Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 16:37:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Potrebna pomoc...  (Pročitano 912 puta)
29. Dec 2007, 00:59:17
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Napred Plavi !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7649
Zastava Prestonica Sandzaka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6300
E ovako stoje stvari:
Trenutno studiram i prva sam godina na pravnom fakultetu zajedno studiram sa devojkom u koju sam vec duze vreme zaljubljen.
E sad u cemu je stvar,pre cetiri godine s tom istom devojkom sam bio zajedno u osnovnoj skoli i pred kraj osmog razreda malo smo smo se muvali i malo je falilo da se smuvamo ali zavrsi se osnovna i svaki kontakt sa njom se prekida posto smo upisali razlicite srednje skole. I evo nas cetiri godine kasnije upisali  isti fakultet,ali ja uopste nemam ideju kako da joj pridjem, samo razmenimo par reci i to je to. Zaista neznam sta da radim pa bi mi vasa pomoc puno znacila
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

:)

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 2261
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
A kako se ona sad ponasa prema tebi ,koliko se cesto vidjate,jer hladna ili joj je drago sto ste opet u istoj sad studentskoj klupi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Napred Plavi !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7649
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6300
Pa vidjamo se cesto skoro svakog dana, pa kad se pozdravimo ona se nasmeje i pruzi mi ruku, shvatam ja  da mozda ima nesto izmedju nas samo neznam na koji nacin bi bilo najbolje da joj to i kazem Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

I observe people.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12;
Kljucno pitanje : Da li ona pokazuje interesovanje za tebe? Da li ste cisto na onom "drugarskom" protokolu - zdravo, cao, ruka, mozda ovlas poljubac u obraz, ili te ona npr. s vremena na vreme pita nesto vezano za tebe, tipa gde izlazis veceras, gde ces za novu, da li bi mogao da mi pomognes oko kolokvijuma itd itd?

P.S. Ja sam malopre na zurci sreo drugaricu iz srednje, mnogo se promenila, i ispricali smo se k'o nikad  Smile
IP sačuvana
social share
Doctor, doctor, People keep ignoring me!
-Next please!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

:)

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 2261
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
 Smile   pa mozes malo da pocnes da joj to pokazujes,njoj ce sigurno da prija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Napred Plavi !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7649
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6300
Da li ona pokazuje interesovanje za tebe?
Trebalo bi, zaista neznam, nismo dosad imali prilike da popricamo onako ljudski, pre neki dan sam joj cestitao praznik i razmenili smo par poruka tipa gde si, sta se radi i tako to pa se pitam koji korak sad da preduzmem... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
 pa probaj malo da se druzish sa njom ,nadji neki razlog da razgovarash - pochni od shkole ,pa predji na ostalo ... Smile

nemoj da ochekujesh da ce i ona tek tako da se zaljubi u tebe , na tome morash duze da radish ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 16:37:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.