Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 898 899 901 902 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1846952 puta)
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
Jes da je photoshoot, al na toj slici stvarno izgleda gadno.  Smiley 1

I, o jednom skandalu koji potresa Englesku ovih dana.  Smile

Goli princ od danas i u Britaniji

Treći dan pošto su internet preplavile fotografije nagog Princa Harija kako se sa, takođe, nagom devojkom zabavlja pored bilijarskog stola u Las Vegasu, britanski tabloid "San" je objavio fotografije uz veliku reportažu i detaljno objašnjenje.

Istog dana kada su se fotografije pojavile na sajtu TMZ britanska kraljevska porodica je angažovala svoje advokate koji su upozorili britanske medije da ne objavljuju fotografije zato što će povrediti Harijevu privatnost.

"San" objašnjava da su svi britanski mediji, elektronski i štampani, izvestili javnost o tome šta je dotični sajt objavio ali niko, zbog upozorenja kraljevske porodice, nije stavio fotografije već se pozvao na TMZ i pozvao čitaoce i gledaoce da tamo pogledaju fotografije.

Preko 77% Britanca koristi računar i internet međutim ostatak javnosti nije mogao da vidi o čemu se radi. Iako je kraljevska porodica tvrdila da fotografije "nisu od javnog značaja" i da između ostalog, zbog toga ne treba da budu objavljenje u Velikoj Britaniji, dnevnik "San" misli drugačije.

"San" se već u prvim redovima teksta ograđuje: "San ne daje sud o moralnim načelima Princa Harija sa devojkama u sobi hotela u Las Vegas. On ima 27 godina, solo je i uz to je vojnik. Dopada nam se".

Izvor
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.0
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Apple 15
Tu uopste nema photoshopa... samo gomila sminke i suplja glava... Smiley

Fini brcici..  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung XYZ1004
A bio sam ubedjen da je ova Mara neko fino devojce   Smile Smile

Sestra Slađe Delibašić otvorila dušu: Marijana Mićić tuče mog muža, uništila mi je život!

Jasna Milunović, supruga Ognjena Milunovića koji je vara sa voditeljkom i glumicom Marijanom Mićić, napokon je progovorila o tom ljubavnom trouglu. Sestra Slađe Delibašić za štampano izdanje “Pulsa” rekla je da je Ognjen zbog Marijane potpuno zapostavio porodicu.
“Gledam i trpim raznorazne uvrede od osobe koja me ucenjuje i koju ne zanimaju rođena deca, kao i od njegove devojke, koja me progoni. Rešila sam da kažem istinu. Istina je da sam i dalje udata za Ognjena i istina je da godinu dana nisam znala da me vara, a da se radi o Marijani Mićić saznala sam iz novina”, započela je Jasna svoju priču za nedeljnik “Puls”.
“Tačno je da se Marijana uselila u stan iz kojeg sam ja izašla sa decom u trenutku kad sam shvatila da moj muž nešto mulja. On je u stan moje dece uselio nju, a novac za decu ne daje, o tome brine samo deda”, rekla je Jasna i dodala da je otkrila da je suprug vara kada je otišao na Zlatibor tvrdeći da treba da renovira kuću sa bratom.
“Pisao mi je poruke sa Zlatibora, čuli smo se, mislila sam da je sve u redu, a onda se vratio kući s polomljenom nogom. Rekao mi je da je pao zbog mene jer je trčao da se javni na telefon. Kasnije sam saznala da je na Zlatiboru bio s njom, a da je nogu polomio noseći njene kofere. Sve to ispričala mi je Marijana kasnije, kad sam saznala za njih dvoje.”
Ognjen je kasnije ponovo otišao od kuće na mesec dana, tvrdeći da će biti kod druga u Njujorku i da će supruzi kupiti sve što poželi.
“Kasnije sam od Marijane saznala da je on nju prvo vodio u najskuplji hotel u Turskoj, a da su drugih 15 dana bili na Krfu i da je letovanje platio 5.000 evra”, kaže Jasna i dodaje da ju je kasnije optuživao da je bolesno ljubomorna, zbog čega su se razdvojili na neko vreme: “Jednom je prošao pored mene držeći nju za ruku. Javio se. Nisam je prepoznala, crnka, devojka ko devojka. Od njegovog druga saznala sam da je s njom već godinu dana. A onda je na moj 31. rođendan nogom provalio vrata stana, govorio mi je da me voli i da je s njom bio u kombinaciji dva-tri meseca. Ispljuvao ju je najužasnije!”
Ipak, to nije bio kraj njihovih problema – kasnije je iz novina saznala da je muž vara sa Marijanom, pronašla je njihove zajedničke fotografije i pozvala voditeljku.
“Od nje sam saznala da su već godinu dana zajedno, da su slavili prvi rođendan našeg sina. Kad smo se srele rekla mi je da ga tuče šipkom zato što ga je hvatala s drugim devojkama, da joj je za svadbu našeg druga kupio haljinu od 700 evra, sat od 300, da se kad ona hoće da ga ostavi on hvata za srce i pada po podu”, ispričala je Jasna i dodala da je suprugu davala nove šanse za pomirenje: “Uvek je dolazio kod mene kad je imao frku s njom, kad je dobijao užasne ugrize i modrice od nje.”
Jasna je otkrila da joj je Marijana sa suprugovog broja slala poruke, u njegovo ime, da treba da se pomire, ali da je Ognjen ipak izabrao voditeljku.
“Za sve bahanalije za Marijanu otvorio se, a kad za decu treba, ruke mu se tresu. Rekao mi je da će za decu davati alimentaciju u robi. Sramota!”, ogorčena je Jasna.

Izvor: Svet
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung XYZ1004
I stvarno ne razumem u cemu je problem sa tim sto se princ go zabavljao sa nekom ribom u hotelu.....pa ko nije?  Smile
Neces valjda obucen to da radis  Smile

Nego....ko je slikao? Eto posla za MI6  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
Tu uopste nema photoshopa...
Photoshoot, a ne photoshop... Uvek ih za potrebe tih nekih snimanja napirlitaju da izgledaju katastrofa. Eto, meni je lepa ali na toj slici mi se upste ne svidja kako su je napirlitali.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Apple 15
A, jbg... znam... ti volis taj dzipsi stajl...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
Pomesala si me sa nekim, uopste ga ne volim. Al dobro, ovde ljudi vole da pretpostavljaju stvari na osnovu onoga sto neko negde nekad napise i na osnovu glasina koje sire drugi clanovi a da uopste i ne odvoje vreme da upoznaju nekoga pa ti je oprosteno. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Apple 15
Ma, ova je dzipsi...
To je kao kada za ovu novu Ritu Oru kazu da je Albanka, a za njih da su Azerbejdzanke ili tako nesto... Smiley

Meni samo nije jasno sto se stide svog porekla...

Nego... vest dana... Stanija ja opet objavila sliku svoje gole guzice... i zavrsila na naslovnici par portala... Ne znam kako smo mogli da odemo na vikend bez te informacije...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Nokia 
Lejdi Gaga je fanovima pustila snikak  gdje pokazuje grudi dok igra,čisto da bi im pokazala da golotinja ,tj  ovo Harijevo nije ništa strašno
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 898 899 901 902 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.