Ja sam ovde samo na privremeno,pa nisam ni avatar postavila(a mozda i ne samo na privremeno,ali vi me obrisite ako me nema jedno nedelju dana-slobodno).Da vidimo...Da li ja recimo,mogu kao sto sliku menjam iz npr. bmp u jpg,muziku da promenim iz mp3 u audio,ili tako nesto?IIIIII kako???Ajde,ako moze neko da mi vrati odgovor sto pre,vazno mi je! :help:
Prvo, u audio ne mozes da menjas, to Nero radi sam kad rezes audio disk, za druge potrebe mislim da taj format i ne postoji. Drugo, kako to uraditi u Sound Forge-u:
Otvoris npr. mp3 format opcijom open, kad ti se prikaze ti ga selektuj misem i idi na opciju Save As. Onda se da ti ponudi druge formate u donjem uglu (Save as type) ili tako nesto pa ti izaberi.
Aoccdrnig to a rscheearch at an Elingsh uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht the frist and lsat ltteer is at the rghit pclae. The rset can be a toatl mses and you can sitll raed it wouthit porbelm. Tihs is bcuseae we do not raed ervey lteter by it slef but the wrod as a wlohe.
E drugari mene zanima sledece: da mi neko napise ako zna kako i kojim koracima u winampu5 da podesim ono kada se zavrsava jedna pesma na primer zadnji 5 sec da pocninje polako druga odnosno sledeca pesma?kontate sta vas pitam??? hvala
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.