Nasa veza je trajala oko 6 meseci. Zivimo u inostranstvu i upoznali smo se preko net-a. Ona je bila u vezi sa nekim tipom oko godinu dana i on je nju ostavio, nije mogla da preboli i onda je upoznala mene posle naseg vec duzeg poznanstva prebolela ga je i smuvali smo se. Sve je bilo OK do ove poslednje nedelje. Ostavila me je! Kaze nema neki pravi razlog, ima od svega po malo. Ja od tada nemogu sebi da dodjem, nejedem, nemogu da spavam, neidem na posao, samo hodam po gradu da se smirim ali mi neide svaki dan mi je sve gore i gore. Ali ni njoj nije svejedno. Neznam sta da radim svaki dan je volim sve vise i vise.
Joj podsecas me na moje bivse momke,tj na ovog zadnjeg...Covek je bio toliko dosadan ad sam mu rekla da idem u YU i nevracam se.Srecom zivi 100 km od mene pa mu nije usput da navrati da proveri jesam tu Pa teska situacija,neznam sta da ti kazem,nadji drugu,probaj...ili nadji utehu u poslu ili necemu drugom,preseli se ako mozes,kreni u novi pocetak... Pazi neznam kako ti je ali imam druga kog je devojka ostavila posle 6 godina kad je zaprosio!!! Znam koliko je patio i koliko pati i sad iako je prosla godina i nesto... tesko je,ali mora se dalje... Neznam koliko ti je godina,ali svejedno eto i njemu je sad 29 pa opet mora nastaviti dalje... Takav je zivot,neko gubi neko dobija... To je nepisano pravilo zivota...Ako mozes pricaj as njom,vidi u cemu gresis,sta joj smeta,pokusaj da ispravis to...Razgovarajte,ako ni njoj nije sve jedno...pa vidite sta cete dalje... U svakom slucaju zelim ti puno srece!!!
Moraces covece da je prebolis. Druge ti nema. Ljubav na daljinu je u pocetku lepa ali ... postane gorka. Predji na nesto blize i videces koliko je bolje/lepse/lakse ...
budi brate muskarcina, nije ni prva ni poslednja, cim te je ostavila znaci da vise nije vredna tvoje ljubavi, videces da ce neka druga to ceniti
Evo ti moj savet ako ti nesto znaci:
1) Poslednji put razgovaraj sa njom, reci joj potpunu isitnu, da je volis, da ne mozes bez nje i sl. ako ne odustaje od svojih namera odjebi je za ceo zivot, ali bukvalno ni telefon ni razgovor ni nista 2) Treba ti musko drustvo: opijanje, izlazci svako vece, nocni klubovi, poneka tuca, kurve i sl dok ne isteras djavola iz sebe, a onda ces vec u medjuvremenu upoznati drugu, pa ces se smiriti...
Joj podsecas me na moje bivse momke,tj na ovog zadnjeg...Covek je bio toliko dosadan ad sam mu rekla da idem u YU i nevracam se.Srecom zivi 100 km od mene pa mu nije usput da navrati da proveri jesam tu
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!