Uzmemo li u obzir da je tocka zapravo mrsav krug. Iz toga je vrlo lako doci indukcijom do zakljucka aproksimacijom da je tocka i anoreksicna. A uzmemo li u obzir anoreksija vrlo lako vodi ka bulimiji, mozemo sa vrlo velikom sigurnoscu pretpostaviti da je tocka i bulimicna. Hmmm... zasto je to bitno???
Uzmemo li u obzir da je svemir nastao iz jedne tocke, a postoji vrlo velika verojatnost da je ta tocka i bulimicna, onda slijedi da je Veliki Prasak bio Velika Bljuvotina!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Moras uzeti u obzir i pitaje koliko je tacka bila debela prije, te da li je smrsavila naglo ili se to desavalo postepeno. I naravno, da li je jednostavno prestala da jede, ili je uz to jos i vjezbala. I je li bila pod necijim nadzorom. A mozda je njena velicina bila problematicna za njeno zdravlje.
Uostalom, veliki prasak, ili velika bljuvotina je samo jedna od pretpostavki o nastanku svemira. Ko je citao "Vodic kroz galaksiju za autostopere" zna da mnoge rase veruju da je univerzum stvorila neka vrsta Boga, iako narod Dzatravartida sa Viltvodla VI veruje da je citav univerzum u stvari istresan iz nosa stvorenja zvanog Velika Zelena Smrkotina. Dzatravartidi, koji zive u vjecitom strahu od trenutka koji zovu Nailazak Velike Bijele Maramice, mala su i plava stvorenja sa po vise od pedeset ruku, koja su jedinstvena po tome što su izmislila dezodorantni sprej prije tocka. Ali teorija Velike Zelene Smrkotine uglavnom nije prihvacena van Viltvodla VI i zato, posto je univerzum tako neobican kako vec jeste, neprestano se traga za novim rjesenjima.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pa tacka nema dimenzije a krug ima, ili bar on tako misli. A sto se tice bljuvotine.... Mislim da to nije toliko bitno, eto nas sada, a da li smo bljuvotina ili je gospod pokusavao sebi napraviti posten Burek pa negde omanuo...