Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 10:03:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stres za volanom ?  (Pročitano 6296 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
15% saobraćajnih nezgoda sa velikom materijalnom štetom u Beogradu izazovu Pančevci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
sta vi lupate kao nisi trebao ovo ono kao los primer za dete ...

nije trebao,my ass! da je meni to uradio nabio bih mu glavu u auspuh sta nije bre trebao...trebao mu je kicmu polomiti i ruke da vise nikad ne sedne na volan jbt nas saobracaj je najgori u evropi ko kod nas polozi -.- bili ste svedoci i onog snimka gde baba ladno vozi suprotnom stranom autoputa 120 km/h i boli je patka za druge ko nije gledao evo ima snimak :

Ovo je strasno ..
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5493
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC trophy
... svaka cast sim ...  Smile ... tako treba, bez telefona u voznji ...
------------------------------
... neko rece za zene da su losi vozaci .... neke jesu (kao i neki muskarci) ... zene pazljivije i bezbednije voze od muskaraca ...
------------------------------
... mene najvise nerviraju ... ovi "iskusni" u nekim besnim kolima ... koji dnevno naprave prekrsaja koliko neko za ceo zivot ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Tel.Me Your.Number
sta vi lupate kao nisi trebao ovo ono kao los primer za dete ...

nije trebao,my ass! da je meni to uradio nabio bih mu glavu u auspuh sta nije bre trebao...trebao mu je kicmu polomiti i ruke da vise nikad ne sedne na volan jbt nas saobracaj je najgori u evropi ko kod nas polozi -.- bili ste svedoci i onog snimka gde baba ladno vozi suprotnom stranom autoputa 120 km/h i boli je patka za druge ko nije gledao evo ima snimak :

Ovo je strasno ..

клоуз д виндов мен Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
15% saobraćajnih nezgoda sa velikom materijalnom štetom u Beogradu izazovu Pančevci.
sve ono onako napadno i besno jesam govorio iz razloga sto danas moze za volanom da pogine covek koji ima 30 god iskustva vozio vozila raznih klasa vozio i lakse i teze automobile jednostavno receno profesionalan vozac moze da pogine od nekog bilmeza od 19 godina koji je na Dorcolu utopio 2 kesice belog kupio novi BMW i cim ima BG tablicu misli da moze da poleti sa kolima ...

a sto se tice zena za volanom to se zna... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Joj kako sam jutros poludela...
Krenem na poso i neki matori fosil sa nekim raspalim kolima iz '80 ih me isece i krene da davi 40km/h, ja krenem da ga obidjem, on mi ne dozvoljava...
Uspem ja njega da obidjem i vidim semafor , a na semaforu crveno ... Krenem da se priblizavam semaforu i smanjim brzinu  ne bi li kad stignem do semafora upalilo se zeleno... A matori kreren trubi li trubi... Bez razloga... Tu mi digne ponovo pritisak... Posle semafora me ponovo isece namerno i isao je 40 km/h skoro 5 km... na sledecem semaforu krene da se vraca u rikverc... Ceo put mi naglo kocio, Doslo mi je da izvuccem L. Kandzu i da ga zveknem po glavi ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1862
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6600
Ma misiim ...mi smo zemlja nasilja...u svakom mogucem smislu i to se  samo reflektuje u saobracaju...necemo evoluirati sami od sebe ...jjedino nas moze spasiti pravilnilno poshteno sprovodjenje zakona...a do toga... umesto psovki shaljite poljubce i molite za izvinjenje kolegu vozacha jasnim gestovima uz veliku  dozu humora....shaljite poruke ljubavi....izgleda blesavo ali deluje...dosta nasilja...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 13241
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
Sony 
jedini put kad sam dozvolio sebi da se gadno iznerviram za volanom,sudario sam se(prvi i poslednji put)...
IP sačuvana
social share

Sreca ne postoji u zivotu... postoje samo momenti srece        just strawberry                   Gde volite da letujete/zimujete,putujete uopste?...posetite novi pod forum
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Sreca je jedini udarac koji me je promasio...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
Zastava u mom svetu bez patnji,lazi i bola....
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
SonyEricsson w350
moj brat ima 20 godina, ali ga je cale ucio da vozi jos dok je imao 17, i to naravno, ucio je na najmanje prometnim ulicama. cale ga je naucio da vozi, jer ovi nasi iz auto skole, samo kazu: Tu pazi na semafor, tu pazi na taj i taj znak", i toliko. vozacki je iz prve polozio, ali to je najmanje vazna stvar.

decko nikada nije prebrzo vozio, cak nikada nije vozio ni brzo.

pre manje od godinu dana, isao je kuci da odveze druga, i sa druge strane mu je naleteo pijani vozac u audi-ju. moj brat je pokusao da ga zaobidje, ali nije mogao, jer je ovaj isao pravo na njega. moj brat je nekako smotao, tako da je ova pijanica samo zakacila vozacku stranu automobila, polomila sofersajbnu, i ulubila vrata na nasim kolima.

i to nije sve. nakon sto ga je uradio, izasao je iz kola, i poceo da se dere i da psuje mog brata, govoreci kako vozi ko nenormalan, kako je tek juce seo za volan a sad ve ide 100 na sat (a isao je 40 na putu na kom je dozvoljeno 60). moj brat je pokusao da mu objasni da je u stvari on kriv za nesrecu, ali je ovaj krenuo da ga bije. moj brat, posto je malo krupniji, i dosta jaci od ovog, u pocetku nije hteo da se tuce, ali je onda morao da se odbrani. onda je taj vozac seo u kola, i ogromnom brzinom odleteo.

nismo ga tuzili, niti prijavili. ja sam bila u kolima, ali sam sedela na zadnjem sedistu, tako da se meni nista nije desilo. nije ni mom bratu, hvala bogu. jedino si nastradali kolaci koje sam drzala u ruci.

kad smo dosli kuci, otac je pitao jesmo li bar zapisali broj registarskih tablica, ali mi nismo to ucinili. od tada moj brat retko kada sedne za volanom, i to bas onda kad mora. kao na primer juce.

isli smo gradom, u jednosmernoj ulici. u kolima smo bili moj brat i ja, a trudna sestra je sedela na zadnjem sedistu. u susret nam je naleteo golf 5-ica. isao je u suprotnom smeru, iako je to bila jednosmerna ulica. za volanom je bila neka devojka, koja je u isto vreme pricala sa deckom koji je sedeo pored nje, i telefonom. uopste nas nije zapazila, kao ni znak da je to jednosmerna ulica. hvala bogu, moj brat je na vreme zakocio, i time izbegao sigurnu nesrecu. onda je devojka izasla iz kola, i krenula da place, i govorio kako nije htela, kako nije videla, a onda okrivila mog brata da je isao u suportnom smeru. devojka je bila iz drugog grada, i jako je zurila da stigne na neku promociju.

da moj brat nije zakocio, ko zna sta bi se desilo.

to ti je saobracaj u srbiji... haos... da te bude strah da uopste sednes za volan...
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
@-Samurai-  na onom snimku baba ne ide preko 60 na sat
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 10:03:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.218 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.