kad ti kazes onda je sigurno tako......ta buducnost ima ukupno 5,01% glasova
pa iskreno iz godine u godinu imaju sve više i više simpatizera... ja se nadam da će u dogledno vrijeme predstavljat ozbiljnu političku opciju...imaju krajnje pozitivne namjere, žele dobro i svom narodu, a i susjedima...
Sa Čedom i Čankom Srbija nema ni budućnost, a ni prošlost. A namere su im krajnje loše. Čanak je komunistički lokalo-nacionalista koji se zalaže za stvari poput vojvođanske policije, vojvođanske vojske, vojvođanske narodne banke, što polako dovodi i do vojvođanske pravoslavne crkve, vojvođanskog jezika i vojvođana kao nacije. Čeda se zalaže za dovođenje zapadnih kompanija i korporacija na naše tržište čime bi naša ekonomija bila poražena, a i vodi veoma lošu nacionalnu politiku jer je veoma ograničen i Srbija mu se svodi na Beograd, a i uže.
kad ti kazes onda je sigurno tako......ta buducnost ima ukupno 5,01% glasova
pa iskreno iz godine u godinu imaju sve više i više simpatizera... ja se nadam da će u dogledno vrijeme predstavljat ozbiljnu političku opciju...imaju krajnje pozitivne namjere, žele dobro i svom narodu, a i susjedima...
sto se tice sta zele susedima...to je tacno.....u stvari....i tu gresis...ne zele oni dobro susedima vec zele da titraju muda takvom smecu kao sto je jedan deo tvoje drzave...i da...oni ne zele dobro srbiji....oni zele dobro samima sebi...tj da se dobro nakradu i to je to...nema tu neke velike matematike kao sto sam vec rekao...ako to smece i olos(ldp,lsv i ostala djubrad) ikada budu imala vlast(u pravom smislu te reci) ja cu sebe,svoju porodicu i svoj posed braniti SVIM sredstvima od te bagre
ma joj de ba pa eto od 90ih vas vode ljudi manje više koji koketiraju sa nacionalizmom, šovinizmom i ostalim ideologijama i gdje je danas srbija??? jel to neki ozbiljan faktor na međunarodnom planu??? bolje pokušajte sa novim, mladim progresivnim snagama, siguran sam da će bit procvata i napretka...od šešelja, koštunica, miloševića i ostalog srbija je po mom ubjeđenju imala više štete, nego koristi...