Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Strah od vašeg bivšeg  (Pročitano 787 puta)
27. Nov 2005, 06:29:46
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Strah od vašeg bivšeg

Imale ste dečka ili muža, nije toliko bitno za ovu priču. Tek, bile ste neko vreme s muškarcem u vezi koja je bila sve samo ne dosadna. Muškarac je bio veoma zgodan i svesne ste da ga mnogi smatraju i jako uspešnim - ima dosta novca, odličnu karijeru, kola na kojima mu zavide... I vas smatraju dobrom ribom (izuzetno zgodnom ženom, ako vam se tako više dopada - možda vi često osećate nesigurnost zbog različitih nesavršenosti na svom telu, ali verovatno ste svesne da vas i muškarci i žene - sa, verovatno, različitim osećanjima povodom toga - smatraju jako privlačnom ženom).

Svi su mislili da ste vas dvoje fenomenalan par. Međutim, kao što to može da se desi i fenomenalnim parovima, vaša veza nije uspela. On je (uf, ti muškarci!) već našao drugu, a vama kao da ne uspeva da nađete bilo šta muško što se ne skloni od vas, i to vas zbunjuje. Zašto vam muškarci više ne prilaze? O čemu se ovde radi?

Ako se prepoznajete u ovoj priči ili vas samo zanima o čemu to uopšte pričamo, evo i objašnjenja ovakve, naizgled apsurdne, situacije. Objašnjenje se ženama može učiniti smešnim, pa i neverovatnim: u ovakvoj situaciji, vrlo je verovatno da se muškarci boje konkurencije, i to bivše konkurencije. Kako sad to?

Muškarac će sebe uporediti s vašim bivšim (ako ga zna ili ako zna kakav je bio). Ako je vaš bivši, po merilima muškaraca, bio jako uspešan (znate već, super frajer oko koga se lome ribe, karijera mu super ide, ima gomilu para, vozi fenomenalna kola...), može se desiti da muškarac koji je zainteresovan za vas u startu odustane. Naime, ako taj fenomenalni baja nije uspeo, kakve šanse ima on, običan smrtnik?

Da, znamo, žene bi na ovo vrisnule: "Kakva glupost! Naravno da ima šanse! To što nekog smatraju za fenomenalnog baju ne znači da taj nije ispao kreten i da neko fin i normalan nema šanse da uspe!" Ipak, takvo je muško rezonovanje - ako neko koga smatraju uspešnijim od sebe nije uspeo s nekom ženom, ubeđeni su da oni kod te dame nemaju ama baš nikakve šanse.

Drage naše dame, ako vam, bez obzira na to što odlično izgledate i što su vam muškarci uvek ranije prilazili, odjednom, posle neuspele veze s nekim veoma uspešnim, ne prilazi niko - savršeno je moguće da se svi oni koji bi i te kako voleli da vam priđu jednostavno boje vašeg bivšeg. Zapravo, boje se neuspeha, pa unapred odustaju. Moglo bi da pomogne da vi priđete njima - velike su šanse da biste ih oduševile tim postupkom.

Za muškarce: to što neki lovator dobrog izgleda i sa super kolima nije uspeo s nekom ženom ne znači da vi kod nje nemate šanse, bez obzira na to koliko su vam prihodi niži. To što ona više nije s tim čovekom samo znači da joj se on ne dopada - sasvim je moguće da biste joj se dopali baš vi.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
  Smile ne bi mi palo na pamet da muskarci tako razmisljaju...
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
milosava, da nam je na svega minut, dva da zavirimo u te mozdane vijugice, ko zna sta bi nas jos iznenadilo/zaprepastilo Smile Salu na stranu, nije ta vrsta nekakve slabosti samo u muskom svetu, vec i u zenskom, htele to mi da priznamo ili ne. Skoro sam cula nesto slicno "znas veoma mi se svidja... otvoreno mi pokazuje da mu se dopadam, zove me da izadjemo, ne shvatam zasto bas mene, on je jedan uspesan muskarac?! Cula sam da se zabavljao sa tom i tom, iz te i te banke, na poziciji je direktora... (bla bla bla), a ja sam ovde samo obicno piskaralo." Cista glupost! To je samo, kako u muskom, tako i u zenskom svetu, dokaz nesigurnosti u sebe.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: bivseg strah

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.