Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rekordi, interesantni screenshotovi i jos po nesto  (Pročitano 775 puta)
16. Okt 2008, 21:48:49
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 80
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
Nokia 
Dragi prijatelji, verovatno ste vi koji volite da igrate igrice bar jednom bili u situaciji da ste postigli neki uspeh ili vam se desilo nesto neverovatno a da to niko ne ume da ceni(keva, cale, sestra, baba, ujka itd)
E pa ova tema je tu za vas
Ako imate sliovni prikaz vaseg rezultata u bilo kojoj igri ili interesantne situacije, pokazite mi da ste dobri i postujte dokument Smile
Takodje sam planirao da u ovoj temi obavestavamo jedni druge o interesantnim igrama za koje ostali nisu culi a vama je ekstra, jer mi se puno puta u zivotu desilo da mi se dopadne neka igra koja ni u jednom gamerskom casopisu nije izasla.
To je to.
Mej d fors bi vit as Smile Smile

Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora SerbianFighter (Vreme: 16. Oct 2008, 21:51:56)
IP sačuvana
social share
Uglja Kralj
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 80
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
Nokia 
Za pocetak NFS

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

untitled 2.JPG
(64.8 KB, 1024x768)
a sad adio.JPG
(15.98 KB, 512x384)
IP sačuvana
social share
Uglja Kralj
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.124 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.