Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 18:20:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stres za volanom ?  (Pročitano 6237 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Možda ga odgledam još koji put, da mi se ukaže ....  Smile  Smile  Lud je bre onaj jezda, njemu takve uloge psihopata leže kao budali šamar ....

Evo mene juče jedna guska zamalo da oduva na raskrsnici. Imao sam dete u kolima, pa nisam hteo sudar. Trebao sam samo da se nacrtam ispred nje prednjinom, da me okrene za 180, pa da mi kupi drugi auto... Ionako mi kadet ima 20 godina .... Riba ima BG table (ništa protiv beogradjana, nego da pokažem da nije odavde), sela u Golf 5  i na raskrsnici koja je izuzetno dobro obeležena i ima znakove na sve 4 strane ladno proleće sa jedno 60 iz ulice u koja nema prednost .... Ma nije podigla pogled da baci pogled na znak .... Sreća, i dan danas posle 14 godina vozačkog staža mi je u glavi tatina rečenica: uspori ispred svake raskrsnice, nikad ne znaš kakva budala je sa one strane ....

Sasatvila bi mi stubove da nisam stao. Još jedan dokaz da masa vozača zna da vozi tamo gde je položila i trase koje koristi svakodnevno i tamo gde joj je instruktor rekao: tu stani, ovde gledaj, ovde propusti, ovde gas . .. .   i pusti ga u drugi grad i ima da napravi haos, a možda i saobraćajku ....  Skroz je pogrešan pristup, jer ih uče školski kako da polože vožnju. E pa ja bih uveo ako mora da izvozi 40 časova pre polaganja, da mora još 80 posle polaganje, u drugom mestu ... I da mu samo kaže: vozi.... i da gleda koliko prati saobraćaj i znakove .... Jednostavno, moraš da se prilagodiš gde si, a ne da kroz PO gde ne možeš da sastaviš 50 od raskrsnice do raskrsnice da voziš kao kroz Kneza Miloša kada se otvori zeleni talas .... ili kroz Jurija Gagarina ...

Jedan majmun se svadjao sa mnom jer je on ušao u pogrešnom smeru u jednosmernu... koja je nekad bila u kontra smeru, pa okrenuli ..... znači, on zna da tu prolazi, i više ne gleda znakove ....
« Poslednja izmena: 12. Avg 2008, 13:26:53 od MagicMaster »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
Ali moram da te pitam jedno. Šta je sve moglo da se desi tvom detetu dok si se ti tukao sa tim keretenom. Šta bi moglo da se desi ako kreten odluči da se sveti.

Gledaj, na okretnici 15-ce imas izlaz na Novosadski autoput.Ta ulica koja sece ima STOP znak, a paralelna pravo prvenstva.Ja sam se kretao ulicom sa prvenstvom , a 15 -ca me videla i pozurila...vec sam bio u skretanju , a on majmun nije stao.Zakocio sam naglo...i izbegao sudar.Toliko sam popizdeo jer mi je cerka od ostrog kocenja skoro zavrsila na prednjem sedistu kumu i krila.E onda sam pukao......i krenuo za njim...isekao ga zakocio ..izasao iz kola ....i tras tras tras...nisam ni pokusao da razgovaram sa njim.Cerka mi je bila u kolima ....nije mogla da vidi nista posto se to desavalo sa strane desnih glavnih prvih vrata autobusa.Da se sveti ?....TO ne znam......moze da proba..........naglasio sam..u sustini iskuliram...i teram dalje...ovaj put nisam .
ma super...svi ovako treba da postupamo...gde bi nam kraj bio Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Jeste li videli onaj klip kako baba piči autoputem u jugiću u kontra smeru?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
sta vi lupate kao nisi trebao ovo ono kao los primer za dete ...

nije trebao,my ass! da je meni to uradio nabio bih mu glavu u auspuh sta nije bre trebao...trebao mu je kicmu polomiti i ruke da vise nikad ne sedne na volan jbt nas saobracaj je najgori u evropi ko kod nas polozi -.- bili ste svedoci i onog snimka gde baba ladno vozi suprotnom stranom autoputa 120 km/h i boli je patka za druge ko nije gledao evo ima snimak :

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5493
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC trophy
... koliko ste puta napravili prekrsaj (svesno)?? a koliko puta potplatili pandura??? da li ste spremni da placate visoke kazne?? i da ostanete bez vozacke dozvole??? ... naravno da niste ... lake vam je da se bijete i psujete (ko je lud da vozi 40 i ako postoji ogranicenje) ... toliko o razgovoru - bezbednost na putevima Srbije ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Ja potplatila pandura nisam nikad. Pa neki put i vozim brže, ali ne toliko.  Nekad se i parkiram nedozvoljeno. I  ne vozim ako sam umorna ili ako sam pila. Jeftinije mi je da platim taksi nego da napravim čak i malu štetu na kolima, o nesreći da ne govorimo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5493
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC trophy
... jeste sim ... a koliko ima takvih vozaca??? pogledaj sta ovi mlad vozaci rade ... na njih se to odnosilo... mada ne verujem ti bas da nikad nisi pricala mobilnim telefonom i vozila ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Nisam a ti ne veruj. Ako imam suvozača on se javi, alo ne isključim mobilni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Косово је срце Србије

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1257
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Жене нкако за волан! Боље да им даш пиштољ много је сигурније! Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
" Ми из Србије бежати немамо куда,ми друге земље до ове немамо, а ову коју имамо ваља нам бранити! "
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
budi fin  

Edit:
i onako svi odlicno znamo kako se pancevci ponasaju u saobracaju  Smile
« Poslednja izmena: 13. Avg 2008, 14:44:17 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 18:20:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.