Evo shta kaze X3mE: Ja vidim razlog da se ovo zaključa. Znači, zašto bi neko slao nekome disk, kad prosečan program zauzima 1 MB, kad svako ima brzi net kod kuće, i kad jedan upit na google-u nalazi svaku aplikaciju.
Ako neko hoće da razmenjuje diskove sa tobom, videće da si zainteresovan, pa neka ti se obrati preko pp.
Lock
1.Ne zauzimaju svi programi po 1MB, to savrsheno dobro znash 2.Definitivno nema svako dobar net kod kuce 3.Nije poenta samnom da se razmenjuje, vec kao na game forumu da se razmenjujemo na nivou foruma. I tamo moze da se zakljuca tema kad znash ko je za shta zainteresovan Ali nije.
Prvo se raspitaj kako je organizovano na game forumu i šta se razmenjuje pa se pozivaj onda na njih.
Drugo, ako je neko zainteresovan sa tobom da razmenjuje, pošto si samo ti zainteresovan za to, neka ti se obrati preko pp.
Treće, ja sam sa dial-upom skidao fajlove i od po 20 MB, a znam ljude koji su i mnogo više, i opet je jeftinije i manje cimanje nego da šaljem diskove nekome.
Četvrto, niko od modova i niko od admina ti nije dozvolio da otvoriš tu temu, a ti si od svakome pričao kako ti je onaj drugi dozvolio .
Peto, i niko ti i neće dozvoliti, tako da batali to
Razmena filmova ili serija se svodi na to da ljudi medjusobno menjaju ono sto imaju... Kada neko kupi film, ne moze ga prerezati u duplikat osim ako ne poseduje posebna znanja tj nema alat za skidanje zastite eventualno kompresiju video zapisa i sl... Kada neko kupi igru, ta igra takodje nije upotrebljiva za kopiranje bez posebnih alata i sl... Ako ljudi takve stvari razmenjuju kad im dosade, to niko nece videti kao problem, to je tako i sa knjigama vec decenijama u nazad... Ovo pak znaci samo jedno, rasturanje vec i onako piratskih kopija programa i tom temom i ovim pitanjem ti ocekujes da od nas dobijes podrsku za tako nesto, iako je veoma jasno stavljeno do znanja jako jako davno da smo sa time zavrsili i da nam takve stvari u zivotu ne trebaju... Logicno, takva tema nece naici na podrsku i bice zakljucana... Svaka rasprava o tome je u startu odbijena...
Nije nas problem to sto ljudi nesto imaju ili mogu naci piratizovano... dokle god to rade bez nas, to rade na sopstvenu odgovornost = to predstavlja njihov problem. Mi zelimo da tako i ostane.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!