Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koja vrsta spavanja je najzdravija???  (Pročitano 2205 puta)
12. Feb 2010, 16:25:23
Clan u razvoju

Utisak Nedelje

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Da li je zdravije za mozak spavati npr 2 puta dnevno po 4 sata ili od jednom ispavati 8 ili 9 sata. Naucnici kazu da krace spavanje utice na razvitak inteligencije...???
Ako nesto znate, a da je pouzdano ostavite svoj komentar.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120c
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
zavisi... ako spavaš na levom boku ceo život, više će ti se razviti emotivna strana. Desna je, naravno, za razvoj inteligencije. Ako spavaš na stomaku, obično si blago retardirana. Spavanje na leđima je najzdravije, ali je potrebno da saviješ desnu nogu u blagom luku ka levoj, oko 30 stepeni, tada je ta poza delotvorna jer direktno stimuliše jedan nerv koji ide od desnog stopala, do kore malog mozga, i samim tim, oštri ti inteligenciju.
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Utisak Nedelje

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
zavisi... ako spavaš na levom boku ceo život, više će ti se razviti emotivna strana. Desna je, naravno, za razvoj inteligencije. Ako spavaš na stomaku, obično si blago retardirana. Spavanje na leđima je najzdravije, ali je potrebno da saviješ desnu nogu u blagom luku ka levoj, oko 30 stepeni, tada je ta poza delotvorna jer direktno stimuliše jedan nerv koji ide od desnog stopala, do kore malog mozga, i samim tim, oštri ti inteligenciju.
Ovo je ozbiljna tema, a za ovaj vic imas mesto na bureku specijalno za to.
***************************Smile

Edit by Lightsoft: Uz ozbiljnu temu idu i primerene uvrede ?
« Poslednja izmena: 13. Feb 2010, 01:00:32 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
svašta, ja ozbiljno napišem i dobijem ovo ! vređanje ! Za ovo ide prijava !
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung Galaxy S Advance
Ja sam cuo da ovim kracim spavanjem covek bude samo umorniji (da ne ispadne da se sve svodi na "cuo sam" - i sam se licno osecam tako...)

Zasto muciti organizam kad i doktori preporucuju minimum 7 sati spavanja... uostalom, ne znam za vas, ali kada nesto radim (prvenstveno ucim) mnogo bolje mi ostane u secanju prilikom spavanja od danas do sutra (nocu, 7 sati) nego od prepodneva za popodne (par sati)...

A i mislim da je coveku potrebno jedno 15-ak minuta samo da se uspava, a zamislite primenu ovih 20-o minutnih dremki... suicide...

Mada opet, ko sta voli...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 102
OS
Linux
Browser
Mozilla
mislim da je za popodnevnu dremku pola sata najidealnije, a ne da se odvalis po 2-3 sata...
meni licno to i najvise prija, a kada sam malo procunjala internetom shvatila sam i zasto... 20ak min je potrebno da covek se uspava i posle 20-30min tonemo u dubok san, kao da spavamo nocu... i zato je cesto covek umorniji kad duze spava popodne, jer se komira i budi direktno iz dubokog sna
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
čovekov razvoj se okonča do navršene dvadest pete godine života, tako da je posle toga nebitno, možeš da spavaš kako hoćeš. Drugo, ne vidim nikakav razlog da spavanje utiče na razvoj inteligencije. Ono što ti je dato - to ti je. zahvali se majci prirodi. ako si hronično neispavan, normalno je da ćeš delovati tupo, ali to ne može nikako da smanji IQ.
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2170
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
SonyEricsson Xperia mini
Ja sam cuo da ovim kracim spavanjem covek bude samo umorniji (da ne ispadne da se sve svodi na "cuo sam" - i sam se licno osecam tako...)

Zasto muciti organizam kad i doktori preporucuju minimum 7 sati spavanja... uostalom, ne znam za vas, ali kada nesto radim (prvenstveno ucim) mnogo bolje mi ostane u secanju prilikom spavanja od danas do sutra (nocu, 7 sati) nego od prepodneva za popodne (par sati)...

A i mislim da je coveku potrebno jedno 15-ak minuta samo da se uspava, a zamislite primenu ovih 20-o minutnih dremki... suicide...

Mada opet, ko sta voli...

Slazem se sa tobom.
Izbjegavam  spavanje po danu posto se uvijek poslije budjenja osjecam veoma lose (osamuceno, "smudjeno"...)
kao u nekoj vrsti delirijuma  Smile uglavnom veoma lose...

Smatram da je to samo pacenje organizma al' opet nismo svi isti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.