Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zashto mi je zakljucana tema?  (Pročitano 471 puta)
08. Mar 2008, 16:13:22
Zvezda u usponu

Riba ribi grize ribicu - 21. vek!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1553
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N97 black
Ne vidim nikakav razlog da se tema zakljuca.

http://forum.burek.com/index.php/topic,321303.0.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Riba ribi grize ribicu - 21. vek!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1553
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N97 black
Evo shta kaze X3mE:
Ja vidim razlog da se ovo zaključa. Znači, zašto bi neko slao nekome disk, kad prosečan program zauzima 1 MB, kad svako ima brzi net kod kuće, i kad jedan upit na google-u nalazi svaku aplikaciju.

Ako neko hoće da razmenjuje diskove sa tobom, videće da si zainteresovan, pa neka ti se obrati preko pp.

Lock

1.Ne zauzimaju svi programi po 1MB, to savrsheno dobro znash Smile
2.Definitivno nema svako dobar net kod kuce
3.Nije poenta samnom da se razmenjuje, vec kao na game forumu da se razmenjujemo na nivou foruma. I tamo  moze da se zakljuca tema kad znash ko je za shta zainteresovan Smile Ali nije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
HTC One X
Prvo se raspitaj kako je organizovano na game forumu i šta se razmenjuje pa se pozivaj onda na njih.

Drugo, ako je neko zainteresovan sa tobom da razmenjuje, pošto si samo ti zainteresovan za to, neka ti se obrati preko pp.

Treće, ja sam sa dial-upom skidao fajlove i od po 20 MB, a znam ljude koji su i mnogo više, i opet je jeftinije i manje cimanje nego da šaljem diskove nekome.

Četvrto, niko od modova i niko od admina ti nije dozvolio da otvoriš tu temu, a ti si od svakome pričao kako ti je onaj drugi dozvolio  Smile.

Peto, i niko ti i neće dozvoliti, tako da batali to  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple iPhone 6s
Razmena filmova ili serija se svodi na to da ljudi medjusobno menjaju ono sto imaju...
Kada neko kupi film, ne moze ga prerezati u duplikat osim ako ne poseduje posebna znanja tj nema alat za skidanje zastite eventualno kompresiju video zapisa i sl...
Kada neko kupi igru, ta igra takodje nije upotrebljiva za kopiranje bez posebnih alata i sl...
Ako ljudi takve stvari razmenjuju kad im dosade, to niko nece videti kao problem, to je tako i sa knjigama vec decenijama u nazad...
Ovo pak znaci samo jedno, rasturanje vec i onako piratskih kopija programa i tom temom i ovim pitanjem ti ocekujes da od nas dobijes podrsku za tako nesto, iako je veoma jasno stavljeno do znanja jako jako davno da smo sa time zavrsili i da nam takve stvari u zivotu ne trebaju...
Logicno, takva tema nece naici na podrsku i bice zakljucana...
Svaka rasprava o tome je u startu odbijena...

Nije nas problem to sto ljudi nesto imaju ili mogu naci piratizovano... dokle god to rade bez nas, to rade na sopstvenu odgovornost = to predstavlja njihov problem.
Mi zelimo da tako i ostane.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.215 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.