Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da muskarci uredjuju Cosmo  (Pročitano 193 puta)
19. Mar 2005, 01:22:01
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
PITANJE:Moj suprug zeli probati seks u troje sa mnom i sa mojom sestrom?

ODGOVOR:Suprug vam je ocito vrlo odan.Ne moze vas se zasititi pa zeli isprobati i najbolju poslije vas-vasu sestru.To niposto nije problem,dapace obitelj ce time postati prisnija.Zasto ne biste ukljucili i neke sestricne?Ako svejedno dvojite,dopustite mu da ode s nekom od vasih rodjakinja,kupite mu lijepi,skupi poklon,skuhajte mu fini rucak i ne spominjite taj oblik njegova ponasanja.
------------------------------------------------
PITANJE:S mojim suprugom nikad nisam dozivjela orgazam?
ODGOVOR:
Zenski orgazam je mit ustolicen od strane militantnih feministkinja koje mrze muskarce.Kao takav,opasan je za obiteljsko zajednistvo.Nemojte ga nikad vise spominjati svom suprugu i pokazite mu svoju ljubav s nekim lijepim,skupim poklonom i slasnim kuhanim zalogajem.
PITANJE:Moj suprug neprekidno trazi oralni seks
ODGOVOR:
Udovoljite mu.Sperma nije samo sjajnog ukusa,vec ima i samo 10kalorija u jednoj zlicici.Hranjiva je,pomaze da ocuvate figuru i daje izuzetan sjaj vasoj kozi.Zanimljivo,ali to muskarac dobro zna.Njegova je ponuda za oralni seks potpuno nesebicna.Dapace oralni seks je za muskarca ekstremno bolan.On tako samo pokazuje koliko vas voli.Najbolje sto mu mozete ucinit je da mu zahvalite,kupite lijepi,skupi poklon i skuhate mu fini rucak.
PITANJE:Moj suprug previse cesto provodi vrijeme sa svojim muskim drustvom
ODGOVOR:
To je posve normalno ponasanje i treba ga poticati.Muskarac je lovac i mora se dokazivati medju drugim muskarcima.Daleko od bilo kakvog zadovoljstva,noc s deckima je vrlo stresna,i povratak kuci je pravo olaksanje za vaseg partnera.Pogledajte samo kako je raznjezen i sretan kad se vrati svom stabilnom domu.Najbolje sto mozete uciniti je da mu kupite lijepi,skupi poklon,skuhate mu fini rucak i ne spominjete taj oblik njegova ponasanja.
-----------------------------------------------
PITANJE:Moj suprug ne zna gdje se nalazi moj klitoris
ODGOVOR:
Vas klitoris nije briga vaseg supruga.Ako se morate igrati s njim,cinite to u svoje slobodno vrijeme.Da biste pomogli obiteljskom proracun mozete se i snimiti kamerom dok to radite pa potom traku prodavati.Krivnju zbog sebicnosti ublazit ce kupovina lijepog,skupog poklona i spremanje slasnog obroka za vaseg dragog.
PITANJE:Mog supruga ne zanima predigra
ODGOVOR:
Predigra je za muskarca vrlo bolna.To znaci da ga ne volite dovoljno,jer zasto bi se inace morao toliko truditi da vas dovede u pravo raspolozenje.Napustite sve zelje u tom podrucju i iskupite se kupovinom skupog i lijepog poklona,te kuhanjem finog rucka.
PITANJE:Kako da znam kada sam spremna za seks?
ODGOVOR:
Pitajte svog decka,on ce znati kada je pravi trenutak.Kada su ljubav i seks u pitanju,muskarci su puno odgovorniji,buduci da nisu emotivno konfuzni kao zene.To je dokazana cinjenica.
PITANJE:Trebam li se upustiti u seks na prvom izlasku s nekim?
ODGOVORa.I prije , ako je moguce.
PITANJE:Sto se zapravo dogadja tijekom cina vodjenja ljubavi?
ODGOVOR:
To u potpunosti ovisi o muskarcu.Vazno je da zapamtite da morate raditi ono sto vam on kaze bez ikakvih zapitkivanja.Ponekad od vas moze traziti i stvari koje vam se isprva cine malocudnim.Svejedno ih ucinite.
----------------------------------------------
PITANJE:Koliko bi dugo trebao trajati cin vodjenja ljubavi?
ODGOVOR:
Ne postoji prosjecno vrijeme , ali sve iznad dvije minute je dobro.Ukoliko seks traje krace od toga vrlo vjerovatno vi pozurujete svog muskarca.Nakon sto je vas partner zavrsio s vodjenjem ljubavi,dobit ce prirodnu zelju da vas naglo ostavi i ode sa svojim prijateljima igrati golf.Ili se posveti nekoj drugoj aktivnosti,kao na primjer odlasku do birtije s drustvom u cilju konzumiranja velikih kolicina alkohola i pokretanja intimne diskusije s ekipom.Nemojte se osjecati izostavljenom dok ga nema,nadjite si posla peruci mu rublje,cisteci mu stan ili cak mozete otici i kupite mu skupi poklon.Vratit ce se kad bude spreman.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

se ipsum vincere pulcherima res est

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 3624
Zastava Periferija razuma
Smile  Smile  Smile
Ama, svaka mu se pozlatila.
IP sačuvana
social share
Na silu ne biva...al, ne se znaje - Заре игра.
Ћклај  конза
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.386 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.