molim da mi objasnite kako to da o Nediću nema podataka.Kao da je živio u desetom stoljeću.Pa ima pisani tragova ,ima možda još i živi svjedoka njegove politike.Vjerojatno oni koji ga brane ne žele o njemu znati istinu.I još jedno pitanje tko je napao Nijemce da su se osvetili ?
Tko je napao Njemce??? Aman, to su okupatori, sad će ispasti da treba nas kazniti što smo se borili protiv njih Inače, samo da znaš: naredba je bila, na svakog poginulog vojnika Wermachta strijeljati 100 Srba, a na ranjenog 50 Nemoj da provociraš bezveze kad ne znaš materiju
molim da mi objasnite kako to da o Nediću nema podataka.Kao da je živio u desetom stoljeću.Pa ima pisani tragova ,ima možda još i živi svjedoka njegove politike.Vjerojatno oni koji ga brane ne žele o njemu znati istinu.I još jedno pitanje tko je napao Nijemce da su se osvetili ?
jel ti mozda zao nemaca? pazari vazelin i trk u centar minhena na redaljku da im iskazes svoje divljenje
Pitao sam jer sam mislija da su partizani.Često su oni bez vez ubili kojeg Nijemca pa pobjegli u šumu.Nijemci bi se onda osvetili nedužnom stanovništvu.Ako su znali da će Nijemci tražiti osvetu na narodu jesu li trebali napasti Nijemce bez nekog valjanog razloga.To pravilo nije vrijedilo samo u Srbiji već u cijeloj Europi-Di je odgovor o Nediću koji je živija u desetom stoljeću pa o njemu ne znate ništa.
I reach my peak, I can't speak, call my nigga Chic, tell him that my will is weak. I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin' matter of fact, I'm sick of talkin'.