Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 20:54:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sve tajne 5. oktobra  (Pročitano 6641 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 6230
Da budem iskren, gade mi se svi ovi koji svoju nesposobnost pravdaju time da se od 5. oktobra nista nije promenilo.
Sta ste hteli? Da dobijete penzije kao prvoborci? Kad ste se borili za sebe? Tada kad smo se borili za bilo kakvu sansu da zivimo iole normalno ili sada kad se trudite da nas ubedite da je opste dobro bitnije od licnog.
Treba da se svi upitamo sta smo uradili za sebe i na sebi od 5. oktobra do danas.
Nije se nista promenilo, pa sta. Kao sto smo bili krivi sto je ona pokojna strvina bio na vlasti celu deceniju, tako smo krivi sto posle skoro jos jedne decenije jos nije kako treba da bude.
A vama koji celog zivota radije gledaju u tudje nego u svoje ruke mogu da porucim da ste slobodni da idete ko gde vise voli, rusofili u Rusiju, amerofili u Ameriku, a Srbiju nek ostave srbofilima pa sta nam Bog da.
Od septembra 96-e ucestvovao sam svaki dan na demonstracijama.
Negde sredinom decembra neko je poceo da upisuje ko je bio na demosntracijama.
Otisao sam kod zenske koja je to upisivala, kod konja, i rekao joj: ja sam od prvog dana tu, a od ovog trenutka me nece vise biti.
Cuo sam posle da je posle 5-og oktobra, bilo ljudi koji su se pozivali na to da su ucestvovali 96-e.
Ko kaze da zuti nemaju svoje radikale?
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

omnia mea mecum porto

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 335
Zastava Republika Srpska Krajina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
SonyEricsson k750i
nema tu tajni, propast i pre i posle!
IP sačuvana
social share
dum spiro,spero.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 
U Srbiji danas živi 300 000 ljudi sa izbegličkim statusom, 200 000 još je dobilo državljanstvo Srbije pa je iz statusa izbeglica prešlo u status građana Srbije. Umrlo je oko 100 000 izbeglica a vratilo se (pretežno u BiH) oko 200 000. To je samo jedna od tužnih slika politike Slobodana Miloševića kome je jedini cilj bio vladanje i lično bogaćenje u uslovima totalnog bezakonja. Broj invalida rata i mentalno obolelih nije definisan.
Sto lupas ko otvoren prozor?

Pa zasto se do sada nista nije promenilo?
Zasto i dalje postoje naselja u kojima izbeglice zive bez osnovnih uslova za zivot?
U vreme najvece agresije na ovu zemlju bilo je normalno da narod pati, ili si ti mislila da zivis u diznilendu i da te se to ne tice. Americki prijatelji koji su sada na vlasti nisu ucinili dovoljno da olaksaju ovim unesrecenim ljudima. Milosevic je samo radio ono sto je mogao, branio je svoju zemlju i svoj narod.
Kad bi bar mogla da mi objasnis sta je to toliko Milosevic stekao za vreme vlasti?
To ne moze da se uporedi sa bogatstvom jednog Miskovica, Koleta, Caneta i ostalih Djindjicevih ljudi.

Ja se tebi lično nisam obratila sa omalovažavanjem a mogla bih. Zato ovo o lupanju ostavi za svoju mamu koja te nije šakom preko gubice kad si prvi put bio bezobrazan.

Mnogo toga se popravili. Broj ljudi koji žive u nužnim smeštajima je mali. Svima su deca uključena u školovanje i zdravstvenu brigu. Nema više potrebe da se dnevno distribuira preko pola miliona obroka iz narodnih kuhinja. Većina izbeglih imaju nekakve poslove. Niko ne umire od gladi.

Samo se seti 93-96 koliko je penzionera umrlo od gladi u Srbiji. Seti se granica zatvorenih za izbeglice. Seti se da izbegli nisu mogli ni da dobiju dokumenta iz Hrvatske i BiH, ni da apliciraju za državljabnstvo, da su živeli u azbestnim barakama i zapuštenim vrtićima. Seti se da je crkva delila više hrane i odeće nego vlada Jugoslavije.

Ma pitanje je da li ti uopšte nečega možeš da se setiš. Profil ti je prazan. Verovatno si dete od 13 godina.
« Poslednja izmena: 06. Okt 2008, 12:18:34 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia N97
Evo, ja zhivim 100 puta bolje ... a nisam chlan zhutih, niti jednog njihovog koalicionog partnera.
Samo slep i bezobrazan mozhe da kazhe da je sve isto.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 6230
@simion
radikalske strvine su cekale na red, dzabalebarile kao i sada i cekale da im eventualna radikalska vlast daje da zderu.Od sve skole, naucio da ne kenja u zbunju, nego u wc. Treba Srbija da mu da stan, posao a ne bilo kakvi, nedje u opstini a i dobro platu.
Zasluzan je sto je postao Srbin po zadatku, dere se ulicom da je Srbin, psuje majku muslimansku, siptarsku, madjarsku ili ko je vec na redu i trazi svoje zasluge.
Grupisu se kao za vreme Tite i ima svedoke da je Srbin.
Ovi koji su bili pored Urangutana da na siledzijstvo izbore parce vlasti dobili trosne placeve, pootvarali kioske i boli ih dupe za onih 300 hiljada sto nisu imali nista.
Vojvodjanska vlast, srpka centralna, zapad i dosta drugih oraganizacija koje oni mrze, su to mahom, koliko su mogli resili, pa sada ljudi vec imaju svoj dom a osecaju se vec lokalnim stanovnistvom.Mrze cak i Divca sta radi covek.
To nisu ljudi, to je stoka bez repa, kojima je guzva bila odlicna, dezerteri sa frontova, djubrad koji ne da nisu Srbi, nego nisu ni ljudi.

Svom srecom, ta su vremena prosla ima ih veoma malo iako ja bih za njih koristio slobodno kamdziju, sekiru, tor i sve ostale metode disciplinovanja sto su oni ucili u pecini da rade drugima.

Inace duboka zelja im je da mi Srbi idemo i oslobadjamo zbunje gde su kenjali a da oni vladaju u Beogradu.
Evo zasto se za njih nista nije promenilo.

Moreee na materisanje kod chedoida i dnevnicu kod Siptara da sade vutru, majku im lezbejsku pedersku.
« Poslednja izmena: 06. Okt 2008, 14:06:58 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 385
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Mnogo toga se popravili. Broj ljudi koji žive u nužnim smeštajima je mali. Svima su deca uključena u školovanje i zdravstvenu brigu. Nema više potrebe da se dnevno distribuira preko pola miliona obroka iz narodnih kuhinja. Većina izbeglih imaju nekakve poslove. Niko ne umire od gladi.

Samo se seti 93-96 koliko je penzionera umrlo od gladi u Srbiji. Seti se granica zatvorenih za izbeglice. Seti se da izbegli nisu mogli ni da dobiju dokumenta iz Hrvatske i BiH, ni da apliciraju za državljabnstvo, da su živeli u azbestnim barakama i zapuštenim vrtićima. Seti se da je crkva delila više hrane i odeće nego vlada Jugoslavije.

Ma pitanje je da li ti uopšte nečega možeš da se setiš. Profil ti je prazan. Verovatno si dete od 13 godina.
Ja ne znam nikog ko je devedesetih umro od gladi, ali znam neke moje komsije koje su poginule na pijaci od kasetnih bombi. Izbeglice idalje zive u nehumanim uslovima, samo se po medijima malo prica o tome da ne bi slucajno skrenuli sa puta u svetlu evropu. Ispred moje zgrade svakog dana oko 11 se dele obroci grupi od pedesetak ljudi. Neki idalje ne mogu da dobiju drzavljanstvo iako su vise puta aplicirali. Drzava je pomagala sa svim cime je raspolagala.

Hvala bogu da je Srbija bagata prirodom pa se ne desava da ljudi umiru od gladi, iako su ih svi zaboravili.

P.S. Izvini ako sam te uvredio
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 6230
@potrk, nisi me ni najmanje uvredio. Ali ako si slep da to treba nacionalna opozicija da radi, a ne da se ponasa dvolicno, podari jednu kucu izabranom radikalu i od toga prave medijsku ujdurmu to onda tebi nema pomoci.
Do sada je svaki izbegli Srbin trebao znati sta je njegovo u ovoj zemlji.
Ionako nas malo ima.Ali se ti povodis za njima, da ides na Karlobag i tako resis stvari.
Sam si se izvozao sa Hrvatima dva puta. Oni su samo koristili tvoju glupost. Pomiri se sa tim.
Izvozali su oni i Talijane.
Zapamti dobro: ako problem izbeglica nije resen, to je samo zahvaljuci radikalima. Ako be ga resili ne bi imali vise sirovine za lazi i prevare. A idu i na ruku ovim drugima. Politka: ako niste pametni pustamo radikale s lanca. Srbiji treba nacionalna opozicija, a ne pajace kao Vucic i Toma Napredni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Svako za sebe obeležio 5. oktobar

Funkcioneri, članovi i simpatizeri vladajućeg DS-a iskoristili su godišnjicu za posetu grobu ubijenog premijera Zorana Đinđića.

- Peti oktobar je dan kada je Srbija nepovratno krenula putem demokratizacije, modernizacije i razvijanja evropskih vrednosti. Do danas je naše društvo učinilo velike korake u pravcu razvoja demokratije, unapređenja institucija, zaštite ljudskih prava, ali i približavanju EU - naveo je DS.

Predstavnici DSS-a položili su u parku kod bivšeg Saveznog MUP-a vence na spomenik Jasmini Jovanović, njihovoj aktivistkinji iz Miloševa kod Velike Plane, koja je jedina nastradala u demonstracijama 5. oktobra. Vence je, u ime Vojislava Koštunice, položio potpredsednik DSS-a Miloš Aligrudić.

- Ono čemu ova žrtva služi jeste da nas opomene da ne bismo smeli da dozvolimo da zbog unutrašnjepolitičkih razloga ijedna žrtva više padne. To nije bila jedina žrtva u periodu koji je iza nas, ali i jedna žrtva je previše - naglasio je Aligrudić.

Predsednik Političkog saveta LDP-a Vesna Pešić rekla je da se ideje 5. oktobra ne mogu izneveriti „dnevnopolitičkim događajima, koalicijama i računicama".

- Nismo zadovoljni koliko smo unapredili živote, ali sam sigurna da se devedesete neće vratiti. Možda je napredak spor, možda očekujemo više, ali ipak živimo mirnije i stabilnije - ističe Pešićeva.

Predsednik Skupštine Slavica Đukić-Dejanović iz SPS-a kaže da bi o značaju 5. oktobra trebalo da sudi istorija.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
U Srbiji danas živi 300 000 ljudi sa izbegličkim statusom, 200 000 još je dobilo državljanstvo Srbije pa je iz statusa izbeglica prešlo u status građana Srbije. Umrlo je oko 100 000 izbeglica a vratilo se (pretežno u BiH) oko 200 000. To je samo jedna od tužnih slika politike Slobodana Miloševića kome je jedini cilj bio vladanje i lično bogaćenje u uslovima totalnog bezakonja. Broj invalida rata i mentalno obolelih nije definisan.
Sto lupas ko otvoren prozor?

Pa zasto se do sada nista nije promenilo?
Zasto i dalje postoje naselja u kojima izbeglice zive bez osnovnih uslova za zivot?
U vreme najvece agresije na ovu zemlju bilo je normalno da narod pati, ili si ti mislila da zivis u diznilendu i da te se to ne tice. Americki prijatelji koji su sada na vlasti nisu ucinili dovoljno da olaksaju ovim unesrecenim ljudima. Milosevic je samo radio ono sto je mogao, branio je svoju zemlju i svoj narod.
Kad bi bar mogla da mi objasnis sta je to toliko Milosevic stekao za vreme vlasti?
To ne moze da se uporedi sa bogatstvom jednog Miskovica, Koleta, Caneta i ostalih Djindjicevih ljudi.

Ja se tebi lično nisam obratila sa omalovažavanjem a mogla bih. Zato ovo o lupanju ostavi za svoju mamu koja te nije šakom preko gubice kad si prvi put bio bezobrazan.

Gde si to cula na tv hahaha, daj budi realna prosetaj srbijom ako nemas pare za gorivo ili autobus.
A sto se tice 90 to je opsirna tema da ti u dva reda opises desavanja i das zakljucak koji nema veze sa zivotom.
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
SonyEricsson k310i
Evo, ja zhivim 100 puta bolje ... a nisam chlan zhutih, niti jednog njihovog koalicionog partnera.
Samo slep i bezobrazan mozhe da kazhe da je sve isto.
Живиш ти али да ли живимо ми-Мислим да ли Србија живи боље и да ли смо ми бољи од 5?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 20:54:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.