Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Песма о српској Војводини  (Pročitano 3258 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Podgrevanje novog ratnog zarista a sad u Vojvodini ima i te kako veze sa ratnim profiterstvom, jer bi te nove srpske izbeglice bile dobrim delom bogatiji pa bi u "patrljku patrljka" na njima moglo dobro da se profitira, eto cena kuca u okolini Beograda je znacajno opala. Snabdevanje espapom Srba na ratom zahvacenim podrucjuma u Vojvodini koje bi donosilo bajne profite, kao i visoka naplata prolaska nesrpskim izbeglicama u kontra smeru, a to rade "Tigrovi" i njima slicne "patriote" Opet bi mobilisali sirotinju da gine dok "patriote" spremaju sebi bubreg zivot negde u Kazahstanu. To bi u stvari bila repriza Istocne Slavonije saq svim onim bajnim profitima za "Naseg Komadanta Velikog Tigra" uz put se i po neki grad sravni sa zemljom. Sad treba poraditi i na psiholoskoj pripremi stanovnistva da to svojski podrzavamo i slavimo "Naseg Komadanta Velikog Tigra" Nema veze sto je jedan takav "Komadant" upucan, ima ih jos zeljnih para. Na kraju bi nesretni Srbi opet doziveli vojni poraz i gubitak teritorije, ali je to nebitno za nekog ko se bezbrizno sunca na Kipru sa velikom lovom zaradjenom na tom ratu.

Razglednica "Pozdrav iz Kazahstana od autenticnog Srpskog heroja"
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Све за Образ, а Образ ни за шта!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 269
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Овде неки итекако прижељкују нове поделе и рат,ал господо драга зајебали сте се,Војводина је била и биће огњиште Србско и свих оних који желе да живе у миру поштујући суверенитет Србије.
Не буни се у Војводини нико други осим Мађарских фашиста,што се Хрвата тиче они покушавају да својатају Буњевце,али они се не дају тако лако.
Војодина увек и заувек Србска

Ево и грба Србске Војводине

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Moze li se voleti Srbija i Srpski narod a da se momentalno ne saspe mrznja prema drugim narodima ili je to kod Srba neraskidivo povezano??
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Podgrevanje novog ratnog zarista a sad u Vojvodini ima i te kako veze sa ratnim profiterstvom, jer bi te nove srpske izbeglice bile dobrim delom bogatiji pa bi u "patrljku patrljka" na njima moglo dobro da se profitira, eto cena kuca u okolini Beograda je znacajno opala. Snabdevanje espapom Srba na ratom zahvacenim podrucjuma u Vojvodini koje bi donosilo bajne profite, kao i visoka naplata prolaska nesrpskim izbeglicama u kontra smeru, a to rade "Tigrovi" i njima slicne "patriote" Opet bi mobilisali sirotinju da gine dok "patriote" spremaju sebi bubreg zivot negde u Kazahstanu. To bi u stvari bila repriza Istocne Slavonije saq svim onim bajnim profitima za "Naseg Komadanta Velikog Tigra" uz put se i po neki grad sravni sa zemljom. Sad treba poraditi i na psiholoskoj pripremi stanovnistva da to svojski podrzavamo i slavimo "Naseg Komadanta Velikog Tigra" Nema veze sto je jedan takav "Komadant" upucan, ima ih jos zeljnih para. Na kraju bi nesretni Srbi opet doziveli vojni poraz i gubitak teritorije, ali je to nebitno za nekog ko se bezbrizno sunca na Kipru sa velikom lovom zaradjenom na tom ratu.

Razglednica "Pozdrav iz Kazahstana od autenticnog Srpskog heroja"

Kao sto sam vec rekao, ratno profiterstvo je postojalo, i postojace, a njemu se pridruzilo i antiratno profiterstvo.
Ali uzroke rata traziti u zelji za profitom, konkretno u ovom slucaju radikala, je skrajnje neozbiljno. To je vise tema za crnohumoristicku seriju tipa crna guja nego za ozbiljan razgovor. Jer, kao prvo, negiraju se svi ostali postojaniji faktori koji su u ljudskoj istoriji bili generatorima ratova, a kao drugo pripisuje se jednoj politickoj grupaciji takva fantasticna moc da su u stanju da upravljaju mirom i ratom da je to nivo razmisljanja podoban predskolskom uzrastu.
Ali, ja mogu da razumem odakle ovako infantilno razmisljanje. Ono je krajnja konsekvenca vulgarne materijalizacije sveta po kojoj se sve u svetu moze objasniti kretanjem materijala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Moze li se voleti Srbija i Srpski narod a da se momentalno ne saspe mrznja prema drugim narodima ili je to kod Srba neraskidivo povezano??

Pa niko ne sasipa mrznju prema drugim narodima nego samo pokusava da smiri nacionalno misljenje protiv Srba. Kad bi svi mislili kao sto je u Americi da je svako Amerikanac tako ovde da je svako Srbin ne bi bilo nikakvih nacionalnih razmirica i mrznji. Mi smo jedina drzava na svetu koja je priznala nacionalne manjine. A ocigledno je da sve ostale drzave i narodi (Hrvati, Madjari, Bugari itd.) nas mrze i pljuju i guraju nos tamo gde im nije mesto. Oni samo cekaju da uzmu svoj deo kolaca tj. teritorije koje njima "istorijski pripadaju". A takodje kako da volis druge narode kao sto su Hrvati i Madjari koji su cinili svakakve zlocine protiv Srba. To se nikad ne zaboravlja tj. pamti pa vrati.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

7.gif
(53.92 KB, 150x100)
Vojvodina grb.gif
(6.04 KB, 310x475)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Samo si potvrdio moje reci koje citiras. To Srpstvo postoji iskljucivo kao mrznja prema drugima. Ja sam rodjen u Beogradu i tu zivim vec 40 godina, a nisam Srbin zato sto sam tu i takvu srpsku mrznju oduvek osecao i u vreme kobajagi bratstva i jedinstva. Ti ga iskreno i duboko mrziz i zelis da ga oteras iz Vojvodine, a od njega istovremeno ocekujes da te ceni i postuje kao Srbina i da toj Srbiji bude veran i lojalan - van svake pameti.

P.S. Kako ce se to Srbi osvetiti Amerikancima, zivo me interesuje??? Samoubice-bombasi ili ce te ih podaviti svojim snaznim prdezom???
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Све за Образ, а Образ ни за шта!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 269
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Не лупај ко је бре протеран из Војводине.
Мањине уживају у Србији,а какав је статус Срба у Мађарској и другим земљама,немој да демагогишеш молим те.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Samo si potvrdio moje reci koje citiras. To Srpstvo postoji iskljucivo kao mrznja prema drugima. Ja sam rodjen u Beogradu i tu zivim vec 40 godina, a nisam Srbin zato sto sam tu i takvu srpsku mrznju oduvek osecao i u vreme kobajagi bratstva i jedinstva. Ti ga iskreno i duboko mrziz i zelis da ga oteras iz Vojvodine, a od njega istovremeno ocekujes da te ceni i postuje kao Srbina i da toj Srbiji bude veran i lojalan - van svake pameti.

P.S. Kako ce se to Srbi osvetiti Amerikancima, zivo me interesuje??? Samoubice-bombasi ili ce te ih podaviti svojim snaznim prdezom???

Pa niko nece da otera madjare iz Vojvodine koji se smatraju Srbima. Mislio sam na one madjare i druge nacionalne manjine koje ne zele i nece da priznaju da zive u Srbiji odnosno koji ne postuju odavno nista sto je srpsko. A koliko nas madjari postuju pokazalo se u Senti gde su napisali svakakve uvredljive grafite upucene Srbiji i srpskom narodu. Oni koji nisu zadovoljni statusom u Vojvodini su madjari iako su im prava ovde veca nego u njihovoj madjarskoj. Sta vise hoce to nikom nije jasno, sve su vec dobili. A u mnogim mestima gde zive madjari ljudi maltene ne znaju ni da beknu na srpski nista a ako je to njihova lojalnost onda ja ne znam sta znaci ta rec. Po meni svaki covek koji zivi u Srbiji i zive od te Srbije mora barem malo postenja da pokaze a ne da se separatise i zali savetu evrope i drugim organizacijama cim se desi neki "icident". Inace u Madjarskoj Srba skoro da i nema jer je ucinjena izuzetno velika "madjarizacija". A sto se tice Amerikanaca mozda i njih stigne kazna i to ne samo od Srba vec i od drugih drzava koje su upropastili. I tursko carstvo je bilo jedno od najvecih svetskih sila pa smo i njih uz pomoc ostalih naroda srusili. Tako ce i Amerikance stici kazna kad-tad.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.12 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.