Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stavio elektrošoker na vrata da mu komšija ne bi spavao sa ženom  (Pročitano 828 puta)
06. Dec 2010, 23:46:17
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Kako bi sprečio komšiju da spava sa njegovom suprugom, Britanac Alan Flečer dosetio se originalnog načina, zbog kojeg je na kraju prijavljen policiji.

Flečer je naime dugo sumnjičio suseda da ima pretenzije prema njegovoj supruzi, pa je u paranoičnom strahu da je njen ’ljubavnik’ ne uđe u kuću, na ulazna vrata stavio elektrošoker. Napravu je sam izradio i strujom jačine od 11 do 18 volti šoker bi ’protresao’ svakog ko bi se uhvatio za kvaku.

Nekoliko puta su se ljudi koji su posećivali Flečerove privremeno paralizovali ispod ramena zbog Alanove paranoje, pa je neko na kraju odlučio da ga prijavi policiji. Na sudu je utvrđeno da čovek ima psihičkih problema, pa mu je određena psihijatrijska pomoć umesto zatvora. On sam se branio rečima da instalirao elektrošoker kako bi ’sprečio druge ljude da spavaju sa njegovom ženom’.

Za javnost nije razjašnjeno ko je ’osumnjičeni’ komšija, a Flečerova žena nije želela da daje komentare o onome što joj je muž priredio.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Cudni smo ti mi pingvini!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
SonyEricsson k750i
pa malo se zajebao ! ja bih ( da sam imao nameru da sprecim tako nesto) ugradio mikro kameru koja gleda ka ulaznim vratima ali spolja! to povezao na komp, na internet i sa svojim lap-top-0m :-D e struja bi bila malo jaca naravno  Smile i onda kada doticni dodje "sprzitos"

naravno ima tu jos par stvari da se odradi da negnjavim previse....

ovako je najebao a njega nije sprzio ( ako uopste postoji lol  Smile)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Budala, dmogao je vrlo lako da dokaze na druge nacine da ga je zena varala i da ne zaglavi ludaru  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Cudni smo ti mi pingvini!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
SonyEricsson k750i
Budala, dmogao je vrlo lako da dokaze na druge nacine da ga je zena varala i da ne zaglavi ludaru  Smile

nije hteo da dokaze vec da spreci  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.