Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Jun 2025, 06:15:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Svi mozgovi su u početku ženski  (Pročitano 7014 puta)
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

357 kume, 357...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 1503
OS
Windows NT 4.0
Browser
Internet Explorer 5.5
 Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Be sociable - have a Pepsi
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
 Smile 

koliko ja znam, od prvog momenta, tj. od oplodjenja jajne celije se 'zna' pol deteta, jer mu otac daje ili ne onaj cuveni y hromozom... sto ce reci pol deteta zavisi od oca
a kako se razvijaju tkiva, neznam pojma, ovo je stvarno  Smile  Smile
da li imamo nekoga ko se bavi ginekologijom ili vec odgovarajucom granom medicine na forumu da nam kaze koju...  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Ja znam ponesto o ginekologiji, onako povrsno  Smile
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Ne iscitah bas sve komentare ali se apsolutno slazem sa autorkom knjige koju je Anea navela. Ne vidim zasto bi tu bilo sta sexisticki. Niti vidim da je po tim navodima favorizovan bilo koji od polova - trebamo da prihvatimo cinjenicu da smo razliciti i da razlicito funkcionisemo - tezimo istim ciljevima ali iz drugacijih perspektiva. Nema tu nista bolje ili losije niti bilo ko treba da se vredja zbog toga sto je izneto. Ves dugo vremena je poznati da novorodjena deca nemaju osecaj ega - to jest ne posmatraju svet kroz JA kao odrasli. Moze se pretpostaviti da bebin mozak vise prati intuitivnu sferu koja se grubo moze nazvati zenskim mozgom. Transformacija se desava i kod decaka i kod devojcica ali muskarci krecu ocigledno u drugom pravcu. Prica o testosteronu je smesna jer ljudski endokrinoloski sistem krece sa balansiranim radom tek od puberteta.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

357 kume, 357...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 1503
OS
Windows NT 4.0
Browser
Internet Explorer 5.5
Ves dugo vremena je poznati da novorodjena deca nemaju osecaj ega - to jest ne posmatraju svet kroz JA kao odrasli

ja se ne razumem u medicinu puno ali znam ponesto o medicinskoj fiziologiji i ta prica sa testosteronom i karakterom nema veze sa zivotom. ako cemo tako, testisi se razvijaju vec od 10-11 godina a deca su tad pomalo egoisticna iako tada nema skoro ni trunke testosterona kod njih.
IP sačuvana
social share
Be sociable - have a Pepsi
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11212
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Anea,mozda ti brkas babe i zabe?

Nemozes u jednom postu da kazes da muskarci manje koriste potencijale svog mozga.
Pa posle to da obrazlozavas fizioloshkim razlikama u preraspodeli mozdanih funkcija. Po meni to uopste nema smisla,samo nas vrtis u krug.
Jednu jedinu stvar koju si nam rekla je da se razlikujemo. A mislim da smo toga vec svi prilicno svesni,izuzev individua koje se nalaze u nekoj predpubertetskoj fazi (nemora da se odnosi na realnu starost osoba).
Nisi mi odgovorila na pitanje,no dobro. lichno,da li sam kao fetus bio zena ili muskarac me bas ne zanima.

Cini mi se da imas neku sklonost ka feminizmu... gresim li?
IP sačuvana
social share
Idemo dalje ...   + cabarnet
                         -  internet
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Kolko se ja secam nekih prica - prva transformacija se javlja izmedju druge i pete godine - devojcice su okrenute sebi a decaci pocinju da jurcaju okolo razbijaju stvari i ponasaju se kao mali ego manijaci ne bi li privukli sto vise paznje na sebe. Ali ovo nema veze sa hormonima. Pubertet je vreme balansiranja energija i hormona i ima veze sa formiranjem stabilnog ega definisanom vec u pravilima sredine i licnim pravilima - ovde vec ima strasno malo razlike izmedju polova u smislu ispoljavanja ega (ako je odnos sredine bio ravnopravan prema polovima).

Al ne vidim da je bilo sta od sva nacina razvoja ega losiji ili bolji - jednostavno su drugaciji
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
 Smile

pricala mi jedna zubarka  Smile (nemojte da se smejete, pliz)
da bolje razume muskarce tek od kad ima decu, zensku i musku  Smile
mala je razlika u godinama, dve cerke +sin, a sin u sredini po godinama
kaze klinceze od vrlo malih nozica znaju sta hoce, u smislu ocu ono da ruckim, ocu one carapice da obucem... i nema boga da ih nateras tek tako na nesto sto nece, a decak je u fazonu mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaa  Smile

e da li to ima neke veze sa razlikama nasih mozgica, ili i sa vaspitavanjem (ta zena, tj. ta mama je ok, nije od onih zatucanih) ja stvarno ne znam...
a njen zakljucak je sledeci: onaj koji muski svet mrzi da cuje, da su i odrasli decaci upravo to- odrasli decaci, samo menjaju igracke za one tzv. 'odrasle' 
« Poslednja izmena: 02. Sep 2006, 09:11:43 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
LG 4X HD
Citat
kaze klinceze od vrlo mlih nozica znaju sta hoce, u smislu ocu ono da ruckim, ocu one carapice da obucem... a decaci su u fazonu mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaa  Smile

Smile  mora biti da se kasnije stvari  potpuno promene,to mogu sa sigurnoscu da kazem,jer kod mene dolaze ljudi da biraju 
boje i tako neke stvari.Imam potpuno svez primer zene koja mi je birala izmedju dve - tri boje sat ipo.i rekla da kada se bude dolazilo kod nje za meru da se ponese ral karta da pogleda josh malo  Smile
a kada mi je koleginica birala aranzman za more  Smile Smile Smile  zamalo se ne upishkih od smeha  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Jun 2025, 06:15:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.042 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.