Naslov teme je ujedno i pitanje. Nije me bilo neko vreme na netu zbog nekih licnih stvari i kad sam se pre neki dan zakacio na net da vidim sta se radi na techu imam sta i da vidim. Neka mi neko objasni sta se desava ili, ako je taj post vec vec postavljen, neka me neko uputi na njega.
Sve sto treba pise jasno na naslovnoj strani i u vrhu foruma. Ekipa koja je radila na njemu vise jednostavno nema vremena da se i time bavi (sto se osetilo poslednjih godinu ili godinu i po dana) valjano i odlucili smo, nenad pre svega jer je to njegov forum, da ugasi forum, da ga ostavi online za citanje ako to nekom pomaze a da se dalje diskusija nastavi na dva foruma koji su navedeni. Nema potrebe duplirati ili triplirati posao.. Bolje je zamrznuti forum i uputiti ljude na neka mesta gde su vece sanse da ce naci pomoc, nego pustiti da propada. Toliko o tome. Locked.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!