Ma ljudi boziji shta vam je? Nije ovo nikakvo "paljenje".....vec cishto moje vidjenje stvari. Ne tvrdim da je neshto loshe ili dobro. Mozda ne odgovara ukusu vecine "prosjechnih" diskutanata. Al ako je napravljeno sa namjerom da se okupljaju par "nadprosjechnih" ne zelim se mjeshati. Ponavljam, samo je bio dobronamjerni komentar. Zelim vam lijepu zabavu.
Panj, burek zavisi i od tebe i od mene podjednako, i znam kakva je situacija sa forumima, jednostavno , za to sluze podele na grupe pa mozes otprilike znati gde se sta nalazi, lepo pisu naslovi i jednstavnom iskreno nemoguce je drugacije podeliti foruma , da manje zauzima. Pogledaj elitesecurity.org , hrvatsko monitor i slicne forume, imaju mozda drugu tematiku donekle, ali sve je to slicno, i na svakom moras skrolati 2 dana do zadnjih tema. Jednostavno, ne moze drugacije....
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
sta banovali te hrvati, ma nije to nista, mene banovali ameri! Banovali me sa GameSpy-a. A znate sto zato sto sam stalno pisao sledece: USA SUCKS, YUGOSLAVIA RULEZ!! USA vs. YUGOSLAVIA: 78-81, in the middle of AMERICA!! REGGIE MILLER can suck Divac dick! itd.
Banovali me ljudi, al ja ih posle sjebao promenu ip (zahvaljujuci ptt-u) he he he
:o Pa ja sam prijatno iznenadjena.... Znaci da mogu sada da se cesce pojavljujem.
Niko, zao mi je sto si bukvalista. Svet nije samo crno - beli....postoje nijanse. Zavisi sta trazis i sta gledas. Forumi tesko mogu nekome pomoci u pravim problemima jer se oni resavaju kada se ekrani ugase. Humanitarne akcije su nesto drugo....uostalom, gde god vidis nekog da plese a ti ga zaobidji
Samo da pozdravim PANJ zbog produhovljenih, konciznih i ostroumnih primedbi!
Za dragog El Radisu : cuti bre malo, cuti a gospodicna koja salje diskutante na neke druge forume: zao mi je ali zelju ti necu ispuniti. Pocinje da mi se svidja ovde. I, sto saljes bas kod Hrvata? Gde su Muslimani u svemu tome? Ako imas koji link da mi prosledis?
hi dancer. ja sam mali pa razumem samo onako kako je napisano. nisam ja vidovita bugarka da citam izmedju redova. sada znam isto da si ti pravi(a) filozof (...Forumi tesko mogu nekome pomoci u pravim problemima jer se oni resavaju kada se ekrani ugase...). kakvi se to problemi resavaju u mraku ?
pozdrav niko
p.s. sto se igre tice, kada vidim da neko igra, ja zaigram s njim dok me noge drze.