Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 545 546 548 549 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1902447 puta)
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
e natasa  Smile
nije mogla da nadje nekog domaceg sponzora Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Mozda ovaj moze i dok spava ..  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
ова може да прође у дбм продукцији али само у екстрем дивизији Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.14
mob
I-mate 30 Pro
Sandra i Andrej Meljničenko su stipse!

Izvor: "Kurir"

Ko će koga ako neće svoj svoga - da oblati! Marija Petrovna Meljničenko (81), baba ruskog milijardera Andreja Meljničenka, ispričala je moskovskim medijima mnogo nepoznatih detalja o svom unuku i njegovoj ženi Sandri, nekadašnjoj članici muzičke grupe "Models". Vremešna Ruskinja, koja živi skromno u mestu Gomel, kaže da Andrej nije mnogo bogat i da on sa svojom ženom uopšte ne mari ni za nju ni za ostatak porodice. Na pitanje da li je Andrej njen čest gost, odgovorila je: "Šta će on ovde? Možemo se čuti telefonom ako baš želi da me čuje!" Je l’ znate da vaš unuk upravlja Okokremljevskom bankom? "Ne! On sada ima svoju vlastitu kompaniju", rekla je Petrovna. Ima li jako obezbeđenje? "Ma, šta će njemu obezbeđenje, to je milioner koji nosi pantalone pocepane na kolenima!", veli baba za unuka. Šta je poslednje što su novine napisale o vašem unuku a da nije istina? "Uvek pišu gluposti! Napisali su da je venčanje u Francuskoj koštalo pedeset miliona dolara, ali to su nebuloze, jer to je novac koji pokriva njegove troškove u poslednjih petnaest godina", smatra Marija. Kada vas je poslednji put posetio? "Prošle godine, za moj osamdeseti rođendan. Došao je sa Sandrom i doneli su mi neki skromni televizor. Oni ne brinu za druge, već samo za sebe", zaključila je Ruskinja. A neku ogrlicu? "Ne, ne želim ogrlicu, niti sam je ikada želela. Imala sam jednu koju mi je poklonila Andrejeva sestra Anastasija, ali više je ne nosim. Andrej je primetio da je sve u mom stanu staro, ali ja sam rekla da mi luksuz ne treba i da volim svoje stare stvari", odgovorila je baba ruskog milijardera,a na pitanje da li je hteo da joj unuk kupi nove stvari, kaže: "Ne znam! I da mi je nudio, ja to ne bih prihvatila. Naučila sam da živim skromno i ne bih to da menjam. Bila sam kod njega u Moskvi 2005, posle njegove svadbe. Nisam uspela da odem u Francusku, pa sam išla da ih vidim u Moskvi." Kako vas je prihvatila Andrejeva supruga Sandra? "Pa, šta da kažem? U početku mi je bila simpatična, ali nisam sigurna da li je iskrena u onome što priča. Od nje sam dobila telefon koji ne radi. Kada sam je upoznala, nije znala ruski, pa sam morala da je učim", rekla je Marija Petrovna Meljničenko.

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 117
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
јбте ... како оно кажу ... осећај кад те срамота док нешто читаш

хрватски пимпек за хрватске пичке ... који минус мозга мајко мила ...
Hrvatice žele srpsku kobaju , imam i dokaze u vidu poruka  ! Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
mob
Nokia zvrr
Poruke su ultimativni dokaz, da.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 117
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
Poruke su ultimativni dokaz, da.
Kad vidiš slike srpkog kolca naravno ! Smiley)))))))))))
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.218
mob
Apple 15
SEKSI IVANA ELEKTRA
(0)    Petak, 2. Septembar, 2011.| Autor:
Ivana Elektra telom zavodila muškarce na plaži u Bugarskoj

Opasna.
Ivana Jovanović Elektra sunčala je svoje bujne grudi i vitko telo na plažama u Bugarskoj.

Iako mnogi smatraju da je već kraj sezone i uveliko se vraćaju sa odmora, ona je rešila da tek sad ode na letovanje. Sa ćerkom Lolom otisnula se na Sunčev breg. Čim se svukla u uski bikini i pokazala svoje seksi atribute, nije bilo muškarca koji je nije pogledao.

- Tretirali su me kao kraljicu. Piće i voće su mi donosili do ležaljke, imala sam masera i ličnog animatora, koji se trudio da nasmeje mene i moju Lolu - otkrila nam je zgodna pevačica.

(G. D.)

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
Nokia zvrr
Prvi put čujem za dotičnu. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.218
Koga li je zavodila sa ovakvim telom... a pogotovo licem Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 545 546 548 549 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.