Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Politikopatija ~ Zavisnost od politike  (Pročitano 662 puta)
30. Okt 2007, 19:04:56
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Apple 15
Upravo je na RTS u magazinu "Oko" prikazan prilog o ovoj novoj\staroj zavisnosti u Srba...
Opisani su zivoti dvoje nasih sugradjana srednjeg doba.
Gospodja pedesetih godina, penzioner, svoje dana provodi sa cigaretom ispred TV ekrana prateci skupstinske prenose, politicke emisije, ide toliko daleko da politiku stavlja ispred svojih svakodnevnih obaveza, druzenja sa prijateljima... Sto je najcrnje\najsmesnije... u svakom slucaju zabrinjavajuce... otvoreno pristaje da se veoma cesto svadja... da tu rec je upotrebila... svadja sa svojim suprugom zbog politike posto ne pripadaju istim politickim opcijama...
Takodje, prikazana je i prica o gospodinu koji je jos je veci zavisnik... ima svoj ured u kuci, prati sve politicke kontakt emisije, ucestvuje u njima, pa cak i snima svoja javljanja i vodi evidenciju istih...

Zakljucak je reportera je da je zanimljivo da je ova zavisnost vise vezana za starije, reklo bi se i ozbiljnije ljude... mladi se toliko ne zanose...

E, sad... istina je da je politika u Srba posebna kategorija, ali koliko se secam to je slobodna aktivnost koja se ranije vezivala iskljucivo za kafu i kafanske razgovore...
Kada je politika usla u nase kuce, postala stalni pratilac srecnih i tuznih okupljanja?
Da li je politika u nasim zivotima toliko vazna?
Da li je normalno da se prijateljstva rasturaju zbog politicke ostrascenosti, clanovi porodice da se sukobljavaju, nn lica i nn ideologije ispred sopstvenog zivota?
Da li je to signal da je neko usamljen, nezadovoljan, razocaran?

I zasto niko o toj zavisnosti ne prica?
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

ma ja sam obican predstavnik svoje (de)generacije

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Ovo su teski slucajevi.

Ja obozavam politiku, a pricam samo sa onim ko hoce da prica o tome (nema ih mnogo), ili se ubacim ako neko pocne mnogo da s**e (kao i svi mi), ja na to gledam kao neku vrstu zabave.
IP sačuvana
social share
  Veliki Duhovni Vodja A.LJ.K.-a        

"Smrt ljigama"                                                           
@2007 Co., LTD. All rights reserved.         
This is oficial moto of A.LJ.K. internacional organisation 
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG 4X HD
jako rasprostranjena bolest kod nas  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
ne bolujem od iste, cak sam vrlo rezistentna  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.108 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.