Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 13:12:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stres za volanom ?  (Pročitano 6249 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5493
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
HTC trophy
... deci nisi dao lep primer kako se treba ponasati  Smile ... sada ce oni da misle kad god imaju problema sa nekom osobom ... malo je izmlate i to je to ... bez obzira na to ko je u pravu decu treba skloniti od prizora nasilja ... mislim da si trebao da vidis koji je broj autobusa i prijavis ga ... ili ga sacekas pa  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1366
Zastava south of heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
more,neki stvarno zasluzuju tepanje,toliko im se zuri da dovode ostale uchesnike u opasnost.
pre neki dan sam video vozacha koji je stao ispred devojchice,ona odluchila da ga propusti,on nju,pocheo da trubi,psuje,onda i ona i on krenu zajedno pa ukochi,pa ona brzebolje pobegne na drugu stranu i pochne da plache.Bio sam podalje i toliko sam se iznervirao da sam pocheo da ga psujem na sav glas,prizeljkujuci da se uvredi i izadje,ali je nastavio dalje chak sam ga i gadjao kljuchem sa priveskom,mozda sam i malo ogrebao njegov audi,ali pi*ka pobeze...uh kolko sam bio besan  Smile  Smile
a shta ima od toga shto ce propustiti peshaka?ushtedece 4-5 sekunde?
a shta ako bi je on udario i ona pala pod tochkove?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5493
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
HTC trophy
... za takve slucajeve je policija zaduzena ... e sad to sto kod nas to nije slucaj .. ne daje nam za pravo da sami sprovodimo pravdu ... zato se treba boriti da politicari sto pre usvoje zakon o saobracaju i da svi rade svoj posao .. a onaj ko napravi takav prekrsaj ... ici ce peske i to je to ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Najgori su policajci za volanom. Mene je slupao pijani pandur van dužnosti, bila mi puna kola, pošli na službeni put. On je izleteo u raskrsnicu na crveno svetlo brzinom koja je sigurno bila 150km/h iz poprečne ulice obilazeći kolonu vozila koja su stajala na semaforu. I još je hteo da se bije, psovao, naravno kolega ga je pokrio za alkohol.

I šta da mu radiš? Mogao je da nas poubija da su mi kola bila samo malo lakša.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5493
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
HTC trophy
... pa sta da radimo ... da zivimo ko stoke??? jer niko nece da postuje zakon ... najgore je to sto ti panduri nisu adekvatno obrazovani ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A usvojice novi zakon i svi ce raditi svoj posao, ali sutra malo Smile Ti vozaci autobusa su pravi manijaci, skupili su ih i s konca i s konopca, a o ridzovanima i da ne govorim. Ne kazem da se slazem sto je Herros namlatio tog kretena, ali bih verovatno i ja makar pokusala da ga namlatim ukoliko bi me ugrozio u saobracaju, a posebno ukoliko bi dete bilo u automobilu. Nisu oni Bogom dani, a policiju boli uvo (po obicaju).
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Ili što bi rekao Jezda na počerktu filma Citulja za Eskobara (ono kada se okrene prema sinu) Sine, nije da tata voli, ali neki ljudi .... bla bla bla .... i onda izadje i umlati vozača zastave .... mada je ovde Jezda kriv, ali me scena oduševila, kao sad on vaspitava klinca, pa ga uči ....

Ali ja sam uz herrosa ..... ako oce da ga apse ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5493
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
HTC trophy
... poruka iz filma treba da pokaze kako od nasilnog kretena ... nastaje jos nasilnija kretencina ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Ma šta mi reče .... nisam to skontao ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5493
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
HTC trophy
Ma šta mi reče .... nisam to skontao ....

... ima vremena ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 13:12:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.