Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jun 2025, 16:37:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Susret sa Vecnoscu-Mitarstva  (Pročitano 15698 puta)
16. Dec 2011, 10:03:51
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
Browser
Mozilla Firefox 8.0
 Film govori o mladiću koji je preživeo kliničku smrt i prošao mitarstva. Gledao svoje telo kako leži i odveden je da vidi neke neverovatne stvari i onostrani život... (za širi opis videa ići na YT)

Nebitno jeste li vernik ili ne, ovo vredi pogledati.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.
« Poslednja izmena: 16. Dec 2011, 10:14:44 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mnogo je svedocanstava,ali treba biti jasan. put ka Bogu je opisan u Bibliji. i tog puta se treba drzati. jedan primer,kada je car konstantin usnio san(njegova tvrdnja) da ce pobedivati ako stavi znak krsta na stitove svojih vojnika je gledano kroz Bibliju jereticke prirode. jer Bog tj. Gospod Isus ne kaze da ratujemo vec da okrenemo drugi obraz onome ko nas bije po jednome. gledajuc na ovo nesto ne stima. djavo nas bez stroge provere u Pismu moze prevariti da mastamo o etapama puta u raj,ali Biblija ne pise o tome. sta je sa mitarstvima? da li covek koji odlazi moze prolaziti stepenasti put i  oslobodjenje od greha do raja,ili pre nego ode mora ispuniti Pismo? o tome treba razmisliti. imamo primer razbojnika na krstu koji je doista jedan od dvojice otisao u raj poverovavsi pred smrt za Hrista. za tako iskustvo ne treba vezati spasenje svih ljudi,jer mnogi ce se naci pre u paklu nego u raju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Nikad nisam bio neki vernik ali posle ovoga... Prosto tera na razmišljanje.. +Teško da ovaj dečko laže. Prepoznam lažova još u prvoj rečenici. Lud takodje nije. Ako je ovo istina a vrlo je moguće onda treba svako od nas da se zapita kakav je čovek.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7286
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia 
Ja sam gledao ovaj dokumentarac davno,slazem se sa tim da covek ne laze ali mislim da i crkva ti ima neki svoj uticaj.
Ja kada sam ga odgledao zapitao sam se da li postoji neko ko moze sva ta "mitarstva" da prodje,odnosno da li postoji covek koji se nije ogresio..??? Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
 Citiraću doktorku Sladjanu Velkov:

"Svi smo mi cinili zla, neko veca neko manja ali ne treba suditi. Svako je odgovoran za svoja nedela i bice odgovoran sve dok se ne pokaje duboko i iskreno u srcu i njegova dobra dela ne budu teza na tasu vage pravde, univerzalne ravnoteze. Tada ce biti oslobodjen. "

Mi svi sada možemo da se pokajemo za zla koja smo činili a to kajanje je pravo onda kada nikada tako nešto ne bi ponovio.

Evo još par Sladjaninih citata(možete je naći na fejsu):

"Neko ima mekse srce pa mu je samo nagovestaj necije patnje dovoljan da prekine da cini zlo. Nekome je potrebno da oseti to na svojoj kozi, recimo da mora da ubije zivotinju koju zeli da jede. U svakom slucaju, kada covek zna da nesto izaziva patnju drugih bica i da to ne treba ciniti, osetice to duboko u sebi, zadrhtace iznutra, osetice to u svojim kostima...Tada se covek ponovo radja, budi se Bozanski deo njega i kajuci se za sve zlo ucinjeno, spremno podnosi sve sto zivot nosi jer zna da ravnoteza u Univerzumu mora biti zadovoljena.
Bog nije tamo nekade, Bog je svuda, i u nama."

"Onda kada spoznamo da mi nismo ova fizicka tela i da su to samo nasa odela, smisao zivota postaje jasan. Kada shvatimo da su nasi zivoti lekcije kroz koje moramo proci da bi se nasa dusa izkristalisala, onda patnja nestaje. Sve sto se desi, mora biti tu jer smo mi tako odredili ali nase reakcije na te dogadjaje je ono sto kreira nasu buducnost. Kada spoznamo da nasa dusa menja odela a ne umire, straha nema. Zivot je vecan i ovaj zivot sada je samo treptaj Boga. Kada covek zna da dusa zivi veoma mnogo zivota, onda je smisao zivota da cini dobra dela i da naredni zivot bude pravedniji. " (...)
« Poslednja izmena: 18. Dec 2011, 00:52:45 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Citiraću doktorku Sladjanu Velkov:

"Svi smo mi cinili zla, neko veca neko manja ali ne treba suditi. Svako je odgovoran za svoja nedela i bice odgovoran sve dok se ne pokaje duboko i iskreno u srcu i njegova dobra dela ne budu teza na tasu vage pravde, univerzalne ravnoteze. Tada ce biti oslobodjen. "

Mi svi sada možemo da se pokajemo za zla koja smo činili a to kajanje je pravo onda kada nikada tako nešto ne bi ponovio.

Evo još par Sladjaninih citata(možete je naći na fejsu):

"Neko ima mekse srce pa mu je samo nagovestaj necije patnje dovoljan da prekine da cini zlo. Nekome je potrebno da oseti to na svojoj kozi, recimo da mora da ubije zivotinju koju zeli da jede. U svakom slucaju, kada covek zna da nesto izaziva patnju drugih bica i da to ne treba ciniti, osetice to duboko u sebi, zadrhtace iznutra, osetice to u svojim kostima...Tada se covek ponovo radja, budi se Bozanski deo njega i kajuci se za sve zlo ucinjeno, spremno podnosi sve sto zivot nosi jer zna da ravnoteza u Univerzumu mora biti zadovoljena.
Bog nije tamo nekade, Bog je svuda, i u nama."

"Onda kada spoznamo da mi nismo ova fizicka tela i da su to samo nasa odela, smisao zivota postaje jasan. Kada shvatimo da su nasi zivoti lekcije kroz koje moramo proci da bi se nasa dusa izkristalisala, onda patnja nestaje. Sve sto se desi, mora biti tu jer smo mi tako odredili ali nase reakcije na te dogadjaje je ono sto kreira nasu buducnost. Kada spoznamo da nasa dusa menja odela a ne umire, straha nema. Zivot je vecan i ovaj zivot sada je samo treptaj Boga. Kada covek zna da dusa zivi veoma mnogo zivota, onda je smisao zivota da cini dobra dela i da naredni zivot bude pravedniji. " (...)
  treba biti nacisto. Isus jasno uci,pokajanje za zivota,krstenje u ime Isusa hrista za oprost greha i krstenje Duhom svetim je vecni zivot. sve drugo je neko drugo jevandjelje. upliv crkve tek biva katastrofalan sa ikonama i mitarstvima.oprez prijatelji jer je pisano da se i stona pretvara u andjela svetla. mir svima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Apple 15
Zivot posle smrti je za one koji se tese.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60

Ne znam za druge , ali ja se iskreno nadam da zivot posle smrti ne postoji.E sad  dali svest za koji jos uvek neznamo sta je , ne znam da li kvantna fizika (vrlo moderna sad) ima neku teoriju o tome , nastavlja da postoji u nekom drugom obliku.

Ja verujem da svest , ego , psihicka energija ,.., ostaje i posle fizicke smrti , i ne tesim se , necu pasti u ocajanje ako mi neko sutra kaze da posle smrti ne ostaje nista od covekove licnosti , nikakvo secanje , nista......

Dakle ne zelim nikakav reset , drugu sansu ili "neznamnijasta" , tako da nije u pitanju samosazaljenje ili tesenje samog sebe .

Kod nekih mozda jeste , kod vecine nadam se da nije.

A velika je verovatnoca , da ono što nazivamo svest , nastavlja da zivi u nekom obliku. Da li raspada na sastavne delove i tone u koletivno nesvesno , ili zadrzava neku individualnost , to je pitanje za do u svitanje.......
« Poslednja izmena: 19. Dec 2011, 15:50:54 od sova9072 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Nokia 6220
Znaci ono " Necu da rusim sneska" je bilo ekskluzivno za tu temu?
Ja ne verujem u smrt  Smile
« Poslednja izmena: 19. Dec 2011, 15:50:34 od Ilija Nis »
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
ne radi se o zivotu i smrti ,koliko sam rauzmeo postavljaca teme vec o vecnom zivotu i paklu? odgovor ne interesuje me ni jedno nije odgovor .u kontekstu pitanja nije.to je vec za temu,verujete li u Boga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jun 2025, 16:37:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.