Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: D. Draskovic Kandidat za Direktora Tajne Policije.  (Pročitano 691 puta)
17. Okt 2004, 10:29:05
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
D. Draskovic Kandidat za Direktora Tajne Policije.

DANA BIA
Danica Drašković kandidat za direktora Instituta za bezbednost srpske tajne policije!
"Ako me vladajuća koalicija ne podrži, imaćemo velike probleme u Vladi Srbije"
BEOGRAD - Danica Drašković, supruga lidera SPO-a Vuka Draškovića, kandidat je ove stranke za mesto direktora Instituta za bezbednost koji je deo srpske tajne policije, saznaje Kurir. Draškovićka je u izjavi za naš list potvrdila ovu vest i dodala da ne očekuje probleme oko njenog izbora na mesto Instituta.
- Kao što znate, SPO-u je taj institut, po koalicionom dogovoru, pripao još pre nego što je formirana Vlada. Partija je odlučila da mene kandiduje i očekujem da uskoro postanem direktor Instituta za bezbednost - kratko nam je rekla Danica Drašković.

Na pitanje da li je moguće da neka od članica vladajuće koalicije ospori njen izbor na tu funkciju, ona kaže da bi tako nešto napravilo velike probleme u funkcionisanju Vlade.
- To mesto pripada nama i zaista ne vidim nijedan razlog da SPO ne kadrira baš mene. Ukoliko neka od stranaka koje čine vladajuću koaliciju ima nešto protiv, mislim da bi to napravilo velike probleme u funkcionisanju Vlade! - upozorava Draškovićka.

Šutanovac: To je smešno!

Visoki funkcioner DS-a Dragan Šutanovac vest da će SPO kandidovati Danicu Drašković za mesto direktora Instituta za bezbednost dočekao je sa puno skepse.
- Ako Vlada Srbije postavi gospođu Drašković na to mesto, to vam je isto kao kada bi Slobodana Vuksanovića postavili na mesto ministra prosvete. Dakle, katastrofalno, pogrešno i, u krajnjoj liniji, smešno! Ne znam zaista koje su njene kvalifikacije da bude na mestu direktora Instituta za bezbednost. To je krajnje neozbiljno... - kaže Šutanovac.

Međutim, u strankama vladajuće koalicije za sada vlada uzdržanost po pitanju kandidature Danice Drašković. Đorđe Mamula iz DSS-a kaže da prvi put čuje za tako nešto, ali da će konačnu odluku ipak doneti stranački organi.
- O tome odlučuju Predsedništvo i Izvršni odbor DSS-a, u konsultaciji sa koalicionim partnerima. Kakva će biti njihova odluka, ja zaista ne mogu da predvidim - šturo kaže Mamula.

Ništa pričljiviji nije bio ni šef poslaničke grupe G17 Plus u Skupštini Srbije Goran Paunović. On takođe prvi put čuje za tako nešto.
- Hajde da vidimo da li će od tog predloga biti nešto, pa tek onda da komentarišemo. Zarad dobrih koalicionih odnosa ovoga puta ću biti uzdržan - rekao nam je Paunović.

Novinar nedeljnika "Vreme" Miloš Vasić u izjavi za Kurir kaže da status Instituta za bezbednost još uvek nije poznat.
- Status te institucije još uvek visi u vazduhu, tačnije ni MUP ni BIA nisu načisto u čijoj je nadležnosti. Reč je o naučnoistraživačkoj ustanovi, koju je formirao i veoma uglednom učinio Jova Popović. U vreme SFRJ Institut je bio veliki izvoznik policijske opreme u nesvrstane zemlje, a mogao se pohvaliti i vrhunskim balističarima i forenzičarima. Međutim, kada je Milošević došao na vlast, svi dobri ljudi su otišli, tako da se Institut nije oporavio do danas. Nadam se da će gospođa Drašković moći ponovo da ga vrati "u formu", jer je u pitanju veoma bitna institucija - kaže Vasić.

Kuriru je juče u Informativnoj službi MUP-a, posle dodatnih provera, rečeno da je Institut deo Bezbednosno-informativne agencije. Međutim, na sajtu tajne policije njegovo ime se ne navodi ni na jednom mestu.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.348 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.