Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Љубав, заљубљеност и секс  (Pročitano 504 puta)
26. Maj 2009, 10:16:07
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Као најчешћи узрок проблема у вези са сексом убедљиво предњачи импотенција

Табу тема у Србији

Према резултатима упоредне анализе сексуалних навика људи у Србији, Јужноафричкој Републици, Израелу, Турској и Хрватској, која је у организацији компаније „Bayer Schering Pharma” представљена на трибини „Љубав, заљубљеност и секс“, огромна већина људи у овим земљама сматра да секс представља основни елемент везе. Испитаници у Србији и Хрватској, у вишем проценту него у другим земљама, признају да би желели да имају више секса, а куриозитет је да Срби и Хрвати, више него остали, сматрају да превара може позитивно утицати на ревитализацију дуге везе између партнера.

Од укупног броја грађана Србије који су изјавили да су задовољни својим сексуалним животом, њих 48 одсто секс упражњава неколико пута недељно. Међу незадовољнима предњаче жене, старији грађани од 55 до 65 година, Београђани, разведени и они који никада нису били у браку.

Ипак, 54 одсто испитаних сматра да је секс у Србији и даље табу тема и да се о сексуалним проблемима не говори довољно, а чак 72 одсто њих сматра да овим проблемима треба посветити више пажње.

Као најчешћи узрок проблема у везиса сексом убедљиво предњачи импотенција. Према истраживању које је представила ова компанија, приближно сваки трећи мушкарац у Србији, старости између 35 и 65 година, у току протекле године барем једанпут се суочио са проблемом постизања ерекције. Као најчешћи узроци наводе се: физички умор –43 одсто, стрес 42 одсто, здравствени проблеми 30 одсто, док недостатак новца изазива проблеме са ерекцијом код девет одсто испитаника. Шест одсто грађана Србије је током претходне године овај проблем имало само једном, док се код 24 одсто њих исти проблем јавио неколико пута. Са друге стране, четири одсто мушкараца у Србији признаје да проблем са импотенцијом има доста често, а њих два одсто овај проблем има скоро код сваког покушаја сексуалног односа.

Izvor: Politika
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Summoning sensation

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 894
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson k810i
   Ali postoje i oni ljudi koji sebi ne smeju da priznaju da,ako imaju monogamijsku vezu duze vreme,im je seks mozda los...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.