Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Policajac bez povoda pretukao maloletnika  (Pročitano 544 puta)
08. Mar 2005, 09:27:44
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Policajac bez povoda pretukao maloletnika

ZAJEČAR - Kako tvrdi Zoran Lazarević iz Zaječara, mlađi vodnik Marko Mijalković (23), pripadnik zaječarske policije, u rano subotnje jutro, pretukao je njegovog sedamnaestogodišnjeg sina Ivana Lazarevića polomivši mu desnu ruku. Zoran je pred novinarima rekao da je zbog ovog događaja Mijalković prijavljen policiji, a Lazarevići će podneti i krivičnu prijavu.

- Ivan je bio sa društvom u diskoteci "Arena" kada je izbila tuča negde oko četiri sata izjutra. Interventna jedinica brzo je raščistila gužvu u kojoj moj sin nije učestvovao. Onda je naišao policajac Marko Mijalković, koji te noći nije bio na dužnosti. Zaustavio je Ivana i optužio da je izazvao tuču.

Maloletnik iz Grljana, koji je bio sa policajcem, odmah je rekao da Ivan nije taj momak koji je izazvao tuču, i ponovio to i pred policijom. Međutim, policajac je kasnije u pekari "Bonum" Ivanu opalio šamar, uz razna dobacivanja. Moj sin je sa društvom izašao napolje, jer ga je bilo sramota od prodavačice. Krenuo je ka Robnoj kući "Beograd", policajac ga je tu sustigao i počeo da šutira. Tom prilikom mu je polomio ruku - objasnio je juče Lazarević.

On je dodao da su izvadili lekarsko uverenje o težini povreda, obratili se i policiji, tačnije načelniku zaječarskog SUP-a Ivici Ivanoviću koji je bio vrlo susretljiv i rekao da će ispitati čitav slučaj i preduzeti odgovarajuće mere.

Iz SUP-a juče nismo mogli da dobijemo saopštenje o ovom slučaju jer, kako nam je rečeno, policija još radi na utvrđivanju svih činjenica. Ono što smo ipak uspeli da saznamo je da je protiv policajca Mijalkovića za sada podneta prekršajna prijava zbog narušavanja javnog reda i mira u pekari "Bonum".
S. M.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4416
mob
Nokia N70,6303,K610...
He he Grljanci... koliko sam samo noci proveo u tom grljanu po kaficima... I na koliko tuca sam prisistvovao, iz cista mira poleti sto u vazduh pa kada krene tuca, padaju po stolovima a guzva... he,  pa kada je moj ortak zavrsio u 5 ujutru pijan ko letva, vozio neke grljance iz zajecara iz kafica ponudio se covek nisu imali prevoz pa da ih prebaci za cas do grljana pa sa 120 izleti u neku zicanu ogradu pa sleti u neku rupu (srecom nije im bilo nista mada je i dosta kocio) na ulazu u grljan jebi ga krivina je kriva pa auto tu stajao mesec dana pa kad ih je vozio iz grljana za zajecar u 5 ujutru na dorucak a vozi 140 a ovaj mu vuce nogu rukama sa gasa eh sta je sve bilo kada se setim...
IP sačuvana
social share
Grand shitovi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 5.331 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.