Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 185 186 188 189 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ostale vesti iz sveta "dzet-seta" edicija 2  (Pročitano 922021 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.29.13
mob
Apple 15
Čabarkapa: Ljuba bi mi dala ćerku samo da ostane sa mnom!
STARS, 07:03, 05.06.2013.Autor: Marija Dejanović,Foto: Nemanja Pančić

Aleksandar tvrdi da je Pantovićka toliko zaljubljena da bi mu oprostila i vezu s njenim maloletnim detetom

Aleksandar Čabarkapa zakuvao frku kojoj se ne nazire kraj

Igra istine počinje kada bodi-bilderka izađe iz „Farme“.
Aleksandar Čabarkapa, dečko Ljube Pantović, učesnice „Farme“, u razgovoru za Kurir tvrdi da je s njom pre pola godine započeo vezu samo u inat njenom bivšem mužu Karađorđu Subotiću. Oženjen je, supruga uskoro treba da mu rodi četvrto dete, ali je, naglašava, nikada ne bi ostavio zbog Pantovićke, s čijom maloletnom ćerkom je, kako je ranije izjavljivao, takođe ušao u ljubavnu vezu.

Osveta Karađorđu

- Svoju ženu volim najviše na svetu. Ljuba i ja smo zajedno oko šest meseci, a znamo se više od 15 godina. Pošto nisam u dobrim odnosima s njenim bivšim suprugom, hteo sam da ga udarim tamo gde ga najviše boli. Smuvao sam majku njegove dece, a s vremenom mi se ona i svidela. Ljuba je toliko zaljubljena u mene da me svaki dan pozdravlja u „Farmi“. Kada me je probala u krevetu, rekla je da sam pravi i da nije srela boljeg od mene. Sve bi mi dala samo da me ima kraj sebe, pa i svoju ćerku! Za Karađorđa mi je rekla da je nesposobnjaković i da ga je ostavila zbog alkohola i droge. Nisam zaljubljen u Ljubu, iako je dobra osoba, to mi je sve kao jedna video-igra - priča Čabarkapa.

Prevaspitao devojčicu

On ne želi da govori o avanturi s Pantovićkinom maloletnom ćerkom, ali kaže da ju je izvukao iz pakla.
- Ne želim još ništa da pričam o našem odnosu, biće prilike. Reći ću samo da je ona tatina mezimica i da smo mnogo dobri. Tačno je da smo Karađorđu mala i ja slali pisma u zatvor da bismo ga iznervirali. On joj je sa 14 godina prvi put dao kokain. Pa, kakav je to otac?! Mala se doskoro drogirala. Ja sam je odvojio od lošeg društva. Oni meni treba večno da su zahvalni. Spasao sam im dete! Mala više ne pije, a skoro je svaki dan bila pijana - kaže Aleksandar.

Čabarkapa: Nisam u dobrim odnosima s Ljubinim bivšim mužem Karađorđem, pa sam je smuvao samo njemu u inat

Ljuba Pantović nema pojma šta je čeka po izlasku iz „farme“

Zamršeno... Srba Subotić kraj zapaljenih kola
Demantuje Subotića i otkriva nove sočne priče

Nisam Srbi zapalio auto, ali sam mu kresao ženu!
Srba Subotić, Karađorđev brat i bivši dever Ljube Pantović, u jučerašnjem Kuriru rekao je da je uveren da mu je pre tri noći kola zapalio upravo Čabarkapa.

Imam slike kao dokaz

- Karađorđe nagovara brata da radi protiv mene. Nije tačno da sam pretio Srbi i da sam mu zapalio auto. Ako negde ima ijedan dokaz, ja ću za to odgovarati. Da imam veze u policiji, ne bih sedam godina ležao u zatvoru! Srba je čovek koji se drogira, prodaje spid u blizini škole i truje decu. Ja sam sportski dečko, koji ne puši, ne drogira se i ne pije kafu. Sve je počelo kada je Srba saznao da sam bio s njegovom ženom Draganom, koja izgleda kao transvestit. S njom sam bio iz inata! Dolazio sam kod nje u butik, gde smo imali seks! Ona se zaljubila u mene. Kao dokaz imam poruke i fotografije na kojima se vidi kako me oralno zadovoljava. Kada sam bio kod njih, pokazao sam mu sliku, a on je mislio da je foto-montaža. Morao sam da skinem majicu i dokažem da su moje tetovaže identične kao na fotki. Od tog trenutka ona se okrenula protiv mene i njih dvoje vrše hajku. Protiv Srbe ću podneti krivičnu prijavu za klevetu i lažno prijavljivanje - kaže Čabarkapa i dodaje da je Karađorđe zasluženo iza rešetaka:

Karađorđe radio za DB

- On je devedesetih godina radio za DB. Čovek sa značkom. Kasnije se promenio zakon, nema više toga da kriminalci rade za državu i on je non-stop po zatvorima. To je jedan obični, sitni narko-diler, koji je u zatvoru zbog iznude od 3.000 evra.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Па да ли је мала јебана или није? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
Sony 
Ma samo nek se vole Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Karte za Karleušin koncert na rasprodaji

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

0801a457294fafbd8fe3116176252636.jpg
(29.64 KB, 498x369)
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
Sony 
Ako si nam rekao Fredi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.29.13
mob
Apple 15
OGORČENA I SPREMNA NA MEDIJSKU OSVETU: Nataša Bekvalac poziva Kurir da joj se "u*ere u život"!
Povodom pisanja Kurira da je posetu Ibici provela u društvu Ćazima Osmanija, tajkuna sa kojim su je mediji ranije povezivali, oglasila se Nataša Bekvalac. Njeno saopštenje prenosimo u celosti.

Poštovani,

Preskočiću sve ovo što trenutno osećam jer većini Vas to nije važno, niti treba da bude. Iako me mnogi smatraju patetičnom i vrlo osetljivom, što je negde istina i bez obzira na to što me savetuju drugačije, želja da Vam se ovim putem obratim jača je od mene. Iako sa mnogima od vas ima privatno dobre odnose nisam tražila da me zaštitite, niti da ignorišete ono što sam sama sebi iz neznanja napravila, naivnim upoznavanjem, znajući da bih svoj interes time stavila ispred Vašeg profesionalnog interesa, a interes je tiraž.

Jutros, u dnevnim novinama “Kurir” osvanuo je naslov i tekst koji je od početka do kraja neistinit i u potpunosti izmišljen. Verujem da znate o čemu se radi jer ste ga kao atraktivan na svojim portalima preneli gotovo svi. U želji da svojoj publici u Srbiji, u kojoj svi veoma teško živimo,da ne kažem preživljavamo, putem muzike dam bar tri i po minuta dobre energije i dobrog raspoloženja, nažalost sam ponovo dočekana na nož, na najpodmukliji mogući način.

Znam da je nekima teško da poveruju da sam za svoj život, život svog deteta i živote velikog dela svoje porodice odgovorna samo ja. Nikada nisam imala ni sponzore, ni ljubavnike, niti muškarce, koji su na bilo koji način novcem ili svojim uticajem pomogli u bilo kom smislu meni privatno, ili mojoj karijeri. Pre dve godine upoznavanjem sa čovekom druge nacionalnosti sama sam doprinela, ali i sama preživela medijski linč i privatnu golgotu, razbijanje automobila i pogrdne grafite na zgradi u kojoj sam živela. Da je to istina svi jako dobro znate.

Troškove puta i snimanje spota na Ibici snosila sam potpuno sama, pevajući dva meseca po Srbiji, regionu i dijaspori. Kako to svakako nije interesantno trebalo je potpuno izmisliti interesantnije i bez ikakvog povoda staviti me u kontekst i priču koja mi je pre dve godine već uništila život. Gospodina Osmanija nisam videla od trenutka kada sam ga upoznala u Poreču, niti sam ga videla ni čula, niti imala bilo kakav kontakt sa njim pre mog odlaska na Ibicu, a tada ste svi pisali da je prisustvovao mom nastupu u Beogradu, na šta nisam reagovala.

Na Ibici sam bila sa šestoro ljudi, kojima sam platila put i sve vezano za njihov boravak tako. Ove notorne laži u tekstu koji je osvanuo u “Kuriru” toliko su bolesne jer se spomimje ime devojke koja nije bila sa nama, ali se ne spominje ime moje rođene sestre i zeta, od kojih se tokom boravka na Ibici nisam odvajala. Nismo boravile u hotelu Ushuaia, kako u tekstu piše, već smo odseli u hotelu sa tri zvezdice jer sam toliko svojim prijateljima, sestrama i saradnicima mogla da priuštim.

U hotelu Ushuaia, u najlepšem apartmanu, bili smo samo jedan dan, za potrebe snimanja spota. I to sam platila sama. Svu dokumentaciju, do najsitnijih detalja o rezervaciji i plaćanju aviokarata i hotela koje sam napravila još u martu ove godine dostaviću svom advokatu i sudu, a osim mene povređeno je šest osoba, koje će svedočiti kako i sa kim smo proveli 9 do juče božanstvenih, a od danas za mene vrlo bolnih i gorkih dana. Nisam ništa učinila da bi do ovog teksta u “Kuriru” došlo, znam i od koga, a nisam žena koja je ikada bila u teorijama zavere.

Sem mene, svaka devojka, moje sestre, kao i moj zet, tužiće gore pomenuti list koji već nekoliko puta u kontinuitetu od izmišljenih izvora novinarke potpisane ispod teksta, objavljuje potpuno izmišljene događaje u mom životu. Naslovna strana na kojoj se tvrdi da sam u vezi sa oženjenim fudbalerom kog nikad nisam ni upoznala, ni videla, ni čula ipak je prošla bez tužbe jer “nisam htela da se zameram”.

Molila bih vas da, pošto se sada “zameram” u želji za istinom ne prenosite tekstove koji će izlaziti u “Kuriru” “zato što sam se zamerila” i zato što ću citiram “sada videti kako se userava u nečiji život”. “Samo mrtvog psa niko ne šutira”, rekao mi je moj tata jutros. To nisam i nikada neću biti, ali Vas molim kada to već činite da samo na tren pomislite da ništa nisam uradila da bih takva šutiranja dobila.

S’ poštovanjem

Nataša Bekvalac

Izvor: Na dlanu
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Ova stvarno misli da ce neko da cita ovo saopstenje? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.29.13
mob
Apple 15
Meni se svidja...  Smile
Recimo da je razumem povodom doticne novine...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Ko je jebe iskreno, takav joj poso. To ti je kao da se djubretar zali sto mu smrde kontejneri dok ih pakuje na kamion.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.29.13
mob
Apple 15
Ma, svejedno... meni se svidja... posebno poslednji pasus...
Isto bih ja saopstila jednoj novinarki...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 185 186 188 189 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.