Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ???  (Pročitano 5119 puta)
05. Maj 2003, 21:00:37
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Nasa veza je trajala oko 6 meseci. Zivimo u inostranstvu i upoznali smo se preko net-a. Ona je bila u vezi sa nekim tipom oko godinu dana i on je nju ostavio, nije mogla da preboli i onda je upoznala mene posle naseg vec duzeg poznanstva prebolela ga je i smuvali smo se. Sve je bilo OK do ove poslednje nedelje. Ostavila me je! Kaze nema neki pravi razlog, ima od svega po malo. Ja od tada nemogu sebi da dodjem, nejedem, nemogu da spavam, neidem na posao, samo hodam po gradu da se smirim ali mi neide svaki dan mi je sve gore i gore. Ali ni njoj nije svejedno. Neznam sta da radim svaki dan je volim sve vise i vise.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Joj podsecas me na moje bivse momke,tj na ovog zadnjeg...Covek je bio toliko dosadan ad sam mu rekla da idem u YU i nevracam se.Srecom zivi 100 km od mene pa mu nije usput da navrati da proveri jesam tu Smiley
Pa teska situacija,neznam sta da ti kazem,nadji drugu,probaj...ili nadji utehu u poslu ili necemu drugom,preseli se ako mozes,kreni u novi pocetak... Pazi neznam kako ti je ali imam druga kog je devojka ostavila posle 6 godina kad je zaprosio!!! Znam koliko je patio i koliko pati i sad iako je prosla godina i nesto... tesko je,ali mora se dalje... Neznam koliko ti je godina,ali svejedno eto i njemu je sad 29 pa opet mora nastaviti dalje... Takav je zivot,neko gubi neko dobija... To je nepisano pravilo zivota...Ako mozes pricaj as njom,vidi u cemu gresis,sta joj smeta,pokusaj da ispravis to...Razgovarajte,ako ni njoj nije sve jedno...pa vidite sta cete dalje... U svakom slucaju zelim ti puno srece!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1973
Moraces covece da je prebolis. Druge ti nema. Ljubav na daljinu je u pocetku lepa ali ... postane gorka. Predji na nesto blize i videces koliko je bolje/lepse/lakse ...
IP sačuvana
social share
Gravitacija je vrlo zajebana sila - nikada ne zakaze.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
ma ljubav na daljinu je muka bre ljudi, ako je stvarno ljubav
mada moze i da uspe
al nikad ne znas jos koliko ce da traje
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Koliko sam ja shvatila covek je napisao da su OBOJE u inostranstvu a ne da su razdvojeni ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 448
Odaj se narkoticima.

Sala mala

budi brate muskarcina, nije ni prva ni poslednja, cim te je ostavila znaci da vise nije vredna tvoje ljubavi, videces da ce neka druga to ceniti

Evo ti moj savet ako ti nesto znaci:

1) Poslednji put razgovaraj sa njom, reci joj potpunu isitnu, da je volis, da ne mozes bez nje i sl. ako ne odustaje od svojih namera odjebi je za ceo zivot, ali bukvalno ni telefon ni razgovor ni nista
2) Treba ti musko drustvo: opijanje, izlazci svako vece, nocni klubovi, poneka tuca, kurve i sl dok ne isteras djavola iz sebe, a onda ces vec u medjuvremenu upoznati drugu, pa ces se smiriti...

... i tako u krug iz godine u godinu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
pa dobro Puky sta radis to, sta me zbunjujes??? :wink:

@mladjo
prvo se jos jednom prepitaj da li je ti stvarno toliko volis, ili samo sebe ubedjujes
(ne kazem da je to kod tebe slucaj, ali vidjala sam)
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2028
mob
Nokia N73me
Citat: sanjica_021
Joj podsecas me na moje bivse momke,tj na ovog zadnjeg...Covek je bio toliko dosadan ad sam mu rekla da idem u YU i nevracam se.Srecom zivi 100 km od mene pa mu nije usput da navrati da proveri jesam tu Smiley

Hhehe. fora ti je super...
IP sačuvana
social share
: : m a r i o
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ja sam ti na mail rekao sve sto san mislio da bi trebalo reci...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
...hvala vam ljudi ali mnogo je zajebano kada se nadjes u ovakvoj situaciji....strasno...

...treba da mi se javi veceras bar je tako rekla da se vidimo...

...neznam sta da radim juce se me kada sam bio u setnji umalo kola pregazila niti znam kuda idem niti vidim...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.