radović: Muvaju me Slovenke!  (Pročitano 3186 puta)
21. Jan 2006, 04:30:55
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Marija Radović: Muvaju me Slovenke!

Imaju sve u životu, a ne znaju da žive.Mame i tate im daju novac i misle da su najpametniji, kaže nekadašnja rukometašica Radničkog za žitelje Celja

Muka mi je od Slovenaca! Mnogo su jadni! Skoro su svi u homoseksualnom fazonu! Glume Italijane, nalickani su, žive na kredit. Mame i tate im daju novac i misle da su najpametniji! Imaju sve u životu, ali ne znaju da žive. Ma naši muškarci su zakon! - kaže za Start Jelena Radović, nekadašnja rukometašica Radničkog, mis sporta, a od letos veliko pojačanje Celjskih mesnina.

* A šta je s devojkama?
Sve su lezbijke. Celje je grad, gde na svakom mestu možete videti dve devojke kako se drže za ruku i ljube. U svlačionici je to sasvim normalno. Na početku sam bila u šoku, ali sam se navikla. Odmah sam rekla da nisam u tom fazonu, da imam dečka Veljka i da ništa ne pokušavaju.

* Da li vas je i pored toga neka od njih startovala, s obzirom na to da ste lepi?
Ne baš kao što to rade muškarci kada prilaze devojkama.

* Nego kako to izgleda?
Jedno veče smo izašle sve zajedno u najpoznatiji klub. Obukla sam neku dekoltiranu majcu i farmerke. Ništa napadno što bi moglo da izazove uzdahe prisutnih u kafiću. Prišla mi je jedna od njih i ljupko mi rekla: "Joj kako si dobra što mi to radiš"! Samo sam je pogledala i nastavila da pričam s Beloruskinjom Anjom s kojom se družim. Ona je naravno kao i ja. Mislim ima dečka.

* Kako izgleda noćni život u Celju?
Jadno. Izlazi se u osam-devet sati. Provod traje samo dva sata i posle toga na ulici ne možete da vidite ni kuče, a kamoli čoveka kako šeta. Dva sata i to je vrh. Svi samo sede i piju pivo, napijaju se i to im je najvažnije. Dosad nisam uspela da im objasnim da u Beogradu pirlitanje, tj. spremanje, počinje oko ponoći, a da se kući dolazi rano ujutru. Ma imaju sve ali ne znaju da žive. Džaba im sve, i to što su u Evropskoj uniji kad su jadni. Kada žele da se upoznaju, priđu ti i samo pričaju o parama, kamionima, avionima... Ma bez naših frajera nema ništa! Odmah prepoznaju da nismo meštanke. Jednom mi je prišla jedan devojka i pitala me da li sam iz Beograda? Kada samo joj potvrdno odgovorila, podelila mi je niz komplimenata na račun mog izgleda i garderobe.
* Pa kako se to one oblače za vikend izlaske?
Blago rečeno - užasno. Sve što imaju u ormanu nakinđure na sebe. Nije važno da li se boje slažu, da li idu pantalone s košuljom ili ne... Bitno je da sve šljašti na njima, pa izgledaju kao božićna jelka. Mnogo su smešne.

* Danima je u našim medijima glavna tema bio koncert Svetlane - Cece Ražnatović u Celju.
Na moju veliku žalost, tog dana sam dobila visoku temperaturu. Kartu, koja je koštala oko 10 evra, kupila sam mesec dana ranije jer je euforija bila do tada neviđena. Ceo grad je bio oblepljen plakatama, svi su pričali samo o tome, a u hali Zlatorog nije mogla igla da stane. Ona je stvarno najveća zvezda koja se ikada pojavila u gradu.

* Sluša li se naša muzika u Celju?
- Ma ludi su za Sekom Aleksić, Viki Miljković, zvezdama Granda. U kolima, na ulici, u kafiću, hotelu, svuda se čuju pesme "Mahinalno", Sviđa mi se tvoja devojka", "Tako mlada, tako mlada".... Ipak, mi smo za njih izmislili sve! - rekla je na kraju jedna od najlepših rukometašica naše zemlje.

Razgovarala: Stana Vuković

Izvor: Start

(02. May 2007, 21:42:29)
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.