Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 195 196 198 199 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1844539 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Palma barem ima izjave za nasmejati se  Smile Ili zaplakati  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 6.0.472.63
Pevačica Jelena Karleuša krenula u ozbiljnu političku kampanju:
Karleuša: Ceca, Palma su stoka!
Petak - 22.10.2010
Estradni rat Jelene Karleuše i Svetlane Ražnatović dobio je i politički kontekst! Pošto je u izjavi za „Alo!“ Srbiju podelila na dobre ljude i stoku, gospođa Karleuša-Tošić je u ovaj drugi tabor spakovala svoju stariju koleginicu, ali i lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palmu!

Posle političkog debija na tribini Liberalno-demokratske partije, JK je osula po Ceci, podsetivši na njene kumovske veze sa Miloradom Ulemekom, osuđenim na 40 godina zatvora zbog ubistva srpskog premijera Zorana Đinđića.
- Srbija se deli na dva pola! Na dobre ljude i na stoku, koja nas vuče dole! Na Čedu sa jedne strane i jednog Palmu sa druge strane! Sa jedne strane imate Jecu, sa druge Cecu! Ko smo mi danas? Jedan dan je nas 100.000 na Đinđićevoj sahrani, sutra je tih istih 100.000 na koncertu Legijine kume, koji je u zatvoru zbog... Zbog čega ne... Gde nam je stav? Nemamo ga! Gde nam je ponos? Izgubio se negde u gladi! Gde nam je osećaj za pravdu? Gde je? Odgovora nema i dok bagra laje, dobri zastrašeni ljudi ćute - poručila je Karleuša, objašnjavajući za „Alo!“ otkud ona na tribini sa liderom LDP-a.
Žestoke prozivke JK, međutim, nisu isprovocirale Ražnatovićevu, pa je „diva“ ostala uskraćena za repliku.
- Nikada ništa u vezi sa njom ne komentarišemo, tako da i ovog puta ostajemo dosledni toj odluci - rečeno nam je u pres službi folk zvezde.
Ni Dragan Marković Palma nije bio raspoložen da odgovara na prozivke pevačice koja ga je svrstala u stoku.
- Ostavite me Jelene Karleuše - procedio je Palma i prekinuo vezu.
Iako nije precizirala da li je njena javna podrška Čedomiru Jovanoviću najava nekog ozbiljnijeg političkog angažmana, Karleuša ne krije da je odlučila da svoje ime iskoristi kako bi neke stvari „promenila nabolje“.
- Danas nije pametno govoriti istinu, kaže mi majka! Pa ok, ja nisam pametna! Luda sam. I nije poenta da li ću se ja priključiti LDP-u, reč je o istini. Ima li neka stranka sa takvim imenom da se učlanim? Ja i moj fan klub od 150.000 ljudi koje ću povući sa sobom - kaže Džej Kej.
Pošto joj se javno iskazivanje političkih stavova očigledno usladilo, gospođa Karleuša-Tošić je isprozivala svoje kolege da zbog „svojih malograđanskih stavova ne žele da iskažu svoju političku svest“.
- Dobro im je i ovako, zašto bi sebi pravili probleme! Obične kukavice! Samo idiot u ovoj zemlji može da kaže da ga politika ne interesuje! To je kao da kažeš da te ne interesuje ako sutra Srbiju prodrma zemljotres koji će sve uništiti! Svi smo u istom čabru i samo ako smo odlučni i složni zajedno možemo kao narod da napravimo promene! A ne da se stidimo odakle dolazimo kad u belom svetu pružimo pasoš! - poručuje Karleuša i dodaje da od istine koju javno iskazuje nema apsolutno ništa osim privatnih i poslovnih problema.

Gola istina
- Ja istinu ne moram da ulepšavam kao političari, ne moram da pričam bajke da bih skupila nekakve poene... Razlika između političara i mene je što od politike ‚leba ne jedem i što ne koristim komplikovane reči i demagogiju koju ovaj narod ne razume. Kao građanin ove zemlje i kao istaknuta javna ličnost odlučila sam da iskoristim svoju popularnost u prave svrhe! Mladi u ogromnom broju u meni vide idola. Imam moralnu obavezu da toj deci, kao i mojoj deci, pokušam da utrem neki bolji put. Želim da žive u zemlji bez nasilja, bez straha, da ne gladuju, da su slobodni u svojoj različitosti. Predrasude o meni postoje i one polako nestaju, ali to je nebitno. Bitno je ako mogu da iskoristim sopstveno ime kako bih promenila neke stvari nabolje - zaključuje Karleuša.

B. M. - J. B.

Izvor: Alo

Tuga je što ovakva budaletina uopšte ima medijski prostor širi od profila na Fejsu u ovoj banana republici.  Smiley 1
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.14
mob
Nokia 
Citat
Nikada ništa u vezi sa njom ne komentarišemo, tako da i ovog puta ostajemo dosledni toj odluci - rečeno nam je u pres službi folk zvezde.

Ne volim preterano ni miss Zitoradju ali svaka cast na ovakvom dugogodisnjem stavu  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Najzalosnije je to da ako se ikada kandiduje za neki polozaj, budale bi glasale za nju
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Jbg...i pederi, lezbace,, trandze, narkomani, leonora87  Smile i slicni oblici zivota bez mozga, sa Luj Viton torbicom i separeu na splavu kao zivotnom cilju, imaju pravo glasa....i kad ih motivises, pokrenes i saljes poruke ka toj ciljnoj grupi, onda mozes i da predjes celzijus  Smile sa sve JK.

Zapravo, ona, kad je ta ciljna grupa u pitanju, zaista donosi glasove  Smile
« Poslednja izmena: 23. Okt 2010, 03:18:28 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
Prijatelju mi ovde kao da nismo svesni njihovog uticaja u svetu  Smile

stara dobra taktika -jadne male napacene devijantne licnosti  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Napacene i naguzene  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Apple 15
ERA OJDANIĆ U VEZI SA KLINKOM
(19)    Četvrtak, 4. Novembar, 2010.| Autor:
Folk pevač u 63. godini započeo emotivnu vezu sa dvadesetogodišnjom Danijelom Sremčević iz Barajeva

Era Ojdanić doskora je tražio devojke koje ne pamte Tita, a sad je prešao na one koje se ne sećaju ni Slobe!

Stari „šmeker“ (već mu je 63 godine) uspeo je da zavede dvadesetogodišnju studentkinju Danijelu Sremčević iz Barajeva. Bila je njegova muza na izboru za mis Oplenca, gde je ponela titulu najšarmantnije devojke. Od tada se pevač ne odvaja od svoje lepotice, a između njih se rasplamasala velika ljubav. Čak im ni razlika u godinama nije smetala, a Era je već upoznao i taštu!

- Danijela je slatkiš od devojke. Zaljubljen sam do ušiju, a to su primetili čak i moji prijatelji. Među nama vladaju žestoke simpatije koje su se veoma brzo rasplamsale iz lepog prijateljstva koje smo imali. Drago mi je što ima razumevanja za moje poslove, a ima priliku da i sama nauči mnogo od mene. Upoznao sam i njenu majku, koja me je lepo prihvatila - rekao je Era za Kurir.

Danijela, koja ima osmoro braće i sestara, nam je potvrdila da je u vezi sa Ojdanićem, i da njena porodica odobrava tu vezu.

- Moja majka je bila oduševljena kada je upoznala Eru. Još uvek nisam potpuno odlepila za njim, ali radimo na tome - izjavila je za Kurir Danijela, čija je majka, inače, „samo“ devet godina mlađa od potencijalnog zeta.
Bez starca nema udarca! A ni marketinga.

(I. V.)

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Pa sta je tu novo i iznenadjujuce?  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 7.0.517.41
Pih. Jebe je deda.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 195 196 198 199 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.