Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 02:31:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Svi­nje­ti­na na me­ni­ju!  (Pročitano 2284 puta)
31. Okt 2006, 11:17:37
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Svi­nje­ti­na na me­ni­ju!

HRI­ŠĆA­NI su "po­be­di­li" mu­sli­ma­ne i sa­da u re­sto­ra­nu za­jed­nič­kih in­sti­tu­ci­ja Bo­sne i Her­ce­go­vi­ne gde mo­gu da je­du i svi­nje­ti­nu, što do sa­da ni­je bio slu­čaj. Ipak, po­be­da ni­je pot­pu­na, već de­li­mič­na za­to što funk­ci­o­ne­ri ko­ji­ma se za ru­čak je­de svinj­sko me­sto mo­ra­ju to na­ja­vi­ti dan ra­ni­je zbog pro­ble­ma sa na­bav­kom ovog pre­hram­be­nog ar­ti­kla.
Do­bro upu­će­ni tvr­de da je od us­po­sta­vlja­nja za­jed­nič­kih in­sti­tu­ci­ja BiH tra­ja­la bor­ba iz­me­đu hri­šća­na (Sr­ba i Hr­va­ta) i mu­sli­ma­na (Bo­šnja­ka) oko me­ni­ja u re­sto­ra­nu ko­ji pri­pre­ma hra­nu za Pred­sed­ni­štvo BiH, Pred­sed­ni­štvo Fe­de­ra­ci­je BiH, Sa­vet mi­ni­sta­ra i Par­la­ment BiH. Bo­šnja­ci ko­ji­ma ve­ra stro­go za­bra­nju­je kon­zu­ma­ci­ju svi­nje­ti­ne du­go su se pro­ti­vi­li da ova vr­sta me­sa uđe u je­lov­nik.
Pre ne­ko­li­ko da­na su po­pu­sti­li, a za­ni­mlji­vo je da su i no­vi­na­ri to­me do­pri­ne­li. Pri­li­kom jed­nog no­vo­go­di­šnjeg pri­je­ma u Mi­ni­star­stvu ino­stra­nih po­slo­va gru­pa no­vi­na­ra je kri­ti­ko­va­la re­sor­nog mi­ni­stra Mla­de­na Iva­ni­ća za­to što je ke­te­ring ili ka­ko mi to uobi­ča­je­ni­je zo­ve­mo me­ze, "mo­no­et­nič­ki", od­no­sno za­to što ne­ma svi­nje­ti­ne.
Mi­ni­star Iva­nić je re­kao da ni­je znao za to, ali da će da vi­di šta mo­že da se ura­di. Iz­gle­da da je us­peo za­jed­no sa Ka­bi­ne­tom srp­skog čla­na Pred­sed­ni­štva BiH Bo­ri­sla­va Pa­rav­ca, ali i hr­vat­skim ko­le­ga­ma iz za­jed­nič­kih in­sti­tu­ci­ja i na me­ni­ju se na­šla pra­se­ti­na.

Izvor: Vecernje novosti
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
Koja rasprava.....ja znam da se na mome faxu muslimani  protive da jedu nesto ako je to sto oni trebaju da jedu bilo blizu svinjetine ili ako naprimjer na istoj posudi se djeli znaci i svinjetina i janjetina ili tako nesto....
« Poslednja izmena: 31. Okt 2006, 12:11:28 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

heroj ulice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1874
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Motorola v360v
Koja rasprava.....ja znam da se na mome faxu muslimani  protive da jedu nesto ako je to sto oni trebaju da jedu bilo blizu svinjetine ili ako naprimjer na istoj posudi se djeli znaci i svinjetina i janjetina ili tako nesto....
Znači ako se na tanjuru nalazi svinjetina i ovčetina oni neće jesti ovčetinu zato što je pokraj svinjetina..  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Upravo tako!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

heroj ulice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1874
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Motorola v360v
Meni to zvuči glupo ali ipak to je njihova vjera i to treba poštivati..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
sad će šejtan u njih ući  Smile Smile , pa će glasat krivo , bolan raspametit će se skroz ,  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Hahhahaha

Varazdinac..
i meni zvuci glupo ali ima i takvih nastrojenih!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Koja rasprava.....ja znam da se na mome faxu muslimani protive da jedu nesto ako je to sto oni trebaju da jedu bilo blizu svinjetine ili ako naprimjer na istoj posudi se djeli znaci i svinjetina i janjetina ili tako nesto....
Svakako oni gube...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Па није баш да се слави, мада треба да буде на менију. Али поштено означено, па ко шта хоће да једе.
Ево, све у духу толеранције, ако неки муслиман чита ово и занима га укус свињетине, а није пробао (има и доследних вери) - дакле, спреман сам да дам неко поређење, каквог је то укуса.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
He he dosta starijih muslimana u Bosni je probalo svinjetinu... u to sam siguran! Pricala mi baba!  Smile
Jedno selo 20 km od mog grada je naseljeno Bosnjacima. Ljudi zive od zemljoradnje i lova. Love divlje svinje i prodaju dzaba na Palama. Jel znate vi koliko je to mesa za 100KM ili 4200din!
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 02:31:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.333 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.