Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Svetsko prvenstvo "Južna Afrrika 2010"  (Pročitano 4876 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
LG Frizider
E sad sam se setio ovoe tabelice sto je neko postavio ihahaj jos kad je zreb bio Smile

http://mediadb.kicker.de/live/auslosungsticker/tabellenrechner.html

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ajde i ja da se upisem...

Imam utisak da ce Argentina i Brazil da ispuse ovaj put.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 17211
Zastava Peru
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Motorola GLEAM
Svidjaju mi se većina razmišljanja... Španci i Englezi za sada izgledaju najozbiljnije gledano tim+trener

Holandjani moguće iznenadjenje, bili su dominatni u grupi, ostali iz Evrope kao što neko reče, Francuzi nemaju trenera, Italijani imaju tim ali su najverovatnije prokockali do sada sve "talije" i vreme je da idu na hladjenje pre četvrtfinala... Nemci... objasniće im Antić i Milovan  Smile

Šteta ovog puta za Argentinu i Brazil.... Džaba ovima Mesi i po meni najbolji napadački red na prvenstvu (Tevez, Aguero, Milito, Higuain)  Smile kad imaju smešnog Maradonu na klupi.... plašim se da će ih zadesiti naša sudbina iz Nemačke, čisto sumnjam da on može da drži stvari pod kontrolom izmedju 23 igrača....

Brazil mi se ne svidja od kako ih vodi Dunga, i prosto ne mogu da shvatim zbog čega ga drži taj savez toliko vremena... lik koji izozstavi Ronaldinja i Patka za SP po meni nije baš sam svoj.

Moguće iznenadjenje - Slovenci, zbog faking Pećnika kojeg sam izvlačio u svakoj trećoj kesici  Smile Smile

@vanyo gde se jbt seti ove tabele  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 12. Maj 2010, 10:43:39 od superior »
IP sačuvana
social share
"Piksi, centrišiii, centrišiii...."

"A be ne moguu, blokišu me"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
HTC Sensation
                                  Stručnjaci sa Ostrva: Srbija u finalu SP!

Srbija će igrati 11. jula u finalu Svetskog prvenstva u Južnoj Africi, ali će šampion planete, šesti put u istoriji, biti - Brazil!

Ovo tvrde ekonomski stručnjaci sa Ostrva Simon Kuper i Stefan Simanski koji su razvili model predviđanja rezultata na osnovu pre svega ekonomskih pokazatelja, što su već ovekovečili u knjizi pod naslovom "Zašto Engleska gubi", prenose Novosti.

U svojim analizama i predviđanjima oni se oslanjaju na podatke kao što su bruto nacionalni dohodak jedne zemlje, broj stanovnika, iskustvo i, eventualno prednost domaćeg terena. I tako su uspoređivane sve 32 selekcije koje će biti na Mundijalu.

Prema ovom programu, koji je navodno tačan u 72 odsto svih istorijskih rezultata na svetskim šampionatima, iz naše grupe "D" bi u drugi krug prošle reprezentacije Nemačke i Srbije. U osmini finala "orlovi" bi trebalo da savladaju SAD, u četvrtfinalu pod nogama bi nam ostala Južna Koreja, a onda bismo u polufinalu napravili senzacionalni trijumf nad aktuelnim evropskim šampionom Španijom.

Ipak, u finalu bi Brazil bio nepremostiva prepreka. Eh, kamo sreće...

Sportal.rs

Aj da i ja napisem nesto na temi,pa nek prva poruka bude optimisticna  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
Nokia 6700
 po meni najvise sanse imaju Spanci igraju prelep fudbal.Ja bi bio zadovoljan da predjemo grupu  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Сачекајте пар дана... Спремамо вам подфорум за СП Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.