Elem-deo je x-files i poslednji post je bio 2005-ne-ve-ro-va-tno!!! http://forum.burek.com/index.php/board,81.0.html Zbog toga što se bavi "The truth is out there" stvarima-možda bi ljubitelji paranormalnog (me also) mogli tu da postavljamo teme kada bi se naslov preformulisao i dobio naziv tipa "Paranormalno" ili tako nešto.Burek bi bio moj most favorite tek!Stvarno je sablasno na X-files podforumu,nema žive duše pa mi palo na pamet... Šta kažeš SF? Premestiti neke teme kojima bi bilo mesto tamo i sl...
« Poslednja izmena: 23. Jun 2008, 22:51:31 od taxtex »
Forum je u Arhivi. Nije predvidjeno da bude aktivan, niti je to moguce, posto je forum zakljucan. Nije se bavio paranormalnim. Bavio se TV serijom X-files, jer je najveci fan sajt te serije sa ovih prostora koristio burek kao zvanicni forum. Vec je jednom bilo pitanje o forumu koji se bavi paranormalnim, i odgovor je bio negativan. To uopste nije bilo tako davno. Ne vidim cemu potreba za forsiranjem toga, kad su sanse ogromne da ce odgovor biti isti i sad. To prosto po meni ne zasluzuje poseban forum. Niti ima interesovanja, niti ima sadrzaja za tako nesto. Interesovanje nekoliko ljudi ne znaci gotovo nista. Ova zajednica je ogromna. Ako bi gledali zelje svake manje grupice imali bi bar cetvorocifren broj foruma.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!