Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sve cu da vas pobijem, ili kakav bi profesor(ka) bili?  (Pročitano 3006 puta)
26. Dec 2003, 10:33:22
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zvanicni duh Bureka

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4413
Zastava
mob
BlackBerry Perl
Prosla su sva moja studiranja i skolovanja i mnogo sam varao tokom tog perioda. Nekad mi se cinilo da imam savrsene metode da prevarim nastavnika, profesora ili dezurnog na ispitu i prepisem sa puskice na primer.

Kako sam naivan bio.
Pomagao sam skoro drugu da pregleda neki ispit na energetici na ETFu.
I vidimo da su prepisivali. Toliko ocigledno. A ko zna kako su mislili da su zeznuli asistenta.

Dakle, kako bi vi postupali? Kakav bi profesor vi bili, ili ako jeste, kakvi ste?

Ja bih iz cistog zezanja bio najgori profesor u skoli ili faxu  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:
IP sačuvana
social share
Official Ghost of Burek Forum! :[64]:
Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija,
teror institucija, represija ubija!
Mafija - murija, drzava - hajducija,
kadija - sudija, a mi smo revolucija!
To nije nasa Srbija!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Kod mene bi 2 mogao da ima svako ko se ponasa normalno i trudi se bar malo da skonta na casu.
Trudio bih se da prema ucenicima budem maximalno ok, ne bih dozvoljavao prepisivanje i ako sam ja na njemu doktorirao, ali to ne znaci da ce oni moci Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zvanicni duh Bureka

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4413
Zastava
mob
BlackBerry Perl
Pokusao sam da objasnim da sam tek mozda pre godinu-dve shvatio kako je biti profesor.
Mnogo zeznuto, ako nemas zivaca...
Ja sam inace clan Skolskog odbora ETS Nikola Tesla, tako da
znam koji su problemi profesora, koji su problemi dece.
To je sto se skole tice.

Sto se faxa tice, malo je lakse, ali ja sam uvek zavideo profesorima sa kojom hladnocom oni prelaze preko prepisivanja.
Mozda to nije hladnoca, mozda je otaljavanje.
IP sačuvana
social share
Official Ghost of Burek Forum! :[64]:
Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija,
teror institucija, represija ubija!
Mafija - murija, drzava - hajducija,
kadija - sudija, a mi smo revolucija!
To nije nasa Srbija!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

My job is my family. It's fuckin' job, Sonny boy!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6409
Zastava Kada saznam, javicu...
mob
HTC Touch
Veo,a tesko pitanje, ali buduci da imam dosta profesora u familiji, probacu da odgovorim. ONAJ KO NE ZNA ZA 2 DOBIJA 1. I nema popustanja. Mozda je malo radikalno, ali to je najbolji nacin da se Srbija unapredi. Dosta je bilo prepisivanja, poklanjanja prasica za Novu godinu, Bozic itd. Shvatite ljudi, ako vec postoji sistem vrednovanja, zasto ga unakazavati? Svako moze da popravi ocenu sa malo rada (ako ne moze, postoje specijalne skole). Zavrsih dosta skola, ne kazem da ja nisam hvatao krivinu kako sam znao i umeo, ali sada vidim da je sve to bilo veoma lose po sve (pa i mene)...
IP sačuvana
social share
- 420 miles to Chicago, full tank of gas, half box of cigarettes, it's night and we are wearing sunglasses.
- Let's go!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
Bavila sa se tim poslom profesionalno izvesno vreme a i dalje drzim privatno casove tako da imam iskustva sa tim. Bila sam stroga, u smislu da mora da bude tisina na casu, bez mobilnih telefona, setanja i ostalih gluposti, i trazila sam da znaju, ali bas da znaju, jednom sam dala negativnu ocenu ali to me je skupo kostalo, skoro moje profesionalne karijere, no to je druga prica.
U svakom slucaju bila sam postena, svakome prema zasluzenom i uvek sam im davala drugu sansu, to je otprilike ko u zivotu ako su oni dobri prema vama treba i ja da budem korektna prema njima. Sa onim koji su imali problema sa disciplinom malo strije i surovije dok ne shvate ko je gazda
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 982
Ovde je sasvim drugaciji nacin samog skolovanja tako da nema (uglavnom) prepisivanja jer svaki djak spada u odredjenu grupu djaka, a svakom drupom djaka se radi na drugaciji nacin sve u zavisnosti njihovog shvatanja i koliko je rada sa kim potrebno tako da retko veoma dolazi do prepisivanja. A i ocene nisu kao u YU ovde se daju bodovi tako da ocenjivanje ide do 100, a ne do 5. Svakako dobar je nacin na koji se to ovde radi, zasto, pa zato sto ima dece koja posle jednog casa sve vec znaju, a ima i one kojima treba vise objasnjavati, znaci slabo kapiraju pa se sa obzirom na to sa svima drugacije radi i ucitelji se trude da dete bude bolje i bolje, a ne kao kod nas u YU sto te godinama zajebavaju za jednog ili vise keceva umesto da ti pomognu.
Inace ako ovde dete zaostaje u razvoju sa obzirom na drugu decu to se kao krivica prepisuje uciteljici i skoli, a ne detetu .. secam se da su nasi nastavnici govorili deci kako su glupavi i ovakvi i onakvi, a to samo pogorsava stanje, na zalost nasi nastavnici su dolazili i pijani na casove, a ovde uciteljica/nastavnica/profesorica ne sme ni trudna da dodje (jer u trudnoci zena nema volje ni za cim) jer zbog toga njen razred manje uci nego ostali (to je primer danas kod mog sina u razredu jer im je uciteljica trudna i vec nekoliko mama se zalilo na njeno ucenje).

Dakle da sam uciteljica/nastavnica/profesorica dala bih sve od sebe da sa "svojom" decom primenjujem ovakav sistem kako bismo po svaku cenu izbegli prepisivanje, i u slucaju da u skoli nije primenjenj taj sistem ja bih organizovala djake da pomazu jedni drugima, jos na samim casovima oni koji brze razumevaju bi imali po jednog najmanje djaka koji slabije razume, da mu objasne i pomognu, a ne da mu se rugaju.
IP sačuvana
social share
Marriages are made in heaven and consummated on Earth.
To love and be loved is to feel the sun from both sides.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Licni tekst :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 821
mob
Nokia 6630
E ja kad bih bio profesor...
Znaci svako ko je miran, ne bezi sa casova ... imao bi 2.
Ne bi me niko pravio budalom ... znaci da se deru da prave gluposti, ne bih se uopste raspravljao samo bih tog ko pravi nered isterao ... i odmah dao neoravdani...
E a svaki ucenik koji ima 5 morao bi da zna kad god ga pitam...
Ako bi redosled ocena nekog ucenika bio 2, 3, 4 pitao bih ga jos nesto za 4 .. a mozda i za 5!
IP sačuvana
social share
Veruj u ljubav i kad ti zadaje bol!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 80
UKAPIRALA SAM KAKO JE BITI NASTAVNIK U PETOM RAZREDU NA DAN SKOLE KADA UCENICI ZAMENJUJU NASTAVNIKE.BILO JE GROZNO! JA SAM ZAMENJIVALA BIOLOGICARKU DOK JE ONA SVARALA PO MOJOJ KLUPI.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Uh... surovo, sto meni ne daju jedan dan da se ispraznim Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 68
Posto je kod moje keve sistem ovakav:Bog zna za pet ,
                                                        njen profesor za cetiri,
                                                        ona za tri,
                                                        djaci za ostalo,
          onda bi kod mene bilo:Bog zna za pet,
                                          kevin profa za cetiri,
                                          keva za tri,
                                          ja za dva,
                                          a djaci,djaci za ostalo....
IP sačuvana
social share
Malo, zeleno, dlakavo cudoviste
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.