Nedostaje mi nasa ljubav, mila... bez nje se zivot kruni uzalud... nedostajes mi ti, kakva si bila...nedostajem mi ja... onako lud... ja znam da vreme... ne voli heroje... i da je svaki hram ukaljalo... al` meni, eto... nista sem nas dvoje nije valjalo...
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik
- sklopim oci i vratim se tamo gde je najlepse a to je kraj tebe, da ti kazem da... ljubi,ljubi me i ostani bar jos malo... ljubi,ljubi me i reci mi da je vreme stalo.... raduj me.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Lako je kad te neko ni ne zavoli... tad` samo tamna strana srca zaboli... tesko je kad za nekog jedinog... i svog...postanes zrnce soli... tesko je kad Tvoj Neko... prestane da te voli...