Ne bi razbio niko dok je nas koji volimo Srbiju i svoj narod.Pod ovim podrazumevam ljubav prema zemlji u kojoj zivimo,a ne mrznju prema drugima.Samo nek nas ostave na miru,pocisticemo mi nasu kucu i bez njih.
Malo "vas" je sve vidim idete na kosovo da gradite kuce srbima jel pomogao neko nekoj porodici novcano, odecom, poslao kompijuter, stari televizor, bre zive neverovatno siromsasno znaci takav lazan patriotizam je smrt za nasu zemlju zato smo i propali.
« Poslednja izmena: 30. Dec 2008, 00:52:14 od thug_life »
I reach my peak, I can't speak, call my nigga Chic, tell him that my will is weak. I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin' matter of fact, I'm sick of talkin'.
Malo "vas" je sve vidim idete na kosovo da gradite kuce srbima jel pomogao neko nekoj porodici novcano, odecom, poslao kompijuter, stari televizor, bre zive neverovatno siromsasno znaci takav lazan patriotizam je smrt za nasu zemlju zato smo i propali.
Пре једно 3 године, код мене у гимназији је направљена акција за помоћ нашима доле. Ја сам дао 50 еврића што сам имао у штеку, и због тога сам проглашен за идиота! У то време је у гими вршена "мобилизација" клинаца од стране ДСа и ЛДПа, дељени су летци по ходницима, лепљене налепнице по зидовима и клупама... И потрефило се да се те 2 акције десе у исто време. Ја сам са 2 друга вукао неке ствари, ћебад, стару одећу... и на улазу у зграду смо извиждани од стране 15ак клинаца који су носили оне црвене мајице ЛДПа?!?! Онда сам се замислио ко је овде луд а ко нормалан. Срећа је што је било деце која су се одазвала, и то доста. После пар месеци смо сами у школи организовали акцију да се скупи нека кинта или шта већ, а разлика је била што се еуропејци тада нису мешали. Скупљено је јако пуно ствари и речено нам је да однесемо то све у Црвени Крст. И однели смо.. После 2 године сам се затекао у Црвеном Крсту и видео на гомили те исте ствари које смо скупили. Поента је да народ има жељу да помогне, ал то треба да се организује!!! А ко ће то да организује ако не држава, локална самоуправа. Међутим дебелим свињама у Скупштини се не диже на тај народ тамо. Замисли само кад би рекли на тај и тај дан тог и тог датума на нивоу целе Републике ће бити организовано сакупљање свих видова помоћи нашим сународницима на Космету. Шта мислиш какав би био резултат?
A ti si mi thug patriota u picku materinu e, imas clansku kartu patriotske druzine, sa sve tvojim marsovcima i CIA vampirima, a sto jedu decu od dinosaurusa (valjda sam ubo sled dogadjaja po iluminatskom kalendaru ) ...........koji ce njima qrac raspali TV i strokave gace? Kada je bila akcija pomoc licima sa Kosova i Metohije (zaboravljas Metohiju patrioto) ortak odnese ispred sv. Marka lepo paket od mnogo kila, sve fino, novo, odeca, obuca, sveske itd ali neeeee samo pare primaju! "Nema sanse sine" rece otac zaduzeni "Kinta, kes to se trazi" ............ uostalom poenta price: Znam neku porodicu iz Strpca i to mesto za sada fino funkcionise. Okolni KFOR sve Ukrajinci i stari Sloveni, redovni gosti na svetkovinama, ume lepo da se popije a bogami i popuca ako je neko slavlje Imamo mi bre covece svoje probleme, ti ako si zaludan idi da gradis kuce po Kosovu i ja ti skidam kapu, kada budem imao sredstava da gradim mojoj porodici nikakav problem mi nece biti da pomognem i drugima, a do tada imaju moju apsolutnu moralnu podrsku............stvarno pocinje da me iritira ovo merenje patriotizma kantarima i kotaricama
То су бедни изговори оних који се крију од самих себе. Кад год треба да сакрију мањак људскости и здравог национализма, они лупају о кућама на КиМ и "зашто их не градимо"... Јадно!
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske