programi za telefone su sklanjani sa foruma na zahtev proizvođača, a i svrha držanja aplikacija samo u top temama je, osim preglednosti, da mogu lako da se uklone...nekako bi bilo 100 puta više problema sa krekovanim pc aplikacijama
Pa i moj crack je mogao da se skloni na zahtev proizvodjaca programa za koji sam dao crack! I ne vidim razloga da bi bilo vise problema sa krekovanim pc aplikacijama nego sa nelegalno ponudjenim programima za mobilne telefone? Ali posto te programe postavljaju Moderatori, izgleda da se onda to SME...
Mobilne aplikacije se postavljaju as-is, kako ih korisnici salju i u slucaju bilo kog problema i prijave zloupotrebe bivaju obrisane, za njih ne postoje zastupnici i one nisu pravno regulisane. Kad / ako budu bice uklonjene. Aplikacije i igre su vec godinama dostupne na najvecem svetskom gsm forumu i oni funkcionisu na isti nacin kao i mi sto se te teme tice.. Piraterija Pc aplikacija, muzike, filmova i slicnog nije dozvoljena, obuhvacena je zakonom i postoje distributeri za nasu teritoriju. Lock.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!