Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 721 722 724 725 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1857951 puta)
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
Qtek 666

Odlična!
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
Nokia 
nemam pojma ko j ta Dženifer,ali je baš skladna,zdravo izgleda . jedno je kad je neko mršav i ne može da se popravi,ali kad se iživljavš nad sobom jer težiš pokretnom skeletu..e to je problem  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Stanija: Brinem o sebi jer sam primer devojčicama!

Što sam više u medijima, postalo mi je sve bitnije i da savršeno izgledam, jer počinjem da budem svesna da su mnoge oči u mene uperene, pogotovo devojčica kojima treba da budem primer, kaže manekenka

Manekenka i učesnica ovogodišnjeg Survajvera  Stanija Dobrojević jedina je  Srpkinja koja je imala prilike da upozna Hjua Hefnera.

“Odlazak u Los Anđeles kod Hjua Hefnera u Plejboj vilu i sam boravak u Holivudu jedno je od mojih lepših iskustava. Susret posebno pamtim po tome što je bio baš na moj rođendan, tada mi je Hju prišao, čestitao rođendan i poželeo sreću na probnom slikanju za američki Plejboj. On je pravi džentlmen, veoma je drag i devojke ga obožavaju!”, otkriva Stanija za magazine Stil.

Ona za Stil kaže da je oduvek dosta vremena posvećivala izgledu.

“Da bih održala liniju, praktikujem jogu i kardiotreninge, a imam i ličnog trenera koji mi pomaže da ostanem u top-formi. Svaka žena je lepa na svoj način, tako da ne mislim o tome kao uniformi, ali se o izgledu mora razmišljati na mnogo ozbiljniji način, pogotovo kada ste javna ličnost”, navela je Stanija.

Na pitanje Stila da li  nastoji  da garderobom istakne svoje fizičke atribute, Stanija kaže:

Trudim se da uvek istaknem struk. Danas je moda upravo za žene koje imaju lep struk pa mi to potpuno odgovara. Dosta novca dajem na kozmetiku i salone lepote. Ne želim da zvučim pretenciozno, ali skuplja kozmetika i jeste bolja i sigurnija. Što sam više u medijima, postalo mi je sve bitnije i da savršeno izgledam, jer počinjem da budem svesna da su mnoge oči u mene uperene, pogotovo devojčica kojima treba da budem primer. Pritisak ne postoji pošto ionako volim da pazim na sve detalje.

Otkriva da je uradila samo korekciju grudi, što je uticalo na njeno samopouzdanje i da se oseti lepše i ženstvenije.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
Nokia 
I ja bih brinula da sam ona i da me neko smatra uzorom ...vidi realna je ipak  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
Nokia 6630, valjda
Moracu da iskopam onaj snimak...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Ja kada dobijem dete... idem off-grid... j*bes ti to...

Cuvas ga, vaspitavas, a onda te na kraju pita - a kako ova animir dama (nebitno koja) iskace iz frizidera kad hocu da napravim sendvic?
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Priča da vodi računa o sebi, a na dupetu (od koga inače zarađuje) celulita više nego na nekom ko se porodio pre dve nedelje. Stanija, go kill yourself, jer i tu jednu stvar koju u životu imaš da radiš (čuvaš dupe od gravitacije) NE ZNAŠ da radiš kako treba.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Samsung Galaxy S III
Priča da vodi računa o sebi, a na dupetu (od koga inače zarađuje) celulita više nego na nekom ko se porodio pre dve nedelje. Stanija, go kill yourself, jer i tu jednu stvar koju u životu imaš da radiš (čuvaš dupe od gravitacije) NE ZNAŠ da radiš kako treba.  Smile

Nisam ocekivao i od tebe izliv kompleksa. Izgleda da se kompletan zenski spol drzave Srbije sladi kolebavom cinjenicom da je ova Bozija robinja ipak samo to, ljudsko bice sa celulitom, kao i sve ostale Eve. Pardon, sa razlikom sto uz sav taj prenaglaseni pjenusavi celulut izgleda bolje od 90% vas.

E sad, kada se otvori lobanja, tu stvari stoje drugacije.. Eto, Bambina, tu si bolja. Budi ponosna i utjesna.
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
Nokia 6630, valjda
@Black_Pirate
Da su ljubomorne, jesu malchice...
Al brate, ovoliko celulita nisam video josh od kad sam sa babom i dedom '85 ishao na more u neki penzionerski kamp...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Samsung Galaxy S III
@Black_Pirate
Da su ljubomorne, jesu malchice...
Al brate, ovoliko celulita nisam video josh od kad sam sa babom i dedom '85 ishao na more u neki penzionerski kamp...

Da ima celulita, ima, malcice. Ali ovoliko ljubomore ne vidjeh jos od Mie Borisavljendjsecvic.

IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 721 722 724 725 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.