Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stiže novi hibrid - Golf Twin Drive  (Pročitano 6386 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
Nije samo problem u baterijama i elektromotoriu nego u sofisticiranom sistemu pogona kvacila spojnice elektronske veze izmedju elektro i oto motora,tu su Japanci 2 generacije ispred Nemaca sto su i sami nemacki vodeci igraci priznali
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Burn the tire, not your soul...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Nokia N73 Music
brate, 50km, pa najgora autonomija do sad... mozes samo do posla i nazad...
i, sta, bacicu produzni kabl sa x sprata zgrade i razvuci ga do parkinga, da bih napunio auto... ?
To ti je automonija samog elektro motora bez punjenja,znači bez pomoći benzinskog motora.Kad je u mešovitoj vožnji,on se puni i tu onda nema ograničenja,a 50 kilometara je dobra varijanta,pogotovo što može na utičnici da napuniš baterije,jer možeš uveče da ga napuniš i sutra da sve završiš u gradu,samo na elektro motor.Isto hibrid,ali imaš i opciju da kući napuniš baterije,a da za to ne koristiš benzinski motor,znači,još te manje vezuju za pumpu.

Edit-Ajde sad menjaj stalno poruke. Smile Smile Smile  Koje licemerno i klinačko ponašanje,kad sam ti odgovorio i kad ti je došlo do mozga o kakvih se 50 km radi,sad je kao problem da bacaš kablove sa terase,smešno. Smile Smile Smile

Ceo problem je to što je vw izbacio.E,da je pežo izbacio kakvo bi to bilo hvaljenje,a kablove bi razvlačio ne bi pitao. Smile Smile Smile Smile

Strašno,kakvi kompleksi. Smile
pogledaj malo u koliko sati je bio Edit poruke, a kad si ti poslao!!!!
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 29. Jun 2008, 21:36:18 od GPC_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia ispo iz modu
brate, 50km, pa najgora autonomija do sad... mozes samo do posla i nazad...
i, sta, bacicu produzni kabl sa x sprata zgrade i razvuci ga do parkinga, da bih napunio auto... ?
To ti je automonija samog elektro motora bez punjenja,znači bez pomoći benzinskog motora.Kad je u mešovitoj vožnji,on se puni i tu onda nema ograničenja,a 50 kilometara je dobra varijanta,pogotovo što može na utičnici da napuniš baterije,jer možeš uveče da ga napuniš i sutra da sve završiš u gradu,samo na elektro motor.Isto hibrid,ali imaš i opciju da kući napuniš baterije,a da za to ne koristiš benzinski motor,znači,još te manje vezuju za pumpu.

Edit-Ajde sad menjaj stalno poruke. Smile Smile Smile  Koje licemerno i klinačko ponašanje,kad sam ti odgovorio i kad ti je došlo do mozga o kakvih se 50 km radi,sad je kao problem da bacaš kablove sa terase,smešno. Smile Smile Smile

Ceo problem je to što je vw izbacio.E,da je pežo izbacio kakvo bi to bilo hvaljenje,a kablove bi razvlačio ne bi pitao. Smile Smile Smile Smile

Strašno,kakvi kompleksi. Smile
pogledaj malo u koliko sati je bio Edit poruke, a kad si ti poslao!!!!
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Чим је коментар на било шта везано за ваген бар мало негативан он ништа не види, подивља ко прикачен на струју тако да опуштено ваљда си навикао. Али сад ће он већ да нађе неко вагеновско објашњење и да те убеђује како је он у праву, а ти си лудак искомплексиран јер немаш голфа.  Smile

Citat
Ima jedan drugi problem,napredak zavisi od proizvođača baterija,a ne od auto industrije.

Својевремено је алкател направио батерију за мобилни телефон која је држала 45 дана. Наравно таква батерија никад није ушла у серијску производњу јер то баш не би било исплативо за телефонску индустрију. Вероватно је слично и у овом случају.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Tattoo
twice tebe non stop nešto žulja,da nisu žetoni.  Smile Smile Smile

I nije problem za pljuvanje,ali on i nema pojma o kakvih se 50 kilometara radi,još je posle dva minuta kad je video odgovor prepravio poruku.Sere po svakoj temi o golfu,ali kad neko ostavi poruku za onaj gistro street racer od 60 i kusur konja,e to mu se ne sviđa,iako su kritike opravdane,jer sa šezdeset i nešto konja može da se trka samo sa skejtom. Smile

Jedno tehničko pitanje za tebe,jel ti se desi ponekad da ti auto proguta žeton,i gde teraš da ti nameste brave,jel kod onih što popravljaju poker aparate. Smile Smile Smile

« Poslednja izmena: 30. Jun 2008, 02:33:45 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia ispo iz modu
Техничко питање би могло теби да се постави, зашто се правиш паметан кад си...?

Ово је време његовог поста

Citat
« Odgovor #1 Juce u 12:09:49 »

Ово је време када је изменио свој пост

Citat
« Poruku je izmenio/la: Juce u 12:10:31 [GPC_] »

Време твог одговора

Citat
« Odgovor #3 Juce u 15:43:20 »

И време кад си ти изменио свој пост и напао њега да се клиначки понаша

Citat
« Poruku je izmenio/la: Juce u 16:15:03 [diletant] »

Закључак у виду питања: Да ли си ти обичан пајсер или пајсер на жетоне?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
hahahahahahahahahahahaha. . .

Twice doktore!  Smile
« Poslednja izmena: 30. Jun 2008, 03:54:42 od ~JohnDo~ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia ispo iz modu
Ма пајсер прави се паметан прозива човека безвезе, испадне глупав и онда покушава да буде шашав са неким жетонима.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Citat
on i nema pojma o kakvih se 50 kilometara radi

Aaaaaaa, sad shvatam... Postoji vise vrsta kilometara.
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Tattoo
Ма пајсер прави се паметан прозива човека безвезе, испадне глупав и онда покушава да буде шашав са неким жетонима.  Smile
Prvo ne pravim se pametan,stvarno je vremensaka razlika između naših postova 3 sata,ali nije mi jasno kako,jer sam napisao odgovor,pogledam posle par minuta,njegov post drugačiji,tj,izmenjen,i onda sam i ja promenio poruku i podebljao ono što je napisao drugačije,sad pokušavam da se setim šta je napisao pre ispravke,ali ne mogu da se setim.
           Drugo,a šta tebe boli qrac,šta si ti,nečiji advokat,njemu se izvinjavam jer sam napravio grešku,a tebi poručujem da ne izigravaš mirođiju u svakoj čorbi,jer imaš proliv pa ne bi prošao sanitarni pregled. Smile
          Treće,kad god smo se raspravljali kad vidiš da nisi u pravu,ko cava se povlačiš,u tome si car. Smile
          I na sexu vidim glavni si u prozivkama,a od tebe materijala ni u najavi,lako je prozivati,kad isprazniš jaja na nečije klipove,šmekeru. Smile
Citat
on i nema pojma o kakvih se 50 kilometara radi

Aaaaaaa, sad shvatam... Postoji vise vrsta kilometara.
Nije to u pitanju,u pitanju je autonomija automobila bez benzinskog motora,znači,da napuniš baterije i koliko pređe samo sa baterijama,i 50 km nije malo,kad se isprazni upališ benzinski motor i onda se puni paralelno sa radom benzinca.
A on je to rekao tako pežurativno,kao 50 km,kao da auto tada staje i moraš da ga guraš do utičnice,ne zna o čemu priča,a pljuje,to je problem.  Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Burn the tire, not your soul...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N73 Music
I nije problem za pljuvanje,ali on i nema pojma o kakvih se 50 kilometara radi,još je posle dva minuta kad je video odgovor prepravio poruku.Sere po svakoj temi o golfu,ali kad neko ostavi poruku za onaj gistro street racer od 60 i kusur konja,e to mu se ne sviđa,iako su kritike opravdane,jer sa šezdeset i nešto konja može da se trka samo sa skejtom. Smile
e, aj malo manje seri... aj procitaj malo tu temu, i moje postove, pa onda nesto reci...

drugo, ok, ja sam pogresio, nisam razmisljao o samoj autonomiji baterija, to sam omasio, al vazno je da si ti baja koji odma pocinje da napada druge i da sere na sva usta!!!

Prvo ne pravim se pametan,stvarno je vremensaka razlika između naših postova 3 sata,ali nije mi jasno kako,jer sam napisao odgovor,pogledam posle par minuta,njegov post drugačiji,tj,izmenjen,i onda sam i ja promenio poruku i podebljao ono što je napisao drugačije,sad pokušavam da se setim šta je napisao pre ispravke,ali ne mogu da se setim.
ne mozes da se setis jer nisi ni video moj post pre edita, a nisam nista brisao nego samo dodao ono o autonomiji 50km.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.