E ....a ko je upotrebio?STa ti pricas covece?Pa taj ko testira ima i sta da testira ,jebemi se za nuklearku na papiru.
Citat
ko je napravio prvi nuklearni reaktor
1947 godine u Nevadi .....daj mi Ruski? prvi nuklearni reaktor imali su sovjeti odnosno rusi u mom jeziku tako da si se preracunao 1954 je napravljen ruski i to je prvi
Citat
ko ima bolje tenkove ko ima najbrze
A ko ima ??Pusti me teorije ...hocu cinjenice. kazi mi neki americki da parira t90
Citat
najbrze i verovatno najbolje avione
suhoi je najbrzi avion na svetu ne znam tacno model a i najbolji
Najlepse slazem se,ali ovo ostalo je opet teorija.Istina je da se svaki susret od 1973 godine (Sem u Siriji jedan dogadjaj) zavrsavao tako sto je Ruski avion sjeban.F-16 vs Mig-29 ...mig sjeban F-15 vs Mig 25 ,mig sjebaj ....alo rekao sam necu teoriju hocu cinjenice.Su-25 i Su-25T su padali ko gola govna u Avganistanu od najobicnijih stingera.A za drugi svetski rat ...ne zelim uopste da poredim nekog Mustanga sa IL ..
Citat
ko je poslao prvog coveka u svemir prva ziva bica
nisam rekao na mesec nego u svemir lajka takodje ,belka ,strelka a to da li su bili na mesecu ameri to je 50:50
Ko je bio na mesecu ...hmmm mislim ..bedak bre.
Citat
ko je dosao prvi do berlina i najvise savladao nemce
Ko je prvi potpisao pakt o nenapadanju sa tim istim Nemcima..... to je bio nemacki plan da bi osigurali svoje granice na istoku ko se isto ukenjao pa nije smeo da objavi rat hitleru nego samo japanu smesne stvari pises
Citat
ko ima najbolje raketne sisteme
Tu se slazem ...za rakete Rusi su baje..to je i dokazano...ali ostalo je sve samo prica.
« Poslednja izmena: 27. Nov 2006, 15:37:48 od Russian fighter »