Ne znam koliko će ti pomoći, ali evo neke moje procene vrednosti ovih stripova:
Fleš Gordon - iako se radi o prelepim izdanjima (imam ih i sam sva 3 ), nažalost čak i očuvani za 5, ne vrede više od 10-15 eur/kom.
Cisko Kid br. 10 - zainteresovan sam. Ako je zaista očuvan za 5 nudim 10 eura.
Asterixov Zabavnik (Asterix/Talični) - zavisi od očuvanosti...cena može da se kreće od 1 do 10 eur/kom. S tim što treba reći da su cene niže i da je dosta teže pronaći kupca ako stripovi nisu u kompletu.
Pritom, treba imati u vidu da je to jedan od najjačih i najpouzdanijih prodavača stripova na aukcijama, pa samim tim uglavnom postiže i najviše cene. Generalno, možeš za sve navedene stripove da pogledaš kako su se kretale cene upravo na tom sajtu, po proceni i sam.
Nadam se da sam pomogao. A ako si iz Beograda, zainteresovan sam za Cisko Kida.
Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana
Zodijak
Pol
Zastava
Windows 7
Mozilla Firefox 3.5.11
LG Optimus L7-P700
Citat
Cisko Kid br. 10 - zainteresovan sam. Ako je zaista očuvan za 5 nudim 10 eura.
Jeste za 5, jednom procitam, zatvoren i sklonjen, i izvadjen zbog krecenja posle ko zna koliko godina
Trenutno sam u frci, zavrsavam diplomski. Ako tebi nije zurba, sklonicu ga, mozemo da razmenimo telefone pa za koji dan da se dogovorimo.
Citat
Fleš Gordon - iako se radi o prelepim izdanjima (imam ih i sam sva 3 Smile), nažalost čak i očuvani za 5, ne vrede više od 10-15 eur/kom.
Ma ja gledam da se otarasim ovih par komada. Sve ih nesto cuvam ali realno, nisam ih otvorio godinama, samo zauzimaju mesto. Kada bi nasao kupca za 15 evra po komadu, dao bi ih bez razmisljanja.
Kao klinac sam imao jedno 600 stripova, od Alana Forda (kao i sve trobroje), preko svih Maxmagnusa i Druzine od vesala, Dilan Doga, Misteriju, Bleka, Kap. Mikija, Zagora, omiljenog mi Mister Noa, Asteriksa, Talicnog, italijanske Fantasticnu cetvorku, Marka i ko zna sta jos. Vremenom razdelio, dao na citanje pa nikad vraceno, nesto prodao u Knezu kada smo se kao klinci primili da ih prodajemo i na kraju je ovo sve sto mi je ostalo.
Citat
Asterixov Zabavnik (Asterix/Talični) - zavisi od očuvanosti...cena može da se kreće od 1 do 10 eur/kom. S tim što treba reći da su cene niže i da je dosta teže pronaći kupca ako stripovi nisu u kompletu.
Inace, imaju li neku vrednost stariji stripovi? Ma nije ni to mnogo staro za strip, mislim konkretno na Asteriksa iz 1984, crno-belo izdanje? Ne znam sta je danas na ceni medju stripadzijama a cega ima u izobilju.
Ne znam na koje tačno izdanje Asterix-a misliš, ali kada se kaže "starija izdanja" u svetu stripa, uglavnom se misli na izdanja iz 40-ih i 50-ih ili još starije. Međutim, u tu "stariju epohu" se ne razumem puno, pa ne bih ulazio u nagađanja o vrednosti i cenama stripova.
Ono "najnovije" (kraj 60-ih, početak 70-ih) što se može smatrati vrednim su niži brojevi Dnevnikovog ZS i LMS, te Vjesnikovog AF, a i tada samo ako se radi o vrlo dobro/odlično očuvanim primercima.
Elem, nije hitno za Cisko Kida. Evo mog mejla: deansavage1@hotmail.com , pa kada stigneš (ako nije problem), pošalji mi par fotki tog strip-albuma (prednja korica i bok, zadnja korica). Ako budem zadovoljan, dogovorićemo se da se nađemo kad tebi odgovara.
Kupujem (ako neko ima): Mr. No Lunov Magnus Strip 827,874,878,890,924,928,935,936,938,940,957,959,960,964,965,966,967,971, 972, 973,977,978,979,983,984,985,989,990,997 Vanini 6,7; Nick Raider Zlatna Serija 23,35,36,37,38