Nije bitno da li je u pitanju zabavna, novokomponovana, starogradska... bitno je da se vama iz nekog razloga dopada :wave:
Razbicu gitaru... crn je mrak ispunjava... odavno se svoje pesme bojim... pomera u meni one gene Dunava... pa ja tecem... i kad stojim... ali opet... dal' bi ikad bila moja ti... da sam vojnik u armiji ljudi? Rekla si da bas ne umem novce brojati... i da je nista sve sto nudim...
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik
Oh, it's cryin' time again, you're gonna leave me I can see that far away look in your eyes I can tell by the way you hold me darlin' That it won't be long before it's cryin' time
Lud sam za tobom ali lud sam i ovako trazim te od kako za sebe znam budi moj ortak mace veruj nije mi lako da svu tu silnu lovu razbucam sam Nesto sam nacuo da sutra mozda ne postojim Pa bolje odma da probamo sve Za sitan gros kupi me Razmazi te divlje kupine Lud sam za tobom ali ovo jeste vreme ludih I ja cu za nas osedlati strah a ti me ljubi do dna dok ne izgubim dah........ :cry: :cry: :cry:
Slusam sevemir kako govori: sudbina nije za nas tvoje mi ruke salju bogovi, do mene tvoj dopire glas: Povedi me u noc i ostani u snu oprosti mi za sve i budi sa mnom tu kisu s` oblaka prolio bih svu zaboravi na sve i budi sa mnom tu...